StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
13.12.15 18:10
@suricata píše:
@kerrankin já neviděla minulou stardance, takže pro mě zůstává plastovou. Škoda.

Mě právě nepřesvědčila ani ve Stardance. Obdivuji, že pomáhá seniorům, že má jméno ve světě, dovede sehnat sponzory, ale na chuť jí nepřijdu..

Co se týká Marešových partnerek, jejich hlavní předností musí být nebetyčná trpělivost a „držet hubu a krok“. Nedávno jsem totiž četla, jak Marešovi stále tráví například Vánoce jako rodina, ačkoli rodiče jsou od sebe. Jeho manželka říkala, že štědrovečerní odpoledne jsou spolu, jdou na procházku, pak si dají společně kapra a společně rozbalují dárky. Nic proti tomu, je to hezké vůči dětem, že takto drží spolu, ale ty jeho holky to určitě nesnáší dobře. A jestli to sebevědomou krasomilu Faltýnovou přestalo bavit, vůbec se jí nedivím. A jsem zvědavá, jak dlouho tento režim vydrží nová Monika.
Když si to představím, tak ať jakkoli zamilovaná a „nad věcí“, dříve či později by mě to zraňovalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
13.12.15 19:57

@KPKristy
Ja zrovna dneska premyslela, jestli Marese ta jeho nova pritelka konecne rozvede:-) mne na nem naopak prijde pritazlivy, ze na svou puvodni rodinu nekasle, ikdyz na ne ma stejne asi dost malo casu. Ale jako jeho pritelkyne bych mela mozna jiny nazor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
13.12.15 20:07
@KPKristy píše:
U některých lidí to mám stejně. Můžou se stavět na hlavu a být sebekrásnější, ale já je prostě nemůžu :mrgreen:
Třeba taková Kuchařová. Lidi jsou z ní urvaní, je to přece jen naše jediná Miss World. Ale v životě jí nepřijdu na chuť, ani kdyby byla ze zlata :mrgreen:. Pro mě nic nevyzařuje :nevim:

Mně se Kuchařová v soutěži Miss líbila a to se mi málokterá Miss líbí, spíš vyhraje nějaká ošklivá :D Jo, ještě se mi líbila ta, co moderuje zprávy se Šebrlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
13.12.15 20:10
@KPKristy píše:
Mě právě nepřesvědčila ani ve Stardance. Obdivuji, že pomáhá seniorům, že má jméno ve světě, dovede sehnat sponzory, ale na chuť jí nepřijdu..Co se týká Marešových partnerek, jejich hlavní předností musí být nebetyčná trpělivost a „držet hubu a krok“. Nedávno jsem totiž četla, jak Marešovi stále tráví například Vánoce jako rodina, ačkoli rodiče jsou od sebe. Jeho manželka říkala, že štědrovečerní odpoledne jsou spolu, jdou na procházku, pak si dají společně kapra a společně rozbalují dárky. Nic proti tomu, je to hezké vůči dětem, že takto drží spolu, ale ty jeho holky to určitě nesnáší dobře. A jestli to sebevědomou krasomilu Faltýnovou přestalo bavit, vůbec se jí nedivím. A jsem zvědavá, jak dlouho tento režim vydrží nová Monika.
Když si to představím, tak ať jakkoli zamilovaná a „nad věcí“, dříve či později by mě to zraňovalo :nevim:

No, tak zrovna Faltýnová má co říkat, podle mě žije furt s manželem. Tenkrát jí vyzvedával i na letišti, když přiletěla z USA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
13.12.15 20:22
@kerrankin píše:
A jak vás tady čtu, to jsem jediná, kdo NESNÁŠÍ „Terezku“ Kostkovou? 8o Ale její šaty dneska měly krásnou barvu, to musím uznat :mrgreen:

Já ji taky nesnesu. Nevím proč, ale nesedí mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.12.15 20:49
@bronick píše:
@KPKristy
Ja zrovna dneska premyslela, jestli Marese ta jeho nova pritelka konecne rozvede:-) mne na nem naopak prijde pritazlivy, ze na svou puvodni rodinu nekasle, ikdyz na ne ma stejne asi dost malo casu. Ale jako jeho pritelkyne bych mela mozna jiny nazor :mrgreen:

Vsak jo, je to fajn, ze spolu vychazeji i pres rozchod. Ale pro ty partnerky musi byt blbe, kdyz i v case jako jsou vanoce musi byt na druhe koleji. Nepochybuji, ze jim to Leos radne materialne nenahradi, treba si prave hleda jen materiální typy :D, ale kdyz to vezmu podle sebe, ja bych to nedala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
13.12.15 20:55

@KPKristy
Urcite jim to materialne vynahradi:-) ted tu novou Moniku vzal na veceri do Parize. Myslim, ze to zapusobi ní na nematerialni typ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.12.15 21:16

@bronick, urcite to zapusobi, o tom nepochybuji..
Ale zrovna ty Vanoce. Ja je treba mam spojene s milovanymi lidmi, proto predstava, ze by je muj partner travil s ex, je takova pitoma, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
13.12.15 21:18

@KPKristy Tak na večeři snad Leoš dorazí :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Meha
13.12.15 21:21

Jinak Marešová na svůj FB napsala, že Pavlásek a Stardance je ubohost.
Lidi jí to tam dali pěkně sežrat, tak už to smazala a k tomu tam je také pěkná diskuze.
Jakmile někdo napíše něco, co se jí nelíbí, tak ho vykáže ze svého profilu.
Taková nanynka, myslela jsem, že je inteligentnější a trochu více nad věcí.
Hlavně, že Leoš umí zpívat :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
750
13.12.15 21:45
@Meha píše:
Jinak Marešová na svůj FB napsala, že Pavlásek a Stardance je ubohost.
Lidi jí to tam dali pěkně sežrat, tak už to smazala a k tomu tam je také pěkná diskuze.
Jakmile někdo napíše něco, co se jí nelíbí, tak ho vykáže ze svého profilu.
Taková nanynka, myslela jsem, že je inteligentnější a trochu více nad věcí.
Hlavně, že Leoš umí zpívat :mrgreen:.

Tak to me docela prekvapuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.12.15 22:05

Me teda neprekvapuje, ze je Maresova takova. Kouka ji to z oci. Tu taky nemusim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
14.12.15 07:34

Tak jsem se mrkla na ten FB Marešky, a je to teda síla.. jak jedná s cizími lidmi, to je hrůza, fakt totální čůza. 8o No ale je vidět, že jí na Leošovi pořád hodně záleží.
Ale teda po rozhovoru s Marešem (na DVTV, s Veselovským), musím říct, že se mi zprotivil strašně i Leoš. Hlavně asi kvůli jeho „bývalé zálibě“ kupovat auťáky za 8 mega. A pak zjistil, že s ním půl roku nevyjel z garáže, a tak mu došlo, že ho vlastně nepotřebuje? 8o 8o :zed: Tak celkově to na mě působilo, že má svůj svět peněz.. jako by žil v nějaké bublině, a nic kolem…

Jediné, čím na mě ještě zapůsobil, bylo, že měl slzy v očích i při vypadnutí Bangy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
14.12.15 07:48
@WaIl píše:
Tak jsem se mrkla na ten FB Marešky, a je to teda síla.. jak jedná s cizími lidmi, to je hrůza, fakt totální čůza. 8o No ale je vidět, že jí na Leošovi pořád hodně záleží.
Ale teda po rozhovoru s Marešem (na DVTV, s Veselovským), musím říct, že se mi zprotivil strašně i Leoš. Hlavně asi kvůli jeho „bývalé zálibě“ kupovat auťáky za 8 mega. A pak zjistil, že s ním půl roku nevyjel z garáže, a tak mu došlo, že ho vlastně nepotřebuje? 8o 8o :zed: Tak celkově to na mě působilo, že má svůj svět peněz.. jako by žil v nějaké bublině, a nic kolem…Jediné, čím na mě ještě zapůsobil, bylo, že měl slzy v očích i při vypadnutí Bangy. :D

Mas pravdu, ma svuj svet penez, ale ja si zaroven myslim, ze se ted s tim prave naucil pracovat. Ze pochopil, ze penize jsou fajn, ale nejni to asi uplne naplnujici. Ja na Leose dost zmenila nazor po tom, co koukam na jeho instagram (je to pristupny komukoliv i bez profilu na instagramu). Podle me je to hodne citlivej a teda obcas pekelne vtipnej clovek :-) Proste musi byt docela tezky mit tolik penez a slavy a nepodelat se z toho :)navic me v tom rozhovoru s Veselovskym prisel super. Umi mluvit no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
14.12.15 08:19

@WaIl Mě ta Marešová překvapila. Jasně, věděla jsem, že to není žádná intelektuálka, ale že je až tak přízemní, to jsem fakt netušila. Psal jí to tam i Roman Ondráček.

Mně se Mareš tím rozhovorem na DVTV nezprotivil, spíš se mi zprotivil Veselovský.
Vedl to dle mě neprofesionálně a vůbec z toho rozhovoru nevyčerpal potenciál, který to mělo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová