Stalking, uráží sms

771
24.8.14 15:36

Stalking uráží sms

Zdravím, mám dotaz ohledně stalkingu…máma alkoholička před třemi lety utekla k pánovi, kterého našla přes internet. seznamku. Utekla pro naléhání rodiny aby se šla léčit…pán jí evidentně alkohol dál kupoval…
V devastovaném stavu prosila po těch třech letech ať si pro ni přijedeme…šok byl obrovský… Zdravotně je na to teď tak, že má pár týdnů. života..lékaři sami nevědí…
Každopádně co bych potřebovala vědět, tři měsíce nás obtěžuje smskama…ať můj manžel dojede, a ať nezapomene nechat doma závěť…a ať si dává bacha, až bude v práci, aby neměl další děcko…pak že ty co má už doma, jsou zmetci a plno vulgarit…občas je týden i deset dní klid a pak zase…za týden a něco mám 55sms…manžel jen za dnešek už 60…je to stalking? Bydlí cca 260km od nás…řešit policií? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66815
24.8.14 15:38

Ty SMS posílá přítel maminky? S policií to řešit můžete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
24.8.14 15:39

@luccik Ano, bezesporu jde o stalking.Nic nevymazavejte a hned bezte na policii.
Jinak je mi moc lito, protoze bohuzel tusim, co prozivas. Drzte se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2976
24.8.14 15:46

Stalking je snad kdyz te nekdo smiruje pronasleduje ne kdyz te urazi po sms to je spise kybersikana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
24.8.14 15:56

@luccik

A kdo to posílá? Mamka nebo přítel. Kdyby mamka, tak na to kašlete. Ona neví, co dělá. Jestli její přítel, tak nahlásit policii.

• Citovat
  • Upravit
49159
24.8.14 16:08
@offi píše:
Stalking je snad kdyz te nekdo smiruje pronasleduje ne kdyz te urazi po sms to je spise kybersikana.

pronásledování sms je stalking

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.8.14 16:33

@luccik stalking to je, samože ano.. jinak nechala bych si na pár týdnů jiné telefonní číslo - pokud to svoje nemáš nějaké extra důležité nebo služební. Oni to pčr začnou šetřit, ovšem nějakou dobu to trvá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
24.8.14 16:40

Anebo to číslo blokovat, záleží, jaký máš telefon a operátora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
24.8.14 19:26
@blecha72 píše:
Ty SMS posílá přítel maminky? S policií to řešit můžete.

co jsem četla, měl by to být cyberstalking…jojo…ex přítel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
24.8.14 19:28
@offi píše:

je to cyberstalking…jen nevím, kdy s tím jít na policii…kolik je třeba potřeba mít sms jako důkaz a jestli je to i nějak časově…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
24.8.14 19:31
@Kobliha51 píše:
@luccikA kdo to posílá? Mamka nebo přítel. Kdyby mamka, tak na to kašlete. Ona neví, co dělá. Jestli její přítel, tak nahlásit policii.

Posílá to její expřítel, vyhodil jí, protože je tak zdevastovaná z alkoholu a už s ním nestačila držet notu v chlastání…tak jí vyhodil…nevzala si ani půl věcí, co jsou její, protože se nám to nevešlo do auta a už nám je vydat nechce a to tam máme i kopie rodných listů…nevím, proč je tam máma brala, ale tlo je vedlejší…uráží manžela, že je paroháč a zm-d…atd…plno vulgár. nadávek a dneska už psal, že z něj vymlátí duší…ať si hlavně nechá doma závěť pro ty zmetky (děti) a ku-vičku…jako mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
24.8.14 19:33
@AnastazieB píše:
Anebo to číslo blokovat, záleží, jaký máš telefon a operátora.

bohužel operátor má prý svázané ruce…a tel mi jde nastavit jen tak, jako že nevyžádaná pošta…neruší to, ale chodí mi…a manželovi taky..ten má číslo služební…a já toto číslo už deset let..a měnit kcůli magaorovi ho nehodlám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
24.8.14 19:35

Prošla jsem si tím samým od své mámy sprosté a výhružné sms (od osobní likvidace mého muže Ukrajinci až po vulgarity ke mě, obcházení sousedů a pomlouvání všech kolem nás, k mému muži i ke mě do práce se vydala a říkala že jsme všichni na drogách… Byla jsem na policii na trestné komisi dvakrát (předtím s bývalým přítelem jemu rozbila auto a dveře u domu, a vyhrožovala mu stejně jako manželovi). A nestalo se nic podrobili to na trestnou komisi a pán který to měl řešit mi rekl ať se usmíříme
:zed:. A to jsem byla těhotná a klasifikovali to jako trestný čin. Myslím si, že obrana není dokud se nic nestane (více méně mi to řekli i na policii) a když se něco stane je pozdě… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
24.8.14 19:36
@Kobliha51 píše:
@luccikA kdo to posílá? Mamka nebo přítel. Kdyby mamka, tak na to kašlete. Ona neví, co dělá. Jestli její přítel, tak nahlásit policii.

MNo, mamka je už dva měsííce v nemocnici…střídá internu a LDN, vždy když jí stabilizují, dají ji na LDN a tam se většinou opět něco stane a maže na internu…doktoří říkají, že osudná zpráva může být za hodinu, do večera, za den…týden..měsíc…nevědí…chtěla jsem to nechat být…ale nadávat na mé děti, urážet mi rodinu a napsat mi, že jsem ku.va…to už je moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
24.8.14 19:38

Nahlas to, smsky policie zohlednuje taky, pokud by se ti je povedlo stahnout (nevim, co mas za telefon), ulozi se do spisu, elektronicky a vytistene. Na co chces cekat? 60 sprostot denne je malo? Minimalne at uz je to nekde evidovane, nez vam pujde hulakat pod okna, ozratec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová