Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, mně se to dnes líbilo moc. Dívali jsme se na internetové vysílání. Ale na poslední tanec nám pořád spadnul a už nečel otevřít. Dívala jsem se na čas, že bylo 22 hodin, kdy začínal nový pořád tak nevím, jestli to s tím souviselo
. Měl to ještě někdo další?
Mně se dneska nejvíc líbil R.Zach a pak ten mladý Piškula. Z ženských Šípková a Plodková.
Taky jsem včera koukala, byla jsem zvědavá na Emanuela, jestli umí tančit stejně dobře, jako vařit.
Vyloženěn dřevo není a je mi moc sympatický. Překvapil mě Roman Zach, jak skvěle a elegantně se umí hýbat na svoji výšku a mladej Zdeněnk Piškula, na ten pár bylo radost pohledět. Radost a energie z nich doslova tryskala. Doufám, že se tam udrží co nejdéle. ![]()
A paní Miluše mi byla nesympatická, ale nevím proč. A celkově dvojice Leichtová se svým tanečníkem působili dost nesourodě. On naštvaný a ona jako by se ho bála. ![]()
@Almondea píše:
A celkově dvojice Leichtová se svým tanečníkem působili dost nesourodě. On naštvaný a ona jako by se ho bála.
Taky mi to tak přišlo a říkala jsem si, že „tady něco nehraje“.
@IvaB píše:
Taky mi to tak přišlo a říkala jsem si, že „tady něco nehraje“.
Ono i v tom co říkala o trénincích bylo slyšet, že si nesedli.
Dědík v průhledné košilce naprosto asexuální.
@kometaO5 píše:
Já tam moc ráda vidím Annu K. - setkala jsem se s ná osobně a je to moc milá osůbka, i když hodně lidem připadá namyšlená
Anna K, docela dobrý, ale to její chování…řekla bych lehce neúměrné k věku
…
Jinak Bitnerka je mi nesympatická, Šípková působí mile. Překvapily mě ty nízké známky u Zacha…
A líbil se mi účes Terezy ![]()
@Hanulínek píše:
Mimoch.-co jste říkaly na mladíčka Piškulu? Já si říkala-jéžiš takové ucho, ale on není ani to ucho, on je zatím takový ušáček.
Pravda, docista usacek. Ale mne se libil, jak hral myslivecka ve Trech bratrech a tady taky mile prekvapil. Asi mu to pujde ![]()
Souhlasim s postrehem, ze Leichtova se svym tanecnikem si nesedli. Neni tam jiskra, jsou spolu divni..
Leichtová nic moc, těžkopádná a jak píšete, s tanečníkem si vůbec nesedli
Nicméně ten medailonek je špatně udělaný a směřuje jen k tomu, aby jim ublížil, nechápu, kdo to tak udělal a proč ![]()
Už od odhalení účastníků si myslím, že to vyhraje Plodková(i když jí teda nemám vůbec ráda), tak jsem zvědavá, jestli mi to vyjde ![]()
Zach mi přijde moc urputnej, řekla bych, že chce víc vyhrát, než si to užít. Na Šípkové je vidět deformace aerobikem, ale líbila se mi ![]()
Šípková má k tomu tanci předpoklady, myslím, že jí to půjde. Ale Plodková bude určitě elegantnější a já jí fandím. Pro mě je tam jediná ženská (přídavné jméno) ![]()
@radkka píše:
Leichtová nic moc, těžkopádná a jak píšete, s tanečníkem si vůbec nesedliNicméně ten medailonek je špatně udělaný a směřuje jen k tomu, aby jim ublížil, nechápu, kdo to tak udělal a proč
Už od odhalení účastníků si myslím, že to vyhraje Plodková(i když jí teda nemám vůbec ráda), tak jsem zvědavá, jestli mi to vyjde
Zach mi přijde moc urputnej, řekla bych, že chce víc vyhrát, než si to užít. Na Šípkové je vidět deformace aerobikem, ale líbila se mi
souhlasím se vším, taky jsem po odtancování Plodkové prohlásila že vyhraje no uvidíme ![]()
Plodková je výborná. Koukaly jste?? Má šmrnc, moc jí to sluší!
@KPKristy jo, je super, jen mě překvapilo jak jí porota strhala