Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dneska se mi nejvíc líbil Bank a je pravda, že si teda s Evou sedli a vypadá to daleko líp než s Kamilou
Hmm, čekala jsem spíš Zacha, ale Anna K mi moc sympatická není, takže jsem v podstatě spokojená.
@IvaB píše:
Piškula už je za vodou a jinak je mi to úplně jedno
Správný názor
![]()
@AvajBr píše:
Ach jo, to me mrziiii![]()
Proc nesel ten Manu nebo Zach
a poslala jsi hlas?
Manžel je pryč, tak chtěl abych mu napsala kdo vypadl, jeho reakce: hm, škoda, toho Ondera to ale musí stát peněz
@bublinek píše:
Manžel je pryč, tak chtěl abych mu napsala kdo vypadl, jeho reakce: hm, škoda, toho Ondera to ale musí stát peněz
@bublinek Mám trochu podobný názor. Nedávno v nějakém časopise napadali tanečnici od Piškuli, že si nechává dělat choreografie na kšeft za peníze od někoho třetího a to prý pravidla nedovolují. Ať mi nikdo netvrdí, že Hunčárové doma Onder nestaví její choreografii. Letos aspoň teď v těch družstvech měli obě stejné choreografie. Ale loni bylo velmi okaté, jak Onder jako hlavní choreograf postavil daleko víc „na tělo“ choreografii, kde byli v týmu Hunčárová s Pavláskem, tak aby to aspoň trochu zvládl i on.
Takže za sebe si teď přeji, aby vypadl Riddi.
A Bank byl dneska bezva.
@bublinek neposlala. Nikdy neposilam. Mam blokovane premiove smsky.
A i kdybych posilala, tak Bankovi. No, aspon si koupim Annino novy cdecko, az vyjde ![]()
Ten Zach je strasnej
Tam vlastne krome Plodkove uz neni zadna neprofesional tanecnice ![]()