Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak teda se mi Bang s Tománkovou moc líbili, bylo to takový pohlazení, možná i to, že miluju tuhle písničku ![]()
Aha, rozhovory jsem bohužel neviděla, tak nevím.
Škoda, že ty tance nenechají jen na tom páru, kecat by jim do toho nikdo neměl.
@Hanulínek píše:
Holky, já myslela, že choreografie a hudbu vybírají hlavně ti profíci z páru??, jak víte, že jim do toho kecá Onder??
„V letošní řadě StarDance, stejně jako v radě minulé, působím jako choreograf a odborný poradce…"
http://www.ceskatelevize.cz/…a-stardance/
A prostě mi přijde, že letos je to extrémně hodně vidět, všude zvedačky, točení, nebo aspoň tanečnice visí tanečníkovi na krku a ty tance jsou skoro jak přes kopírák ![]()
Příspěvek upraven 22.10.16 v 21:28
@medunka23 -já se přiznám, že jsem nemohla spustit oči z šatů Tománkové- strašně mě tam rušily ty černé doplňky, detaily a ty mašle. ![]()
@MUFICE píše:
Leichtová tancuje na Kryštofa
to není Kryštof.
Tak za mě nejlepší 3 páry tohoto ročníku: Piškula, Plodková a Šípková
@bublinek píše:
to není Kryštof.
to JE Krystof- driv to zpival Krajco s Klusem, ted uz to zpiva jen Krajco sam… Cesta
@medunka23 píše:
Tak za mě nejlepší 3 páry tohoto ročníku: Piškula, Plodková a Šípková
3P
za mě taky.
@medunka23 píše:
Jinak teda se mi Bang s Tománkovou moc líbili, bylo to takový pohlazení, možná i to, že miluju tuhle písničku
souhlas ![]()
@Zuziky píše:
to JE Krystof- driv to zpival Krajco s Klusem, ted uz to zpiva jen Krajco sam… Cesta
uf, ještěže jsi to sem napsala, jsem celou dobu přemýšlela kdo to tedy zpívá
![]()
Mimoch.-zdálo se mi to, nebo fakt naráželi na nějaký vztah Ušáčka s jeho taneční partnerkou??
@Zuziky píše:
jj, moje chyba, já tam slyším jen Kluse
@Hanulínek píše:
Tak kdo to bude dnes??
Mně se vůbec nelíbí lyžař. Na všech ostatních najdu něco pěkného, ale na nich ne, ta jeho tanečnice je mi vyloženě nesympatická.
@Hanulínek píše:
Mimoch.-zdálo se mi to, nebo fakt naráželi na nějaký vztah Ušáčka s jeho taneční partnerkou??
Revay se snažil cosi naznačit, ale nevím nevím… ![]()