Příznaky těhotenství a menstruace - stalo se vám to někdy?

Anonymní
21.4.22 01:34

Stalo se vam tady to nekdy?

Zdravim, chci se zeptat jestli se nějaké z vas stalo, ze jste mela snad vsechny priznaky tehotenstvi, ale menstruace stejnak přišla? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.4.22 03:11

Ano.. vsugerovat si to je celkem snadné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.22 03:19

Tak upřímně, příznaky těhotenství a PMS jsou totožné. Já teď měla 4 dny zpoždění, a všichni v práci „jsi těhotná“ - já říkám, ne, to je PMS. :lol: Byla jsem nafouklá, zvětšená prsa, bylo mi divně, nevolnosti, zvracení, mdloby - prostě PMS. A těhotná jsem fakt nebyla, ani biochemko. Ale už mě skoro zblbli, že jsem se začala bát, jestli nejsem samosprašná. :D

• Citovat
  • Upravit
3958
21.4.22 03:22

Přesně tak, příznaky těhotenství a PMS jsou velmi snadno zaměnitelné, takže ano, určitě jsem si někdy řekla, že by to mohlo být těhotenství, a nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
21.4.22 05:57

Snažilky to tak mají každý měsíc.
Na příznaky se neupínej, nic to neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.4.22 07:16
@Anonymní píše:
Zdravim, chci se zeptat jestli se nějaké z vas stalo, ze jste mela snad vsechny priznaky tehotenstvi, ale menstruace stejnak přišla? :mrgreen:

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42715
21.4.22 07:29

Všechno je to v hlavě, čím víc to chceš, tím jsou těhotenské příznaky přesvědčivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
21.4.22 07:47
@Anonymní píše:
Zdravim, chci se zeptat jestli se nějaké z vas stalo, ze jste mela snad vsechny priznaky tehotenstvi, ale menstruace stejnak přišla? :mrgreen:

Ano stalo se mi to asi třikrát za dva roky, kdy v průběhu měsíce selhala ochrana :lol: paradoxně ve chvíli, kdy jsme se o dítě začali snažit, tak mi nic nebylo, žádný PMS, nic. Dokonce mi ani nepřišlo zvláštní, že se mi ms zpozdila o šest dní. Uvědomila jsem si to až sedmý den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
21.4.22 09:46

Klasika PMS.

• Citovat
  • Upravit
371
21.4.22 14:33

Já měla příznaky těhotenství každý měsíc asi 4 roky a ms pokaždé přesná jako hodinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
22.4.22 08:16
@Anonymní píše:

Jo..říká se tomu PMS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky