StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
15.10.16 21:48
@MUFICE píše:
Je jí 38 let a asi před 2-3 lety se rozvedla s manželem, pt nechtěl děti. Byli spolu asi 12 let a v 35 jí řekne, že nechce děti :roll: Ted má nějakého přítele, co jsem četla na Super.cz

38? 8o
Tak to bych řekla víc. Těch 40 minimálně, spíš tak 42 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
15.10.16 21:49

@radkka -s tou Leichtovou souhlasím- kdyby bylo na mě, přihrála bych jí Dědíka, nevím proč, ale myslím, že by si sedli víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.10.16 21:49

Koukám na tabulku a Plodková utrpěla tím, že tančila první. Čumím, že Leichtová má víc bodů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
15.10.16 21:50
@KPKristy píše:
38? 8o
Tak to bych řekla víc. Těch 40 minimálně, spíš tak 42 :think:

Jo, vypadá starší. Těch 40 bych jí řekla už v té Ordinaci a to jí mohlo být tak 33 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.10.16 21:52
@MUFICE píše:
Jo, vypadá starší. Těch 40 bych jí řekla už v té Ordinaci a to jí mohlo být tak 33 :think:

Před chvílí jsem hledala, kolik jí je a řekla bych jí už dost přes 40 :oops: docela mě to překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
15.10.16 21:52
@KPKristy píše:
Koukám na tabulku a Plodková utrpěla tím, že tančila první. Čumím, že Leichtová má víc bodů :roll:

Taky jsem koukala, přitom to měla lepší jak minule :zed: :zed: Nejméně má Miluška, Bang a pak Emanuel. Na vypadnutí tipuju Banga nebo Milušku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
15.10.16 21:54
@radkka píše: Šípková skvělá, ale pokud jí chce porota ještě chvíli vídat, měli by jí dávat míň bodů, tohle jí náš závistivý národ neodpustí a ona si to nezaslouží :? neznám moc tak milých a srdečných lidí, jako je ona, přála bych jí, aby se dostala co nejdál.Leichtová je těžce tuhá, ale myslím, že kdyby nedostala tak prudérního tanečníka, bylo by to lepší, mohla by si to víc užívat, jako třeba Bittnerová, taky to nebude nikdy profesionální tanečnice, ale aspoň je u toho šťastná. Leichtová mi přijde, že s ním trpí a je mi to líto.

souhlasím naprosto se vším cos napsala, o Leichtový jsem to akorát přesně teď říkala doma muži, že jí má dovolit dělat blbinky jako Milušce a bylo by to hned o něčem jiném

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
15.10.16 21:55

Teď jsem se pořádně začuměla na moderátory- marek dokonalý jako vždy a Terezka- ách, krása! jediné maličké mínus- ty šaty měly mít podšívku i na vršku, krajka je krásná, ale ta prosvítající prsa mě nějak vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
15.10.16 21:56

Já bych bohužel řekla, že vypadne někdo koho širší veřejnost tolik nezná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
15.10.16 22:03

Holky, nemá Anna K nějakou novou-čerstvou plastiku obličeje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.10.16 22:06
@medunka23 píše:
souhlasím naprosto se vším cos napsala, o Leichtový jsem to akorát přesně teď říkala doma muži, že jí má dovolit dělat blbinky jako Milušce a bylo by to hned o něčem jiném

Mě to hlavně mrzí, jasně, je to dřina, ale Stardance je spíš o tom, že si to užívají, berou to jako zpestření života a super zážitek, bojím se, že ona z toho ty super vzpomínky mít nebude. Protože dostala pedanta, který potřebuje být nejlepší, tak ať se smíří s tím, že nedostal do ruky talent od přírody a nechá jí na pokoji, myslím, že kdyby polevil, tak jí to ve finále půjde líp. Není to vůbec moje oblíbenkyně, ale když je vidím, je mi jí líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.10.16 22:06
@Hanulínek píše:

Nevím, jestli čerstvou, ale minimálně botox má, a to dost festovní. Už nějaký ten pátek, když se někde vyskytne, je to znát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.10.16 22:07
@Hanulínek píše:

Asi spíš spadla do botoxu, nevím, z blízka nevypadá moc pěkně… ale to víš, těžká nemoc, nejmladší už také není :nevim: Šípková taky vypadá z blízka jak krepák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.10.16 22:07
@radkka píše:
Mě to hlavně mrzí, jasně, je to dřina, ale Stardance je spíš o tom, že si to užívají, berou to jako zpestření života a super zážitek, bojím se, že ona z toho ty super vzpomínky mít nebude. Protože dostala pedanta, který potřebuje být nejlepší, tak ať se smíří s tím, že nedostal do ruky talent od přírody a nechá jí na pokoji, myslím, že kdyby polevil, tak jí to ve finále půjde líp. Není to vůbec moje oblíbenkyně, ale když je vidím, je mi jí líto.

Ona snad neměla extra radost ani z postupu, mi přišlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
15.10.16 22:09

Tak kdo to bude? Dnes to nějak natahují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová