Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, já to tady čtu a nevyznám se v tom
Marešova x Marešová, někdo nepoužívá diakritiku, obě jsou Moniky, v tom aby se čert vyznal. Tak ještě jednou, prosím, pro nás (mě) pomalejší:
současná partnerka Monika je vošklivá, to je jasný. Brečela teda, když Leoš vypadl, bylo mně jich obou líto, ale bylo sympatické, že to tak prožívali a nebylo to jenom o účasti
stále ještě žena Monika napsala to na ten Instagram? Na mě působila mile, sympaticky, taková prima možná kamarádka, jako žádná intelektuálka, ale hodná.
Nečekala bych, že by tohle napsala - pokud jsem to tedy dobře pochopila, kdo to psal ![]()
@bronick píše:
Mas pravdu, ma svuj svet penez, ale ja si zaroven myslim, ze se ted s tim prave naucil pracovat. Ze pochopil, ze penize jsou fajn, ale nejni to asi uplne naplnujici. Ja na Leose dost zmenila nazor po tom, co koukam na jeho instagram (je to pristupny komukoliv i bez profilu na instagramu). Podle me je to hodne citlivej a teda obcas pekelne vtipnej clovekProste musi byt docela tezky mit tolik penez a slavy a nepodelat se z toho
navic me v tom rozhovoru s Veselovskym prisel super. Umi mluvit no
@KatkaX píše:
Holky, já to tady čtu a nevyznám se v tomMarešova x Marešová, někdo nepoužívá diakritiku, obě jsou Moniky, v tom aby se čert vyznal. Tak ještě jednou, prosím, pro nás (mě) pomalejší:
současná partnerka Monika je vošklivá, to je jasný. Brečela teda, když Leoš vypadl, bylo mně jich obou líto, ale bylo sympatické, že to tak prožívali a nebylo to jenom o účasti
stále ještě žena Monika napsala to na ten Instagram? Na mě působila mile, sympaticky, taková prima možná kamarádka, jako žádná intelektuálka, ale hodná.Nečekala bych, že by tohle napsala - pokud jsem to tedy dobře pochopila, kdo to psal
@Meha píše:
@WaIl Mě ta Marešová překvapila. Jasně, věděla jsem, že to není žádná intelektuálka, ale že je až tak přízemní, to jsem fakt netušila. Psal jí to tam i Roman Ondráček.Mně se Mareš tím rozhovorem na DVTV nezprotivil, spíš se mi zprotivil Veselovský.
Vedl to dle mě neprofesionálně a vůbec z toho rozhovoru nevyčerpal potenciál, který to mělo.
Veselovsky do toho nekdy zbytecne tvrde a necitlive „slape“.
Na FB je skvělá diskuze, kde se připomínají nejlepší hlášky z letošního SD.
![]()
@KatkaX píše:
Holky, já to tady čtu a nevyznám se v tomMarešova x Marešová, někdo nepoužívá diakritiku, obě jsou Moniky, v tom aby se čert vyznal. Tak ještě jednou, prosím, pro nás (mě) pomalejší:
stále ještě žena Monika napsala to na ten Instagram? Na mě působila mile, sympaticky, taková prima možná kamarádka, jako žádná intelektuálka, ale hodná.Nečekala bych, že by tohle napsala - pokud jsem to tedy dobře pochopila, kdo to psal
Pochopila jsi to perfektně
. Nová Monika je ošklivka a stará Monika (manželka) psala na FB o Pavláskovi, SD a ubohosti.
@Meha píše:
Pochopila jsi to perfektně. Nová Monika je ošklivka a stará Monika (manželka) psala na FB o Pavláskovi, SD a ubohosti.
Ja Ti nevim s tou osklivkou
vaham
https://www.instagram.com/p/_Ru0ceoNxt/?…
Tady ji to treba fakt slusi moooc
@bronick píše:
Ja Ti nevim s tou osklivkouvaham Tady ji to treba fakt slusi moooc
Na této fotce vypadá dobře.
Ale to je velká výjimka
.
@kerrankin píše:
To byla teda ta nová Monika, koho ukazovali, jak tam brečí, když Leoš vypadl?Aha
Já jsem si říkala, že to je nějaká zapálená fanynka
Mně se teda nelíbí ani tady. Jako asi jí to sluší, ale pořád vidím ty rysy, kvůli kterým se mi fakt hodně nelíbí.
Přesně, to jsem si taky myslela, že to bude nějaká fanynka. ![]()
Už chápu, proč píšou, že si Leoš vybírá „babochlapy“. ![]()
@Meha píše:
Na této fotce vypadá dobře.
Ale to je velká výjimka.
JJ, ono totiz, ze je to vizazistka, tak se sebou umi zachazet. Prochazela jsem zbezne ten jeji instagram a proste jedno velky pozlatko ![]()
Jo a tohle me odrovnalo
Kdyz jsme se bavili o Veselovskym a Maresovi
@bronick píše:
Jo a tohle me odrovnalo![]()
Kdyz jsme se bavili o Veselovskym a Maresovihttps://www.instagram.com/p/_Q4TZvBGV4/?…
Tak to je hodně dobrý
..
Zíta bude stříkačka na Staromáku, jdu kouknout na mokrýho Dědíka
![]()