Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To bylo horší než když jsem čekala na vybarvení počuraného testu, fuj to jsou nervy
A doufam, ze za tyden udelame papa Zachovi.
Jeho setrvani tam nechapu
A Ondra bude treti. Bavi me ![]()
@MUFICE píše:
Tak Manu vypadl, příště by mohli vyhodit Zacha.
Ne mohli, MĚLI ![]()
Dneska jsem si říkala, že by mohl vypadnout Zach nebo Manu, ani jeden by mi tam až tak nechyběl… Zach je mi kolo od kola protivnější
Takže s dneškem jsem spokojená
Jana i Zdeněk tančili hezky, Zdeňkovi se tolik nepovedla samba, Janě quickstep, ale oba (všichni čtyři) super ![]()
A Ondrovi nová tanečnice velmi prospěla, piráti z Karibiku super ![]()
Jinak musím ocenit na Zdeňkovi a Veronice, že ani jeden tanec nikde neošulili, nikde uměle nenatahovali pózami apod. (jak o tom mluvila Táňa u Jany, že chápe, že ty tance jsou 2, tak že to v tom quickstepu trochu ošulili) Teda aspoň jsem si ničeho nevšimla ![]()
@bublinek Mně taky přišel Zach vždycky jako sympaťák.
Ve StarDance absolutně namachrovaný frajírek, kterého téměř vždycky porota „setře“…navíc se mně děsně nelíbí s tím plnovousem
.
Manu byl velmi příjemný, takže bych klidně ho klidně ještě kolo nechala a vyměnila za Zacha.
Holky toho Zacha ještě jednou vydržíme snad teda vypadne Ondru žeru tanečnice mu fakt prospěla. Myslíte že vyhraje Zdeněk? Asi jo že? Jeste jsem chtěla poznamenat abyste se nedivili po minulém ročníku kdy tak Pavlas vydržel skoro do konce