Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, víte, co bude mít Maruška za tance? Já vím jen ty Jitky ![]()
@Meha píše:
@Kotatko03 Tak už si začni shánět kyslíkovou bombu.
tu už mám
ale já to říkám už několik týdnů, že by mě to ani nepřekvapilo kdyby vyhrál, protože StarDance už opravdu není o tanci. A totálně mě dneska rozsekal známý, když mi (naprosto vážně) oznámil, že to nevadí že jde mimo rytmus, že to v tanci není vůbec důležité
![]()
@Kotatko03 píše:
tu už mámale já to říkám už několik týdnů, že by mě to ani nepřekvapilo kdyby vyhrál, protože StarDance už opravdu není o tanci. A totálně mě dneska rozsekal známý, když mi (naprosto vážně) oznámil, že to nevadí že jde mimo rytmus, že to v tanci není vůbec důležité
![]()
Tanec bez rytmu, to je asi jako zpěv bez intonace ![]()
@Kotatko03 píše:
tu už mámale já to říkám už několik týdnů, že by mě to ani nepřekvapilo kdyby vyhrál, protože StarDance už opravdu není o tanci. A totálně mě dneska rozsekal známý, když mi (naprosto vážně) oznámil, že to nevadí že jde mimo rytmus, že to v tanci není vůbec důležité
![]()
Evidentně je pro každého v tanci důležitého něco jiného
.
Já tipuju na vítězku Marušku, když ne Maruška, tak Pavlásek.
Myslím si, že Jitka nevyhraje, ale uvidíme, už se těším
.
@radkka píše:
Tanec bez rytmu, to je asi jako zpěv bez intonace
Tak nějak
![]()
@Meha píše:
Evidentně je pro každého v tanci důležitého něco jiného.Já tipuju na vítězku Marušku, když ne Maruška, tak Pavlásek.
Myslím si, že Jitka nevyhraje, ale uvidíme, už se těším.
Myslím si to stejně, i když mě Jitka baví ze všech nejvíc. Jsem ráda, že se můžu pokochat všemi jejich tanci (že došli až do finále a odtančili si všechno), jak dopadne pořadí je už jedno. Už se nemůžu dočkat večera ![]()
@radkka píše:
Holky, víte, co bude mít Maruška za tance? Já vím jen ty Jitky
Nevím, nechám se překvapit.
Jedno je jasné - Pavlásek bude mít 4 free styly
.
@Meha píše:
Nevím, nechám se překvapit.
Jedno je jasné - Pavlásek bude mít 4 free styly.
Tak to určitě
Naštěstí se mi už podařilo povznést se, takže doufejme nedostanu mrtvici, až vyhraje ![]()
Asi to jsou tance, za které měli nejvyšší počet bodů od poroty, ne? Jitka má za standart Walz, což nechápu, protože to je jediný jejich tanec, který se mi moc nelíbil, tak přemýšlím, jestli si to vybrali sami nebo za něj dostali nejvíce bodů a musí do toho jít znovu ![]()
@radkka Myslím, že říkali, že mají tančit nejlepší (zřejmě dle hodnocení poroty) standard, latinu, jejich nejoblíbenější tanec a free style.
Jenom ne Pavlásek. ![]()
Jitka mi přijde afektovaná.
Hlas pošlu Marušce - baví mě i její tanečník.
@Meha píše:
@radkka Myslím, že říkali, že mají tančit nejlepší (zřejmě dle hodnocení poroty) standard, latinu, jejich nejoblíbenější tanec a free style.
Jsem zvědavá na ten free style, ten se mi zatím v žádné řadě Star dance nelíbil ![]()
@radkka píše:
Jsem zvědavá na ten free style, ten se mi zatím v žádné řadě Star dance nelíbil
Vidím to stejně, také se mi ty free styly nelíbily.
@kerrankin píše:
Já pošlu něco Marušce. Před 14 dny jsem protelefonovala spoustu peněz na zákaznické lince Mall.cz, škoda, že jsem nepošetřila peníze a nenaposílala za to smsky, ty by jí určitě stačily na vítězství
To je tedy zajímavá zákaznická linka
Co jsi tam řešila?