Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale jo, Kristýna nebyla nejlepší, ale myslím si, že kdyby vypadl Ondřej, tak je to spravedlivější a i on by si oddechl. Dneska se mi nejvíc líbil Zdeněk s Verčou, ač moji nej jsou Luciana s Markem. Nejvíc jsem se dneska ale nudila u Jany a Michala, sice jsou šikovní, ale mě prostě neberou. Janě jsem tu rockerku prostě neuvěřila. Jinak rockový večer super, nejlepší díl zatím ![]()
@Fialová7 píše:
Ale jo, Kristýna nebyla nejlepší, ale myslím si, že kdyby vypadl Ondřej, tak je to spravedlivější a i on by si oddechl. Dneska se mi nejvíc líbil Zdeněk s Verčou, ač moji nej jsou Luciana s Markem. Nejvíc jsem se dneska ale nudila u Jany a Michala, sice jsou šikovní, ale mě prostě neberou. Janě jsem tu rockerku prostě neuvěřila. Jinak rockový večer super, nejlepší díl zatím
Taky se mi nejvíc líbili Zdeněk s Verčou a u Jany jsem se nudila. Sice předvedli nejvíc tance, ale taky mi jako rockerka neseděla. Víc se mi líbí v těch klasických tancích, kde vynikne její elegantnost a něžnost.
Kristyna se mi libila, ale asi nebyla oblibena. Nekde jsem cetla, ze se s tanecnikem nemeli v lasce, tak to pro ne bylo vysvobozeni.
Pry jdou Piskula a Anna. K tvrde za vitezstvim, tak se mi trochu zprotivili.jsou takovy premotivovany.
Fandim Zachovi a Plodkove. Bank je mi sympaticky mene.
Ale pobavil me Chlopcik s Revaiem u tyce
Asi jo. Narazila jsem na to nahodne a s tim, jak se projevuji mi to docela sedi. Trochu mi pripominaji lonskou Schneiderovou. Kazdopadne Annu K. Jsem ani driv neposlouchala a Pi
skula mi neni ani trochu znamy.
@kerrankin píše:
Já nějak nechápu, proč je špatně, že jde někdo „tvrdě za vítězstvím“. Samozřejmě pokud to „tvrdě“ neznamená, že ostatním podřezává podpatky. Předpokládám, že zrovna u nás ve SD to může max znamenat, že tvrdě trénuje.
Presne, tady ten vyrok taky nechapu, co je spatneho jit za vitezstvim, kdyz se jedna o soutez
a naprosty souhlas s tvou poznamkou. A zrovna teda u Anny K. bych nerekla, ze po vitezstvi nejak extra jde. To uz me teda spis prijde, ze kazdy nizsi bod nese tezko Piskula a hlavne Zach
Nelibi se mi ani jeden. Me je sympaticky Bank, ale vlastne nemam zadneho konkretniho cloveka, co bych chtela, aby vyhral. Annu posloucham a mam ji rada, stejne tak mam ale rada Leichtovou. Plodkova mi prijde divna, ale zas tanci skvele. O Emanuelovi nevim, ten me nebavi, ani Zach, ten me pripada prave strasne sebevedomy, ma pocit, ze tancovat fakt umi a spatne nese kritiku. Je fakt, ze ke sve vysce ovlada sve telo pri tanci dobre, ale zas takova slava ve srovnani s prumerne vysokymi pany to neni
. Tanecne je skvely Piskula, ale to je takovy strevo jeste a navic neni hezky
Mozna za par let, az zmuzni, jestli…
…
Takze nemam sveho favorita. Ale koukam rada, kvuli Markovi a Tereze a celkove ta show je skvela. A navic v sobotu vecer nic jineho v telce neni… ![]()
@kerrankin píše:
Já nějak nechápu, proč je špatně, že jde někdo „tvrdě za vítězstvím“. Samozřejmě pokud to „tvrdě“ neznamená, že ostatním podřezává podpatky. Předpokládám, že zrovna u nás ve SD to může max znamenat, že tvrdě trénuje.Piškula hrál v seriálu Vyprávěj jednoho z Honzíků, proto mu říkám Honzík a vždycky mě někdo opravuje, že je to Zdeněk
hrál i v pohádce Tři bratři, v Červené karkulce
Fandim tomu, kdo jde v SD tvrde za vitezstvim. Priprava musi byt opravdu tvrda, a kdo to da, ten si vitezstvi zaslouzi. Pochybuji, ze v SD znamena „jit tvrde za vitezstvim“ neco nekaleho
. A neni duvod, aby se mi tim nekdo zprotivil.
Naopak, protivna mi byla Leichtova, jak ji v medailoncich ukazovali jako ufnukanou a linou, trenovat se ji nechtelo, atd.
Já jsem včera náhodou u našich zahlédla Leichtovou v Sama doma, ptali se jich i na ty kecy v bulváru a oba říkali, že nechápou, kde se ty hnusný řeči berou. Že parta tam byla fajn ![]()
Ono se toho říká hodně. Třeba ten Piškula - před 14 dny byl bulvár plný toho, jak „si už vrabci na střeše cvrlikají“, že s Veronikou chodí. Stačily na to 2 věty Piškuly a 1 věta Révaie. Popřeli to, tak hned další týden se psalo, že „i recepční v ČT už si špitají“, jak Leichtová spala s Masarykem a pak se rozešli a teď se nemůžou ani cítit ![]()
Nedávno jsem s Piškulou četla rozhovor a na to, jaký je to mlíčňák, to má v hlavě srovnané
On k tomu normálně ještě chodí do školy, říkal tam, že od 8 do 6 je ve škole a pak jde trénovat. Jestli tohle znamená, že jde tvrdě za vítězstvím, tak proč ne ![]()
@chaarleene píše:
Já jsem včera náhodou u našich zahlédla Leichtovou v Sama doma, ptali se jich i na ty kecy v bulváru a oba říkali, že nechápou, kde se ty hnusný řeči berou. Že parta tam byla fajn![]()
Ono se toho říká hodně. Třeba ten Piškula - před 14 dny byl bulvár plný toho, jak „si už vrabci na střeše cvrlikají“, že s Veronikou chodí. Stačily na to 2 věty Piškuly a 1 věta Révaie. Popřeli to, tak hned další týden se psalo, že „i recepční v ČT už si špitají“, jak Leichtová spala s Masarykem a pak se rozešli a teď se nemůžou ani cítit
Nedávno jsem s Piškulou četla rozhovor a na to, jaký je to mlíčňák, to má v hlavě srovnanéOn k tomu normálně ještě chodí do školy, říkal tam, že od 8 do 6 je ve škole a pak jde trénovat. Jestli tohle znamená, že jde tvrdě za vítězstvím, tak proč ne
Řekla, že do toho tance chtějí promítnout jejich lásku. Tak se asi holka neumí vyjadřovat, toho se chytne každej.
Ahoj, jste tu?
Dnes to konečně sluší Táně Drexler
Ale podle mě, Marek tím komentářem o tanečníkovi Jany Plodkové těžce přestřelil ![]()
Jo a není mi úplně jasné, co dnes na tom bude porota hodnotit
Jsem ráda, že to Revay vidí podobně ![]()
@bublinek píše:
Scénický tanec nechápu.
Upřímně řečeno, přemýšlím, že půjdu do kuchyně utírat nádobí ![]()