Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medunka23 píše:
@MUFICE to bylo i loni mám dojem
Bylo - Doležalová, Schneiderová, Pavlásek
Nechápu, za co vlastně dostal Zach ty desítky. vždyť se na to nedalo koukat. ![]()
@IvaB @medunka23 No vidíte, jsem na to úplně zapomněla. A to tam byl i ten dřevěný Pavlásek
Díky za info ![]()
@AvajBr píše:
Doufam, ze neAle teda nesou to oba dost spatne. Ona ma vyslovene kysely oblicej
Mně přišlo, že ona měla kyselý obličej skoro pořád. Působila na mě většinou jako studený čumák ![]()
@IvaB píše:
A kruci. Třeštiková bude mít zítra blbou náladu
Tak jak? Byla nepříjemná?
@bublinek píše:
Tak jak? Byla nepříjemná?
Ne, na nás vůbec. Konkrétně nám (kurnik, samozřejmě mému synovi a jeho taneční partnerce, ale to „nám“ je prostě kratší
) dala skoro nejlepší hodnocení ze všech porotců. Bohužel to ve výsledku stačilo jen na 4. místo z 10 párů, a my bychom tak potřebovali být nejhůř druzí, aby se dostali do vyšší třídy ![]()
Ale překvapilo mě, jak je malá a hlavně štíííhlá. Slušelo jí to ![]()
Docela často jsme měli na soutěžích v porotě i Marka Dědíka, párkrát Jana Tománka a Evu Bartůňkovou.
@IvaB píše:
Ne, na nás vůbec. Konkrétně nám (kurnik, samozřejmě mému synovi a jeho taneční partnerce, ale to „nám“ je prostě kratší) dala skoro nejlepší hodnocení ze všech porotců. Bohužel to ve výsledku stačilo jen na 4. místo z 10 párů, a my bychom tak potřebovali být nejhůř druzí, aby se dostali do vyšší třídy
Ale překvapilo mě, jak je malá a hlavně štíííhlá. Slušelo jí toDocela často jsme měli na soutěžích v porotě i Marka Dědíka, párkrát Jana Tománka a Evu Bartůňkovou.
Tanečnice jsou malé nebo jen ona je výjimka? Jestli je i nějaká vyšší, proč jí nedali k Zachovi. Třeba u standardních tanců se musel hrbit.
@IvaB, mala, jo? Dnes rikala v Sama doma, ze meri 171cm, ze je z tech vyssich tanecnic (proto ji dali k Zachovi, pry). Ja merim 171cm a mala si nepripadam. Vzdycky jsem byla z tech vyssich. Ve skole i mezi kamaradkami.
Líbí se mi Kateřina Baďurová v krátkých vlasech
Myslíte, že budou Plodkové nadržovat?
@bublinek tak ona bych řekla že k tomu vítězství nakročeno měla dobře, ale asi to bude mít vliv na hlasy diváků asi budou solidární ![]()
@bublinek píše:
Líbí se mi Kateřina Baďurová v krátkých vlasech
Myslíte, že budou Plodkové nadržovat?
Mne prijde v tech kratkych takova „chlapska“ nebo jak to rict…mozna tvrda ![]()
Myslim si, ze nadrzovat nebudou ![]()