Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:
Příště prý bude každý pár tančit 4 tance.
Mají teda co dělat.
Mě napadlo, že ta, co tančila s Radkem (ta jména u mě
),si třeba řekla - fajn, můžu jít péct cukroví. ![]()
@Hanulínek píše:
@Papuchalka - no, kéž by, ale spíš myslím, že mého muže nezvedne ze židle naprosto nic.
Chtěla sis doma taky zatančit? ![]()
@AndreaS92 píše:
Dnes jsem nemohla koukat. Koukali jsme na primu. Sam doma je nase tradicekdo vypadl?
Ty joo, jste to už neviděli 100×? ![]()
@Žirafa 69 píše:
Mají teda co dělat.
Mě napadlo, že ta, co tančila s Radkem (ta jména u mě),si třeba řekla - fajn, můžu jít péct cukroví.
Ale oni tři tance jen opráší, vybírají z toho, co už tančili. Nově se budou učit jen freestyle. A pak společnou choreografii.
@Cuddy píše:
@Hanulínek Bych rekla, ze priste na zacatku bude mit nejake predstaveni Tereza, protoze delala na me dojem, ze by byla nejradeji, kdyby se divaci nedivali. Stejne jako Marek pri charitativnim veceru.
Taky si to myslím. ![]()
@MUFICE píše:
https://www.facebook.com/…asekvyhraje/
Tady jsem našla nějakou fanouškovskou stránku PavláskaJinak pročítám FB Stardance a lidi nadávají, že je ve finále.
Ó jaké překvapení ![]()
@IvaB píše:
Ale oni tři tance jen opráší, vybírají z toho, co už tančili. Nově se budou učit jen freestyle. A pak společnou choreografii.
Akorát Pavlásek se freestyle učit nebude, ten ho má každý díl
![]()
@blobfish píše: Ó jaké překvapení
akorát jejich naštvanost se stupnuje, jinak nic nového pod sluncem
Dnešní noblesní večer završuji Královnami popu. A nějak mě to dneska všechno dojímá
![]()
Lukáš Pavlásek postoupil do finále StarDance, skončil Radek Banga
http://ona.idnes.cz/…lecnost.aspx?…
Holky, podle me vcera Maruska zatancila jeden z nejhezcich tancu cele SD (jako letoska) ten valcik byl genialni. Uzasna choreografie, napad, krasne zatancovane. Pustim si je znovu. Mela by to vyhrat ona.
@bronick píše:
Holky, podle me vcera Maruska zatancila jeden z nejhezcich tancu cele SD (jako letoska) ten valcik byl genialni. Uzasna choreografie, napad, krasne zatancovane. Pustim si je znovu. Mela by to vyhrat ona.
Maruška je jednička ![]()
@kerrankin Kostkovou taky nemusím a fandíme jednoznačně Marušce. Oni jsou prostě Top pár. Jitka je sice dobrá, ale přijde mi stejně „vyumělkovaná“ jako minule Taťána.
@kerrankin píše:
Jitka na mě působí jako šprtka
myslím, že má velkou trému ![]()
@Žirafa 69 píše:
však to k tomu patří, ne?
To je jako kdyby herečka/herec slyšeli doma, že jak to, že ses ve filmu líbal/a - mě v té chvíli napadlo. Líbilo se mi to. Tanec (některý) má toto právě vyzařovat.
To já ale přeci nepopírám, nikde jsem nepsala, že to k tomu nepatří
Samozřejmě že to má rumba vyzařovat, jen jsem napsala, že mně osobně to někdy vadilo, tancovat jí (na profi úrovni) a šlo jen o můj pocit, v žádném případě ne výčitky „doma“ ![]()