Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cuddy Viděla jsi to teď? Pavlásek 2 body.
Po tom 3.tanci tam nic nepřibylo, nechápu.
I když je fakt, že ten třetí tanec nebodovali.
@Meha v té tabulce mají holky 77 bodů-tedy obě shodně 1. místo a tři body a Lukáš něco kolem 40b od poroty a za třetí místo 2 body
měl mít jeden.
@Meha podle mě budou bodovat freestyle, ale jestli dostanou všichni 10, jak to bylo zvykem, tak se na stavu bodů nic nemění a Pavlásek může vyhrát ![]()
@Cuddy píše:
@Meha Tak mas pravdu, holky 3 body, Lukas 2
No ale to jsme pořád tam, kde jsme byli. Pavlásek 2 + 3 za vítězství od diváků, jedna z holek 3 + 2 od diváků, rozhodující hlas mají diváci, a je vymalováno. ![]()
@Meha měl, ale už jsem si toho všimla minule, když byl shodný počet bodů u dvou párů
Možná to porota neví a udělali to schválně, aby Pavlásek nevyhrál a netušili, že vlastně tím nahráli Pavláskovi
.
Příspěvek upraven 19.12.15 v 21:57
@Meha Tak to jsem na zacatku vubec nepochopila, ze bude jeste jeden tanec.
@IvaB píše:
No ale to jsme pořád tam, kde jsme byli. Pavlásek 2 + 3 za vítězství od diváků, jedna z holek 3 + 2 od diváků, rozhodující hlas mají diváci, a je vymalováno.
Vždyť jo, to jsem napsala hned, že při těchto bodech je Pavlásek jasnej.
Jedině, že by překvapili diváci.
@medunka23 píše:
Za mě by to měla vyhrát Maruška, jak říkala Taťána, ona má největší progres ze všech, Jitka měla pořád výborný výkony, ale Maruška se fakt vytancovala neskutečně
Maruška se mi dneska líbí nejvíc. Souhlasím s Tánou, že udělala největší pokrok ![]()
Právě, taky jsem to moc nepochopila.
.
Ať ukážou tu tabulku