Stalking, uráží sms

Napsat příspěvek
Velikost písma:
581
24.8.14 19:40
@luccik píše:
bohužel operátor má prý svázané ruce…a tel mi jde nastavit jen tak, jako že nevyžádaná pošta…neruší to, ale chodí mi…a manželovi taky..ten má číslo služební…a já toto číslo už deset let..a měnit kcůli magaorovi ho nehodlám :nevim:

Chtěla bych ještě zmínit, že policie nemá nárok na informace od operátora, operátor musí mít dobrou vůli sdělovat info o komunikaci mezi tel čísly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
24.8.14 19:41
@Agnesita píše:
Nahlas to, smsky policie zohlednuje taky, pokud by se ti je povedlo stahnout (nevim, co mas za telefon), ulozi se do spisu, elektronicky a vytistene. Na co chces cekat? 60 sprostot denne je malo? Minimalne at uz je to nekde evidovane, nez vam pujde hulakat pod okna, ozratec.

otravuje už tři měsíce…tak 200sms to bude určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
24.8.14 19:43
@helbell píše:
Chtěla bych ještě zmínit, že policie nemá nárok na informace od operátora, operátor musí mít dobrou vůli sdělovat info o komunikaci mezi tel čísly.

to vím… člověk se práva nedovolá… já mu pár sms taky napsala, snažila jsem se to vyřešit, ale bylo to ještě horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
24.8.14 19:44
@Agnesita píše:
Nahlas to, smsky policie zohlednuje taky, pokud by se ti je povedlo stahnout (nevim, co mas za telefon), ulozi se do spisu, elektronicky a vytistene. Na co chces cekat? 60 sprostot denne je malo? Minimalne at uz je to nekde evidovane, nez vam pujde hulakat pod okna, ozratec.

Ještě doporučím, jednu kopii stažených sms si nechat já měla starý tel a nešlo to stáhnout tak jsme to přepsali a na policii to vyhodili nebo ztratili nevím ale já už je měla vymazané. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
24.8.14 19:45

Jen si říkám, že pokud to nahlásím, aby to pak nebylo ještě horší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
24.8.14 19:46
@luccik píše:
to vím… člověk se práva nedovolá… já mu pár sms taky napsala, snažila jsem se to vyřešit, ale bylo to ještě horší…

Hlavně piš (když ti stojí za to) s chladnou hlavou pokud se neovládneš a budeš sprostá nebo vyhrožovat a on to prokáže je to v pytli a nemáš šanci u policie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
24.8.14 19:48
@helbell píše:
Hlavně piš (když ti stojí za to) s chladnou hlavou pokud se neovládneš a budeš sprostá nebo vyhrožovat a on to prokáže je to v pytli a nemáš šanci u policie.

já jsemv klidu…sprosté slovo ode mne nemá ani jedno!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
24.8.14 19:50

Jediné čím jsem vyhrožovala bylo to, že pokud toho nenechá a bude dál otravovat, dám tona policii…na to mi psal, že jsem vymatlaná trapná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
24.8.14 19:51
@luccik píše:

To bude, musíš zvážit čeho je schopen a pokud by to změna čísla řešila myslím, že není co řešit(vemsi jen, že budeš muset vyprávět cizím lidem o rodinných poměrech nic moc věř mi). Ale pokud máš obavu, že by mohl i fyzicky ublížit neváhej ani minutu a jdi na stanici klidně hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
24.8.14 20:00
@helbell píše:
To bude, musíš zvážit čeho je schopen a pokud by to změna čísla řešila myslím, že není co řešit(vemsi jen, že budeš muset vyprávět cizím lidem o rodinných poměrech nic moc věř mi). Ale pokud máš obavu, že by mohl i fyzicky ublížit neváhej ani minutu a jdi na stanici klidně hned.

Prave nevim…nevim ceho je schopen. Mamu tyral..fackoval..kdyz videl, ze nemuze chodit, nechal ji treba 3 dny v byte samotnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
24.8.14 20:01
@helbell píše:
To bude, musíš zvážit čeho je schopen a pokud by to změna čísla řešila myslím, že není co řešit(vemsi jen, že budeš muset vyprávět cizím lidem o rodinných poměrech nic moc věř mi). Ale pokud máš obavu, že by mohl i fyzicky ublížit neváhej ani minutu a jdi na stanici klidně hned.

Na vic mama ma uz trable s alkohol. demenci..zmena cisla nic neresi.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
24.8.14 20:07
@luccik píše:
Prave nevim…nevim ceho je schopen. Mamu tyral..fackoval..kdyz videl, ze nemuze chodit, nechal ji treba 3 dny v byte samotnou..

a tohle bych mu tam přihodila, magorovi § 150 Neposkytnutí pomoci
(1) Kdo osobě, která je v nebezpečí smrti nebo jeví známky vážné poruchy zdraví nebo jiného vážného onemocnění, neposkytne potřebnou pomoc, ač tak může učinit bez nebezpečí pro sebe nebo jiného, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
24.8.14 20:09
@luccik píše:

V čem? Nepiš mu vůbec nic, cokoli napíšeš může být potenciální problém. Jedině přes policii, jemu přímo ani ň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
24.8.14 20:13
@Agnesita píše:
(1) Kdo osobě, která je v nebezpečí smrti nebo jeví známky vážné poruchy zdraví nebo jiného vážného onemocnění, neposkytne potřebnou pomoc, ač tak může učinit bez nebezpečí pro sebe nebo jiného, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

Taky bych mu to sečetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
24.8.14 20:29
@Agnesita píše:
(1) Kdo osobě, která je v nebezpečí smrti nebo jeví známky vážné poruchy zdraví nebo jiného vážného onemocnění, neposkytne potřebnou pomoc, ač tak může učinit bez nebezpečí pro sebe nebo jiného, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

Jenze jak mu to dokazat! U toho byl jen on a mamka..to ze mi volala, neni svedectvi..nebudu pro nikoho jako svedek objektivni, kdyz jsem rodina!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová