StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50122
5.11.16 22:54
@kometaO5 píše:
Tak sem nechoď

přesně tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.11.16 23:43

Ale jo, Kristýna nebyla nejlepší, ale myslím si, že kdyby vypadl Ondřej, tak je to spravedlivější a i on by si oddechl. Dneska se mi nejvíc líbil Zdeněk s Verčou, ač moji nej jsou Luciana s Markem. Nejvíc jsem se dneska ale nudila u Jany a Michala, sice jsou šikovní, ale mě prostě neberou. Janě jsem tu rockerku prostě neuvěřila. Jinak rockový večer super, nejlepší díl zatím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
6.11.16 10:29
@Fialová7 píše:
Ale jo, Kristýna nebyla nejlepší, ale myslím si, že kdyby vypadl Ondřej, tak je to spravedlivější a i on by si oddechl. Dneska se mi nejvíc líbil Zdeněk s Verčou, ač moji nej jsou Luciana s Markem. Nejvíc jsem se dneska ale nudila u Jany a Michala, sice jsou šikovní, ale mě prostě neberou. Janě jsem tu rockerku prostě neuvěřila. Jinak rockový večer super, nejlepší díl zatím :pankac:

Taky se mi nejvíc líbili Zdeněk s Verčou a u Jany jsem se nudila. Sice předvedli nejvíc tance, ale taky mi jako rockerka neseděla. Víc se mi líbí v těch klasických tancích, kde vynikne její elegantnost a něžnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
6.11.16 11:19

Kristyna se mi libila, ale asi nebyla oblibena. Nekde jsem cetla, ze se s tanecnikem nemeli v lasce, tak to pro ne bylo vysvobozeni.

Pry jdou Piskula a Anna. K tvrde za vitezstvim, tak se mi trochu zprotivili.jsou takovy premotivovany.

Fandim Zachovi a Plodkove. Bank je mi sympaticky mene.

Ale pobavil me Chlopcik s Revaiem u tyce

• Citovat
  • Upravit
284
7.11.16 10:55

@Ariadne Jojo, bulvár dělá hodně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
7.11.16 12:09

Asi jo. Narazila jsem na to nahodne a s tim, jak se projevuji mi to docela sedi. Trochu mi pripominaji lonskou Schneiderovou. Kazdopadne Annu K. Jsem ani driv neposlouchala a Pi
skula mi neni ani trochu znamy.

• Citovat
  • Upravit
38736
7.11.16 13:47
@kerrankin píše:
Já nějak nechápu, proč je špatně, že jde někdo „tvrdě za vítězstvím“. Samozřejmě pokud to „tvrdě“ neznamená, že ostatním podřezává podpatky. Předpokládám, že zrovna u nás ve SD to může max znamenat, že tvrdě trénuje.

Presne, tady ten vyrok taky nechapu, co je spatneho jit za vitezstvim, kdyz se jedna o soutez :roll: a naprosty souhlas s tvou poznamkou. A zrovna teda u Anny K. bych nerekla, ze po vitezstvi nejak extra jde. To uz me teda spis prijde, ze kazdy nizsi bod nese tezko Piskula a hlavne Zach :nevim: Nelibi se mi ani jeden. Me je sympaticky Bank, ale vlastne nemam zadneho konkretniho cloveka, co bych chtela, aby vyhral. Annu posloucham a mam ji rada, stejne tak mam ale rada Leichtovou. Plodkova mi prijde divna, ale zas tanci skvele. O Emanuelovi nevim, ten me nebavi, ani Zach, ten me pripada prave strasne sebevedomy, ma pocit, ze tancovat fakt umi a spatne nese kritiku. Je fakt, ze ke sve vysce ovlada sve telo pri tanci dobre, ale zas takova slava ve srovnani s prumerne vysokymi pany to neni :mrgreen:. Tanecne je skvely Piskula, ale to je takovy strevo jeste a navic neni hezky :oops: Mozna za par let, az zmuzni, jestli… :mrgreen::roll: Takze nemam sveho favorita. Ale koukam rada, kvuli Markovi a Tereze a celkove ta show je skvela. A navic v sobotu vecer nic jineho v telce neni… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
7.11.16 16:02
@kerrankin píše:
Já nějak nechápu, proč je špatně, že jde někdo „tvrdě za vítězstvím“. Samozřejmě pokud to „tvrdě“ neznamená, že ostatním podřezává podpatky. Předpokládám, že zrovna u nás ve SD to může max znamenat, že tvrdě trénuje.Piškula hrál v seriálu Vyprávěj jednoho z Honzíků, proto mu říkám Honzík a vždycky mě někdo opravuje, že je to Zdeněk :roll:

hrál i v pohádce Tři bratři, v Červené karkulce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.11.16 08:25

Fandim tomu, kdo jde v SD tvrde za vitezstvim. Priprava musi byt opravdu tvrda, a kdo to da, ten si vitezstvi zaslouzi. Pochybuji, ze v SD znamena „jit tvrde za vitezstvim“ neco nekaleho :nevim:. A neni duvod, aby se mi tim nekdo zprotivil.
Naopak, protivna mi byla Leichtova, jak ji v medailoncich ukazovali jako ufnukanou a linou, trenovat se ji nechtelo, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
8.11.16 09:41

Já jsem včera náhodou u našich zahlédla Leichtovou v Sama doma, ptali se jich i na ty kecy v bulváru a oba říkali, že nechápou, kde se ty hnusný řeči berou. Že parta tam byla fajn :nevim:

Ono se toho říká hodně. Třeba ten Piškula - před 14 dny byl bulvár plný toho, jak „si už vrabci na střeše cvrlikají“, že s Veronikou chodí. Stačily na to 2 věty Piškuly a 1 věta Révaie. Popřeli to, tak hned další týden se psalo, že „i recepční v ČT už si špitají“, jak Leichtová spala s Masarykem a pak se rozešli a teď se nemůžou ani cítit :jazyk:

Nedávno jsem s Piškulou četla rozhovor a na to, jaký je to mlíčňák, to má v hlavě srovnané :palec: On k tomu normálně ještě chodí do školy, říkal tam, že od 8 do 6 je ve škole a pak jde trénovat. Jestli tohle znamená, že jde tvrdě za vítězstvím, tak proč ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.11.16 09:55
@chaarleene píše:
Já jsem včera náhodou u našich zahlédla Leichtovou v Sama doma, ptali se jich i na ty kecy v bulváru a oba říkali, že nechápou, kde se ty hnusný řeči berou. Že parta tam byla fajn :nevim:

Ono se toho říká hodně. Třeba ten Piškula - před 14 dny byl bulvár plný toho, jak „si už vrabci na střeše cvrlikají“, že s Veronikou chodí. Stačily na to 2 věty Piškuly a 1 věta Révaie. Popřeli to, tak hned další týden se psalo, že „i recepční v ČT už si špitají“, jak Leichtová spala s Masarykem a pak se rozešli a teď se nemůžou ani cítit :jazyk:

Nedávno jsem s Piškulou četla rozhovor a na to, jaký je to mlíčňák, to má v hlavě srovnané :palec: On k tomu normálně ještě chodí do školy, říkal tam, že od 8 do 6 je ve škole a pak jde trénovat. Jestli tohle znamená, že jde tvrdě za vítězstvím, tak proč ne :nevim:

Řekla, že do toho tance chtějí promítnout jejich lásku. Tak se asi holka neumí vyjadřovat, toho se chytne každej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
12.11.16 20:21

Ahoj, jste tu?

Dnes to konečně sluší Táně Drexler :palec: Ale podle mě, Marek tím komentářem o tanečníkovi Jany Plodkové těžce přestřelil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
12.11.16 20:22

Jo a není mi úplně jasné, co dnes na tom bude porota hodnotit :think: Jsem ráda, že to Revay vidí podobně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
12.11.16 20:31

Scénický tanec nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
12.11.16 20:34
@bublinek píše: