StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2566
22.10.16 21:53

Myslíte, že se stalo to, že si lidi říkali, že má Vízek hodně svých kamarádů-fotbalistů co posílají hlasy a neposlali mu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
22.10.16 21:53
@Hanulínek píše:
Tak to je překvápko, to jsem nečekala! 8o

já jsem zklamaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
22.10.16 21:54

@MUFICE -při tanci to myslím měli v popisu práce, ale viděla jsi jak na sebe koukali při tom vyřazování?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.10.16 21:58
@Hanulínek píše:
Myslíte, že se stalo to, že si lidi říkali, že má Vízek hodně svých kamarádů-fotbalistů co posílají hlasy a neposlali mu?

Myslím, že se lidem nelíbilo, že netancoval v rytmu a tak mu neposlali hlas. Nehledala bych ve všem nějaké teorie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
22.10.16 22:17

@radkka no jo, asi už ve všem hledám různé konspirační teorie. :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.10.16 22:21
@Hanulínek píše:
@radkka no jo, asi už ve všem hledám různé konspirační teorie. :oops: :roll:

Ale mě to taky překvapilo, byl hrozně milej, měl takovou skvělou energii, je to škoda, ale na druhou stranu, asi věděl, že vypadnutí hrozí. Holt je to letos opravdu docela vyrovnané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
22.10.16 22:39
@MUFICE píše:
Ale je, tuhle písníčku mám ráda, zpívá to s Klusem a je to z toho filmu, jak se odehrává v OC a Globusu :P

Klus a Krajčo kdysi tuhle písničku (tuším v roce 2012) spolu složili a zpívali. Později se Klus cítil dotčený, že na sebe při té písničce ztrhává Krajčo větší pozornost, což je docela markantní v oficiálním klipu k téhle písničce. Takže jí odmítl dál s Krajčem zpívat a ten si ji následně zařadil do svého repertoáru sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
22.10.16 22:46
@radkka píše:
Mně se vůbec nelíbí lyžař. Na všech ostatních najdu něco pěkného, ale na nich ne, ta jeho tanečnice je mi vyloženě nesympatická.

Banka mám moc ráda, ale bohužel souhlasím s tou tanečnicí. Taky mi vůbec ničím nesedí. Myslím, že Ondra kvůli ní dopadne jako loni Mareš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
23.10.16 20:19

Ze včerejšího dílu se mi líbila Plodková a Piškula. A naopak nelíbil Vízek. Myslím, že v těch prvních dvou dílech mu to šlo lépe, ale i tak :potlesk: že se na to vůbec dal. Dále mi neseděl hudební výběr Banka - valčík, společenský oděv a Medvídek to mi k sobě nešlo dohromady. No a tanci Šípkové nějak vůbec nemůžu přijít na chuť, pořád v tom vidím ty prvky aerobiku - v pohybech i v jejím výrazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
23.10.16 23:01

@Lendeš Mně Šípková trochu připomíná Kuchařovou. Ta taky byla od začátku hodně šikovná, ale vlastně všechny tance měla na velmi dobré úrovni a nikam se neposouvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
24.10.16 13:13

Tak tady to bude zajímavé https://www.super.cz/…nahradi.html
Nevím, ale vždycky když někdo byl zraněný, tak celkově skončil celý pár ne?? Tuším, že v jedný řadě se taky zranil tanečník a skončili :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
24.10.16 13:27
@medunka23 píše:
Tak tady to bude zajímavé https://www.super.cz/…nahradi.html
Nevím, ale vždycky když někdo byl zraněný, tak celkově skončil celý pár ne?? Tuším, že v jedný řadě se taky zranil tanečník a skončili :nevim: :nevim:

tanečník od Bočanové měl něco s nohou a odstoupili, Absolonová tančila s bolavýma zádama a Poláková měla trable se zubem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
24.10.16 13:31

@bublinek už to čtu na FB, setam do toho strefují, že neodstoupili jako pár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
24.10.16 13:41

Nevidím důvod proč by měli odstoupit jako pár. Je to soutěž především těch známých osobností, profesionální tanečnice je nahraditelná. Ale myslím si, že to pro ně bude těžké, aby se jako pár sžili a dobře se připravili na další kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
24.10.16 14:31

Třeba tanečník od Bočanové se zranil v den vysílání, tam se s tím moc dělat nedalo, pak nějaký tanečník měl autonehodu, v obou případech to byly úrazy krátce před přenosem… Tohle je trochu jiná situace, mají týden na to, aby se stancovali :think: :)

Mně se zatím nejvíc líbí Piškula, Šípková a Plodková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová