StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4232
19.12.15 22:44

Pavlasek skoncil 3. a bylo videt jak si oba oddechli. Pavlasek mel asi obavu, ze by se nemusel dozit noveho roku, kdyby vyhral. No a pak uz vyhlasovali prvni misto, rekli Marusku. Na Jitce dle me bylo znat zklamani, nadruhou stranu Maruska nevyjadrila nejakou velkou radost. Asi bych to prirovnala k lonskemu finale, kdy dokonala Kucharova zvitezila nad lidovou Annou. I kdyz Jitka je mi mnohem sympatictejsi nez Tatana. Vlastne jsem ji i vitezstvi prala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
19.12.15 22:45

@krokodylka Musel dostat nejméně, protože v případě rovnosti bodů rozhodují hlasy diváků.

• Citovat
  • Upravit
7414
19.12.15 22:46

@Meha Jojo, pak mi to taky doslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.12.15 22:50
@Sunrise píše:
Pavlasek skoncil 3. a bylo videt jak si oba oddechli. Pavlasek mel asi obavu, ze by se nemusel dozit noveho roku, kdyby vyhral. No a pak uz vyhlasovali prvni misto, rekli Marusku. Na Jitce dle me bylo znat zklamani, nadruhou stranu Maruska nevyjadrila nejakou velkou radost. Asi bych to prirovnala k lonskemu finale, kdy dokonala Kucharova zvitezila nad lidovou Annou. I kdyz Jitka je mi mnohem sympatictejsi nez Tatana. Vlastne jsem ji i vitezstvi prala:-)

JŠ nemusím, byť taneční talent má. Druhořadá herečka ze špatných sitcomů, protlačovaná do ELLE. Marušce to moc přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22465
19.12.15 22:52
@Sunrise píše:

Loni zvítězila lidová Anna :)
Tatiana byla druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22465
19.12.15 22:53

Musím pochválit účes Leony Machálkové!
V porovnání s prvním večerem, kdy jí účes vyloženě neslušel.
Jinak Leona se mi moc líbila, tančila výborně, úžasná pohyblivost a rozsah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
19.12.15 22:53

Marii jsem taky poslala hlas, aby nevyhrál Pavlásek. A Marie u mě vzbuzovala víc emocí. Jo a podobně jako byla Kratochvílová první Miss s krátkýma vlasama, tak jsem chtěla historicky prvního vítěze s knírem, možná na celém světě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
19.12.15 22:55

Hurá!! Taky máte pocit, že ženské to mají v tanci o dost těžší??
I když jsem moc ráda, že 1.a 2.místo obsadily Maruška a Jitka, tak pro mne je hlavní vítězný pár Tereza Kostková a Marek Eben. Jsou úžasní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22465
19.12.15 22:57

Jitka Schneiderová je úžasná tanečnice, nádherná žena. Pohyblivá, ohebná, temperamentní a má moc krásný úsměv!
Mně se moc líbila! Moc!
Marie s Markem měli nápaditější choreografie, originální!!! Vtipné! Crazy!!! Úžasná bylo jejich passo doble na čardáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
19.12.15 22:57
@EMicina píše:
Loni zvítězila lidová Anna :)
Tatiana byla druhá.

Prý to bylo předloni říkala Tereza, tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
19.12.15 22:58
@radkka píše:
Z toho, co tu bylo, když jde ten dotaz psala jsem to fakt nepochopila. Dopadlo to dobře :palec:

Já tu otázku myslela vážně, ne ironicky.

• Citovat
  • Upravit
6759
19.12.15 23:00
@MUFICE píše:

Bylo to tak, jak píše @EMicina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
19.12.15 23:00
@MUFICE píše:

Byla to poslední řada a je možné, že už byla před dvěma lety.

• Citovat
  • Upravit
Meha
19.12.15 23:01
@IvaB píše:
Bylo to tak, jak píše @EMicina

Není to tak, teď jsem se na to dívala, bylo to v roce 2013, takže předloni.

• Citovat
  • Upravit
6759
19.12.15 23:03
@Meha píše:
Není to tak, teď jsem se na to dívala, bylo to v roce 2013, takže předloni.

Jo, to jo, loni SD nebylo. Já komentovala ten výsledek, který @EMicina opravila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová