Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meha píše:
Pokud nevyhraje Pavlásek, tak vyhraje Maruška.
Tak mi to v počtech vychází.
Tak, kdyby Jitka dostala plné počty bodů, tak proč by ne.
Teď jak Banga mluvil k Pavláskovi, tak to vypadá, že to Pavláska štve, že místo něj vypadávají ti schopnější. Já myslím, že už se těší až to celé skončí ![]()
@radkka píše:
Tak, kdyby Jitka dostala plné počty bodů, tak proč by ne.
Já si myslím, že dostane nejméně hlasů od diváků. Takže i kdyby dostala nejvíce bodů od poroty, tak by nevyhrála.
Samozřejmě za předpokladu, že Pavlásek opravdu v hlasování diváků vítězí.
@Meha píše:
Pokud nevyhraje Pavlásek, tak vyhraje Maruška.
Tak mi to v počtech vychází.
Souhlasím. Držím palce Marušce. ![]()
@Meha píše:
Já si myslím, že dostane nejméně hlasů od diváků. Takže i kdyby dostala nejvíce bodů od poroty, tak by nevyhrála.
Samozřejmě za předpokladu, že Pavlásek opravdu v hlasování diváků vítězí.
Jsem na to zvědavá. Jinak nic neříkali? Prý to má být dramatičtější, než předchozí finále ![]()
@radkka píše:
Jsem na to zvědavá. Jinak nic neříkali? Prý to má být dramatičtější, než předchozí finále
Neříkali, nestrašili ![]()
@radkka píše:
Jsem na to zvědavá. Jinak nic neříkali? Prý to má být dramatičtější, než předchozí finále
Nn, neříkali.
Třeba to hodnocení nějak změní, ale nic nezmiňovali, mluvili jen o tom počtu tanců.
@KPKristy píše:
Neříkali, nestrašili
Já věřím, že Dědík to urve díky fanynkám, je to kočičák, na instargamu je čím dál populárnější
![]()
@Papuchalka - no, kéž by, ale spíš myslím, že mého muže nezvedne ze židle naprosto nic. ![]()
@radkka píše:
Já věřím, že Dědík to urve díky fanynkám, je to kočičák, na instargamu je čím dál populárnější![]()
Mně teda přijde divnej
takovej hranatej či co
ale jinak se bavím
tipla jsem to dneska správně a když už je z Pavláska takovej humbuk, tak už v tom finále být musí
Jo a jak říkal Marek Eben, že příště nemáme prošvihnout začátek, že bude překvapení- kéž by dovolili odstoupit duu Lulu- to by pro mne bylo super překvapení! ![]()
Příště snad budu taky hlasovat pro MAMA, ptž to už bych ani já toho Pavláska na nejvyšší příčce nerozdýchala. Je mi ho skoro líto