Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mojmira píše:
myslím, že má velkou trému
Tak to mi nepřijde - naopak ztrémovaná mi přijde Maruška.
Maruška vždycky vypadá, jak když se má brzo rozbrečet. Jinak to, že Katarína na Leoše kouká jak na svatý obrázek jsem tu psala už dávno. Ale opravdu se změnili, takže po něm asi vyjela a byla odmítnuta. Nebo naopak něco bylo a dál to nepkračovalo? Těžko říct, pořád úplně nevím co si o Leošovi myslet, spíš myslím, že je to vcelku slušný, pracovitý kluk, co se umí prodat, podobně jako třeba Agáta. Prostě mají ze svojí osoby slušnou živnost. Ale teda třeba Faltýnová byla fakt debil, to jsem vůbec nechápala. O tý jeho nový nic nevím.
@Meha píše:
Já Kostkovou také moc nemusím, ale nemůžu říct, že bych ji nesnášela.
Já taky tak.
@Meha píše:
Tak to mi nepřijde - naopak ztrémovaná mi přijde Maruška.
Co jsem četla, tak trému mají všichni velikou, akorát někdo jí dokáže lépe schovat. ![]()
@WaIl píše:
Co jsem četla, tak trému mají všichni velikou, akorát někdo jí dokáže lépe schovat.
Jj, na tom asi něco bude. Pavlásek v rozhovoru také říkal, že má šílenou trému.
Tak Maruška se tváří pořád že se má hned rozbrečet ale tancovala krásně
@kerrankin píše:
A jak vás tady čtu, to jsem jediná, kdo NESNÁŠÍ „Terezku“ Kostkovou?Ale její šaty dneska měly krásnou barvu, to musím uznat
Já nejsem velká fanynka Kostky, beru ji spíš tak nějak neutrálně. Ale hodnotím tu její vzhled, letos jí to mimořádně sluší, a to v každém díle. Šaty, vlasy, je nádherná pořád. V minulých SD to bylo díl od dílu někdy horší, jindy lepší, letos válí furt ![]()
@kerrankin píše:
Já se nějak nedokážu oprostit od té nesympatie… A to že musí (chudák) pokaždé propagovat tu preciosu, jí moc nepomáhá.Tatiana se mi líbí moc, nevím, kolik jí je, ale vypadá úžasně. Edit: je jí 52.
U některých lidí to mám stejně. Můžou se stavět na hlavu a být sebekrásnější, ale já je prostě nemůžu ![]()
Třeba taková Kuchařová. Lidi jsou z ní urvaní, je to přece jen naše jediná Miss World. Ale v životě jí nepřijdu na chuť, ani kdyby byla ze zlata
. Pro mě nic nevyzařuje ![]()
@KPKristy Kuchařová je pro mě taky plastová kráska bez obsahu ![]()
@kerrankin píše:
Já na to koukám znova, tak budu ještě trochu plevelit. Ta Marešova nová Monika tam seděla za ním, bílá košile? Ta teda fakt není moc hezká, ale třeba je hodná nebo chytrá. Nebo šikovná
anebo má jiné přednosti ![]()
@kerrankin píše:
Teď jsem se znova dívala na ten jejich valčík, a na mě to spíš působí, že se moc nemusej. Zvláštní, jak to na každého působí jinakZa mě jsou jasní Jitka s Dědíkem. A taky Hunčárová s Pavláskem, ti spolu nespí
No právě oni se hášteří, on ji driluje, ona ho nesnáší, ale nemůže si pomoct, protože jsou k sobě přitahováni živočišnou vášní
to je jasný
@kerrankin píše:
To jsem zahrnula pod tu šikovnost
bezva
, tak aspoň teďka vím, jak se tomu říká a asi jsem taky hrozně šikovná… ![]()
@kerrankin já neviděla minulou stardance, takže pro mě zůstává plastovou. Škoda.
Já Kostkovou také moc nemusím, ale nemůžu říct, že bych ji nesnášela.