Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eveelin píše:
Tak jsem smutná, že Olga Šípková vypadla. Byla jednou z mých favoritek.Dnes jsem poslala hlas lyžaři a kuchaři, protože byli na konci tabulky a chtěla jsem, aby pokračovali. Olga byla vysoko, vůbec mne nenapadlo, že by mohla vypadnout a že i ona potřebuje hlasy
. Škoda, že to hlasování nejde vrátit zpátky…
Jestli si to stejne rekli ostatni hlasujici, tak je to jasne.. ![]()
@kerrankin píše:
A kolik hlasů jsi jí poslala ty?Já jsem ráda, že vypadla, nijak zvlášť mě nezaujala. A obzvlášť slizkej je pro mě Dědík, na toho se koukám velice nerada.
a na koho se díváš ráda?
Vypadnutí Šípkové mě nemrzí, v jejím tanci byl ten aerobik dost poznat a mně to nesedělo. Tím ale nechci říct, že tančila špatně, to vůbec ne. Líbil se mi včera Zach a klasicky Plodková a Piškula. A u ostatních mám pocit, že tam každé kolo jde vidět pokrok, takže jsem zvědavá, co ještě předvedou ![]()
@kerrankin píše:
A kolik hlasů jsi jí poslala ty?Já jsem ráda, že vypadla, nijak zvlášť mě nezaujala. A obzvlášť slizkej je pro mě Dědík, na toho se koukám velice nerada.
To jsem ráda, že nejsem sama, komu je Dědík nesympatickej. Tvůj výraz „slizkej“ to i u mě naprosto vystihuje.
Ty vzájemné sympatie jsou hodně důležité…třeba u Kristýny je podle mě kamenem úrazu nejen její těžkopádnost, ale i ty antipatie k tomu jejímu tanečníkovi…je tam prostě vidět, že si chemicky dost nesedí a tanec je hodně intimní záležitost…
Myslím si, že každý má svůj oblíbený i neoblíbený pár. Jako naprostému lajkovi se mi líbí skoro všechny tance a co se týče odbornosti, musím věřit porotě. Nicméně jelikož to je zábavný pořad/soutěž v tancování (není to žádný profi závod), tak nějak očekávám od tanečního páru obojí - šikovnost a zároveň pobavení. Souhlasím, že Olga s Markem včera vypadnout neměli, byli tam jiní adepti (pro Banka je to vysloveně utrpení), ale celkově mě jejich odchod vůbec nemrzí. Když jsem se koukala na ty čtyři poslední páry, tak jsem si říkala, že je to v hajzlu, ale že když už, tak ať vypadne Olga s Markem, protože ti mě prostě nebavili. Nezávidím úspěch, o tom to není, ale pro mě byli moc perfektní, Olga to brala až moc vážně, striktně… Prostě mi neseděli. A Marek mi neseděl už loni, pořád jsem si říkala, jestli neni i na chlapi… no a co se ukázalo.
Nesouhlasím s tím, že Kristýna s Václavem k sobě chovají antipatie. Chyba byla ten první medailonek, od té doby se to s nimi veze. Jenže já si jich dost všímám, pusinky během tance, obětí, doteky a to i mimo taneční parket. Mně se třeba líbí. Nejlíp ze všech na mě působí Luciana s Markem, i když tanečně jsou na tom jiní líp.
@Malaga píše:
Ty vzájemné sympatie jsou hodně důležité…třeba u Kristýny je podle mě kamenem úrazu nejen její těžkopádnost, ale i ty antipatie k tomu jejímu tanečníkovi…je tam prostě vidět, že si chemicky dost nesedí a tanec je hodně intimní záležitost…
Ale nevím jestli jste si jich všimli během včerejšího vyřazování? Mě překvapilo, jak se k sobě tulili když se zdálo, že vypadnou - bylo to roztomilé…
Pro mě jsou nyní soboty svátek, strašně se na večery těším. ale jen na tancování. Moderování Marka Ebena a Terezy Kostkové mě až tak nebere, líbí se mi hudba a hlavně jak sólisté zpívají. Hlasy nikdy neposílám. Nejslabší tento týden na tancování byl lyžař Bank s novou tanečnicí.
@EMicina píše:
Pro mě jsou nyní soboty svátek, strašně se na večery těším. ale jen na tancování. Moderování Marka Ebena a Terezy Kostkové mě až tak nebere, líbí se mi hudba a hlavně jak sólisté zpívají. Hlasy nikdy neposílám. Nejslabší tento týden na tancování byl lyžař Bank s novou tanečnicí.
což lze pochopit, když ostatní spolu tancují od začátku srpna a tito dva spolu začali na začátku týdne a celou choreografii upravovali ![]()
Tak proto vypadá Chlopčík jak vypadá, snaží se dohnat svou ženu…
https://www.super.cz/…ve-deti.html
@kerrankin píše:
No, dohnat… Ona taky vypadá, že se snaží něco dohnat, vypadá příšerně. Ale teda jestli je Chlopčíkovi 58 (33+25), tak docela dobrý…To ale musí bejt opravdu vyžehlenej.
no, proto si myslím že ty vlasy obarvený a podobně, jsem se pobavila, ale na svůj věk vypadá dobře, jako postavou a vitalitou
@kerrankin píše:
No, dohnat… Ona taky vypadá, že se snaží něco dohnat, vypadá příšerně. Ale teda jestli je Chlopčíkovi 58 (33+25), tak docela dobrý…To ale musí bejt opravdu vyžehlenej.
On vypada na svuj vek dobre, ona vypada na svuj vek priserne. Mastna, pripalena a kozy ven. Mohla by byt vic za damu na takovy galavecer. Ale hlavne, ze se maji radi ![]()
@KPKristy píše:
On vypada na svuj vek dobre, ona vypada na svuj vek priserne. Mastna, pripalena a kozy ven. Mohla by byt vic za damu na takovy galavecer. Ale hlavne, ze se maji radi