StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2566
22.10.16 21:36

@radkka - mě tentokrát nesedla Anna K, ale může to být i tím, že rumba je pro neprofi tanečnice asi horší-těžší. A ač mám Zacha ráda, měla jsem pocit, že jim to dnes nějak nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
22.10.16 21:37

@radkka tak tentokrát se neshodneme, mě se právě lyžař líbí, Tománkovou mám ráda, tak nějak z nich vyzařuje klid a pohoda. Ona to nebere primárně že se chce jako tanečnice zviditelnit, ale baví jí to(alespoň takhle jí vnímám a vnímala jsem i v těch řadách předtím ve kterých tančila a to samé její muž)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566

@IvaB -že?! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Hanulínek píše:
Mimoch.-zdálo se mi to, nebo fakt naráželi na nějaký vztah Ušáčka s jeho taneční partnerkou??

Vyloženě to přiznali podle mě, několikrát, nelíbí se mi to, přijde mi, že na to chtějí urvat hlasy, což nechápu. Měli si to nechat pro sebe jako maruška s kníračem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.10.16 21:38
@Hanulínek píše:
@radkka - mě tentokrát nesedla Anna K, ale může to být i tím, že rumba je pro neprofi tanečnice asi horší-těžší. A ač mám Zacha ráda, měla jsem pocit, že jim to dnes nějak nešlo.

Tu jsem nestihla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.10.16 21:39
@medunka23 píše:
@radkka tak tentokrát se neshodneme, mě se právě lyžař líbí, Tománkovou mám ráda, tak nějak z nich vyzařuje klid a pohoda. Ona to nebere primárně že se chce jako tanečnice zviditelnit, ale baví jí to(alespoň takhle jí vnímám a vnímala jsem i v těch řadách předtím ve kterých tančila a to samé její muž)

Mně je úplně jedno, proč tam kdo jde, nelíbí se mi jak tančí a nesedí mi jako člověk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
22.10.16 21:39

@radkka -já jsem z toho právě 8o -myslím si totéž co Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.10.16 21:42
@Hanulínek píše:
@radkka -já jsem z toho právě 8o -myslím si totéž co Ty.

Ale nechápu to, oni tohle podle mě nepotřebují, minule jsem jim fakt fandila, ale teď u mě dost klesli… tohle je mi proti srsti. Ta tanečnice mi přijde moc ambiciozní od začátku a tohle podle mě udělali jen protože tohle je omílaný recept na výhru - začít spolu chodit nebo to aspoň předstírat, vždycky to zabere. Je to trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50123
22.10.16 21:43
@medunka23 píše:
Jinak teda se mi Bang s Tománkovou moc líbili, bylo to takový pohlazení, možná i to, že miluju tuhle písničku :think:

Dneska se mi taky líbili, Tománková je sympatická :palec: Ještě se mi líbil Piškula a Plodková ;)

Na vypadnutí tipuju Emanuela, i když dneska netancoval špatně… Vízka asi nevyhodí, ten bude mít hodně fanoušků :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
22.10.16 21:43

@Hanulínek
:think: :think: :think:
V předchozích řadách se stalo, že se do sebe tanečníci zamilovali, že spolu začali chodit. Může se to stát i u vás…?
(směje se) Myslím, že to zatím nehrozí. My jsme fakt kamarádi, máme krásný kamarádský vztah a hlavně, Zdeněk je o sedm let mladší, než já. I když to tak nevypadá, tak to tak je a myslím, že by to asi nebylo ani moc vhodný. Ale mám ho hodně ráda.
http://www.cernahora.cz/…vi-stardance-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50123
22.10.16 21:45
@bublinek píše:
to není Kryštof.

Ale je, tuhle písníčku mám ráda, zpívá to s Klusem a je to z toho filmu, jak se odehrává v OC a Globusu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
22.10.16 21:47

Ušáček na ní ale kouká jak na svatý obrázek.
Ještě přeskočím- moc se mi dnes líbí líčení Šípkové!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
22.10.16 21:51

Nene oni tam nechali Emanuela :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
22.10.16 21:52

Tak to je překvápko, to jsem nečekala! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50123
22.10.16 21:52
@Hanulínek píše:
Ušáček na ní ale kouká jak na svatý obrázek.
Ještě přeskočím- moc se mi dnes líbí líčení Šípkové!!

Při tom tanci na sebe koukali dost zamilovaně, přišlo mi to jak v Hříšném tanci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová