Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já fandím Jitce, ale myslím si, že vyhraje Maruška. Nemám jí ráda, ale uznávám, že tančí krásně ![]()
@radkka píše:
A neříkali něco o tom, jak bud finále probíhat? A díky moc
Neříkali. Jen nemáme prošvihnout příště začátek, bude nějaké překvápko. Já si myslím, že zatančí Chlopča ![]()
Jo a každý pár bude tančit čtyři tance, plus společná choroška všech deseti párů..
Příspěvek upraven 12.12.15 v 21:43
@medunka23 píše:
Já si teda nemyslím že to vyhraje, ale celkem se těším na freestyle Pavláska, no on ho ale vlastně předvádí celou dobu
To je fakt
.
@radkka píše:
A neříkali něco o tom, jak bud finále probíhat? A díky moc
Příště prý bude každý pár tančit 4 tance.
@Meha píše: Říkali to teď - každý pár zatančí 4 tance - nejlepší latinu, nejlepší standard, nejoblíbenější tanec a freestyle.
Týjo, čtyři? Já myslela, že byly jen tři, tak to se těším ![]()
@medunka23 píše:
@Hanulínek hudba i rumbová je, ale vzhledem k tomu že to ovládá málo párů, tak ztoho většinou udělají ploužák, on je na plesech úspěch když někdo pozná waltz a tančí ho na něj, alespoň takovou mám zkušenost já
@medunka23 píše:
Já si teda nemyslím že to vyhraje, ale celkem se těším na freestyle Pavláska, no on ho ale vlastně předvádí celou dobu
Ten bude mít 4 freestylové tance
![]()
@zrcadlo píše:
Já taky, a příště jí i posílám hlas.
Taky tak.
@radkka píše:
Já fandím Jitce, ale myslím si, že vyhraje Maruška. Nemám jí ráda, ale uznávám, že tančí krásně
Pokud nevyhraje Pavlásek, tak vyhraje Maruška.
Tak mi to v počtech vychází
.
@Hanulínek píše:
- Děkuji! Já mám totiž doma,,Pavláska" na druhou, takže u nás nějaký plec či tanec nepřipadá v úvahu. A jak jste tu některé řešily, že on je dobrý příklad pro netanečníky, že i takové dřevo se může o tanec pokoušet, tak na mého muže to má vliv převážně negativní. Ach jo.
@merlose píše:
Snad ne. Jitka i Maruška jsou o třídu lepší.
O tom to bohužel už dávno není ![]()
@MUFICE píše:
Příště prý bude každý pár tančit 4 tance.
Díky
Tak to jsem zvědavá, to bude pěkná zabíračka. A jak bude probíhat vyřazování neříkali?
@Hanulínek píše:
- Děkuji! Já mám totiž doma,,Pavláska" na druhou, takže u nás nějaký plec či tanec nepřipadá v úvahu. A jak jste tu některé řešily, že on je dobrý příklad pro netanečníky, že i takové dřevo se může o tanec pokoušet, tak na mého muže to má vliv převážně negativní. Ach jo.
Ale tak, ocividne tvuj muz ma v sobe nejakou sebekritiku
Nicmene pokud bys ho k tomu chtela donutit, na meho partnera platilo to, ze jsem se ho zeptala, jestli teda na tanecni mohu chodit s kamaradem, ze on by o to moc stal. Pak ten muj naklusal ![]()