StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3200
14.12.15 08:33

Holky, já to tady čtu a nevyznám se v tom :mrgreen: Marešova x Marešová, někdo nepoužívá diakritiku, obě jsou Moniky, v tom aby se čert vyznal. Tak ještě jednou, prosím, pro nás (mě) pomalejší:
současná partnerka Monika je vošklivá, to je jasný. Brečela teda, když Leoš vypadl, bylo mně jich obou líto, ale bylo sympatické, že to tak prožívali a nebylo to jenom o účasti
stále ještě žena Monika napsala to na ten Instagram? Na mě působila mile, sympaticky, taková prima možná kamarádka, jako žádná intelektuálka, ale hodná. :mrgreen: Nečekala bych, že by tohle napsala - pokud jsem to tedy dobře pochopila, kdo to psal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
14.12.15 08:37
@bronick píše:
Mas pravdu, ma svuj svet penez, ale ja si zaroven myslim, ze se ted s tim prave naucil pracovat. Ze pochopil, ze penize jsou fajn, ale nejni to asi uplne naplnujici. Ja na Leose dost zmenila nazor po tom, co koukam na jeho instagram (je to pristupny komukoliv i bez profilu na instagramu). Podle me je to hodne citlivej a teda obcas pekelne vtipnej clovek :-) Proste musi byt docela tezky mit tolik penez a slavy a nepodelat se z toho :)navic me v tom rozhovoru s Veselovskym prisel super. Umi mluvit no :-)
:palec: přesně tak. Já ho nikdy nemusela, ale poslední dobou je mi čím dál víc sympatický
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
14.12.15 11:16
@KatkaX píše:
Holky, já to tady čtu a nevyznám se v tom :mrgreen: Marešova x Marešová, někdo nepoužívá diakritiku, obě jsou Moniky, v tom aby se čert vyznal. Tak ještě jednou, prosím, pro nás (mě) pomalejší:
současná partnerka Monika je vošklivá, to je jasný. Brečela teda, když Leoš vypadl, bylo mně jich obou líto, ale bylo sympatické, že to tak prožívali a nebylo to jenom o účasti
stále ještě žena Monika napsala to na ten Instagram? Na mě působila mile, sympaticky, taková prima možná kamarádka, jako žádná intelektuálka, ale hodná. :mrgreen: Nečekala bych, že by tohle napsala - pokud jsem to tedy dobře pochopila, kdo to psal :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Mas pravdu, je v tom zmatek! Ale pochytala si to spravne:-) Ta nova Monika je na nekterych snimcich krasna a na jinych nic moc, ale ma v sobe neco zajimaveho rozhodne. A o stare Monice me tyhle info taky prekvapuji, ale jak pises, intelktualka to asi fakt nebude :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
14.12.15 11:17
@Meha píše:
@WaIl Mě ta Marešová překvapila. Jasně, věděla jsem, že to není žádná intelektuálka, ale že je až tak přízemní, to jsem fakt netušila. Psal jí to tam i Roman Ondráček.Mně se Mareš tím rozhovorem na DVTV nezprotivil, spíš se mi zprotivil Veselovský.
Vedl to dle mě neprofesionálně a vůbec z toho rozhovoru nevyčerpal potenciál, který to mělo.

Veselovsky do toho nekdy zbytecne tvrde a necitlive „slape“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
14.12.15 19:05

Na FB je skvělá diskuze, kde se připomínají nejlepší hlášky z letošního SD. :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
14.12.15 19:15
@KatkaX píše:
stále ještě žena Monika napsala to na ten Instagram? Na mě působila mile, sympaticky, taková prima možná kamarádka, jako žádná intelektuálka, ale hodná. :mrgreen: Nečekala bych, že by tohle napsala - pokud jsem to tedy dobře pochopila, kdo to psal :mrgreen:

Pochopila jsi to perfektně :palec:. Nová Monika je ošklivka a stará Monika (manželka) psala na FB o Pavláskovi, SD a ubohosti.

• Citovat
  • Upravit
750
14.12.15 20:46
@Meha píše:
Pochopila jsi to perfektně :palec:. Nová Monika je ošklivka a stará Monika (manželka) psala na FB o Pavláskovi, SD a ubohosti.

Ja Ti nevim s tou osklivkou :-) vaham

https://www.instagram.com/p/_Ru0ceoNxt/?…

Tady ji to treba fakt slusi moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
14.12.15 22:12
@bronick píše:
Ja Ti nevim s tou osklivkou :-) vaham

https://www.instagram.com/p/_Ru0ceoNxt/?…

Tady ji to treba fakt slusi moooc

Na této fotce vypadá dobře.
Ale to je velká výjimka ;).

• Citovat
  • Upravit
5724
15.12.15 06:58
@kerrankin píše:
To byla teda ta nová Monika, koho ukazovali, jak tam brečí, když Leoš vypadl? 8o Aha :lol: Já jsem si říkala, že to je nějaká zapálená fanynka :mrgreen:Mně se teda nelíbí ani tady. Jako asi jí to sluší, ale pořád vidím ty rysy, kvůli kterým se mi fakt hodně nelíbí.

Přesně, to jsem si taky myslela, že to bude nějaká fanynka. :mrgreen:
Už chápu, proč píšou, že si Leoš vybírá „babochlapy“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
15.12.15 08:05
@Meha píše:
Na této fotce vypadá dobře.
Ale to je velká výjimka ;).

JJ, ono totiz, ze je to vizazistka, tak se sebou umi zachazet. Prochazela jsem zbezne ten jeji instagram a proste jedno velky pozlatko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
15.12.15 08:07

Jo a tohle me odrovnalo :mrgreen: :mrgreen: Kdyz jsme se bavili o Veselovskym a Maresovi

https://www.instagram.com/p/_Q4TZvBGV4/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.12.15 08:09
@bronick píše:
Jo a tohle me odrovnalo :mrgreen: :mrgreen: Kdyz jsme se bavili o Veselovskym a Maresovihttps://www.instagram.com/p/_Q4TZvBGV4/?…

Tak to je hodně dobrý :mrgreen: :pankac:..

• Citovat
  • Upravit
20767
15.12.15 12:22

Zíta bude stříkačka na Staromáku, jdu kouknout na mokrýho Dědíka :dance: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
15.12.15 14:35

@radkka tak ho vyfot:-)a hod to sem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.12.15 14:35
@bronick píše: