StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
12.12.15 21:42
@radkka píše:
A neříkali něco o tom, jak bud finále probíhat? A díky moc :hug:
Říkali to teď - každý pár zatančí 4 tance - nejlepší latinu, nejlepší standard, nejoblíbenější tanec a freestyle.
  • Citovat
  • Upravit
20767

Já fandím Jitce, ale myslím si, že vyhraje Maruška. Nemám jí ráda, ale uznávám, že tančí krásně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
@radkka píše:

Neříkali. Jen nemáme prošvihnout příště začátek, bude nějaké překvápko. Já si myslím, že zatančí Chlopča :lol:

Jo a každý pár bude tančit čtyři tance, plus společná choroška všech deseti párů..

Příspěvek upraven 12.12.15 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
@medunka23 píše:
Já si teda nemyslím že to vyhraje, ale celkem se těším na freestyle Pavláska, no on ho ale vlastně předvádí celou dobu

To je fakt :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
50124
@radkka píše:

Příště prý bude každý pár tančit 4 tance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Meha píše: Říkali to teď - každý pár zatančí 4 tance - nejlepší latinu, nejlepší standard, nejoblíbenější tanec a freestyle.

Týjo, čtyři? Já myslela, že byly jen tři, tak to se těším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
12.12.15 21:43
@medunka23 píše:
@Hanulínek hudba i rumbová je, ale vzhledem k tomu že to ovládá málo párů, tak ztoho většinou udělají ploužák, on je na plesech úspěch když někdo pozná waltz a tančí ho na něj, alespoň takovou mám zkušenost já
  • Děkuji! Já mám totiž doma,,Pavláska" na druhou, takže u nás nějaký plec či tanec nepřipadá v úvahu. A jak jste tu některé řešily, že on je dobrý příklad pro netanečníky, že i takové dřevo se může o tanec pokoušet, tak na mého muže to má vliv převážně negativní. Ach jo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
12.12.15 21:44
@medunka23 píše:
Já si teda nemyslím že to vyhraje, ale celkem se těším na freestyle Pavláska, no on ho ale vlastně předvádí celou dobu

Ten bude mít 4 freestylové tance :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
12.12.15 21:44
@zrcadlo píše:
Já taky, a příště jí i posílám hlas.

Taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
12.12.15 21:45
@radkka píše:
Já fandím Jitce, ale myslím si, že vyhraje Maruška. Nemám jí ráda, ale uznávám, že tančí krásně :palec:

Pokud nevyhraje Pavlásek, tak vyhraje Maruška.
Tak mi to v počtech vychází ;).

• Citovat
  • Upravit
7527
@Hanulínek píše:
  • Děkuji! Já mám totiž doma,,Pavláska" na druhou, takže u nás nějaký plec či tanec nepřipadá v úvahu. A jak jste tu některé řešily, že on je dobrý příklad pro netanečníky, že i takové dřevo se může o tanec pokoušet, tak na mého muže to má vliv převážně negativní. Ach jo.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jako nepůjde ani potomto jo… to bych Pavláskovi napsala že musí jít i do příštího ročníku že to by možná tvého muže zvedlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
@merlose píše:
Snad ne. Jitka i Maruška jsou o třídu lepší. :palec:

O tom to bohužel už dávno není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@MUFICE píše:
Příště prý bude každý pár tančit 4 tance.

Díky :kytka: Tak to jsem zvědavá, to bude pěkná zabíračka. A jak bude probíhat vyřazování neříkali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
@MUFICE píše:
Ten bude mít 4 freestylové tance :lol: :lol:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Papuchalka
@Hanulínek píše:

Ale tak, ocividne tvuj muz ma v sobe nejakou sebekritiku :D Nicmene pokud bys ho k tomu chtela donutit, na meho partnera platilo to, ze jsem se ho zeptala, jestli teda na tanecni mohu chodit s kamaradem, ze on by o to moc stal. Pak ten muj naklusal ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová