StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7527
8.10.16 22:23

@Hanulínek jo, je to ucho, ale hejbat se umí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
8.10.16 22:35

Holky, mně se to dnes líbilo moc. Dívali jsme se na internetové vysílání. Ale na poslední tanec nám pořád spadnul a už nečel otevřít. Dívala jsem se na čas, že bylo 22 hodin, kdy začínal nový pořád tak nevím, jestli to s tím souviselo :think:. Měl to ještě někdo další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
8.10.16 22:41

Mně se dneska nejvíc líbil R.Zach a pak ten mladý Piškula. Z ženských Šípková a Plodková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11420
9.10.16 11:01

Taky jsem včera koukala, byla jsem zvědavá na Emanuela, jestli umí tančit stejně dobře, jako vařit. :P Vyloženěn dřevo není a je mi moc sympatický. Překvapil mě Roman Zach, jak skvěle a elegantně se umí hýbat na svoji výšku a mladej Zdeněnk Piškula, na ten pár bylo radost pohledět. Radost a energie z nich doslova tryskala. Doufám, že se tam udrží co nejdéle. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11420
9.10.16 11:03

A paní Miluše mi byla nesympatická, ale nevím proč. A celkově dvojice Leichtová se svým tanečníkem působili dost nesourodě. On naštvaný a ona jako by se ho bála. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
9.10.16 13:26
@Almondea píše:
A celkově dvojice Leichtová se svým tanečníkem působili dost nesourodě. On naštvaný a ona jako by se ho bála. :?

Taky mi to tak přišlo a říkala jsem si, že „tady něco nehraje“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2961
9.10.16 14:32
@IvaB píše:
Taky mi to tak přišlo a říkala jsem si, že „tady něco nehraje“.

Ono i v tom co říkala o trénincích bylo slyšet, že si nesedli.

Dědík v průhledné košilce naprosto asexuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.10.16 18:02
@kometaO5 píše:
Já tam moc ráda vidím Annu K. - setkala jsem se s ná osobně a je to moc milá osůbka, i když hodně lidem připadá namyšlená

Anna K, docela dobrý, ale to její chování…řekla bych lehce neúměrné k věku ;)

Jinak Bitnerka je mi nesympatická, Šípková působí mile. Překvapily mě ty nízké známky u Zacha…
A líbil se mi účes Terezy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.10.16 21:11
@Hanulínek píše:
Mimoch.-co jste říkaly na mladíčka Piškulu? Já si říkala-jéžiš takové ucho, ale on není ani to ucho, on je zatím takový ušáček. :lol:

Pravda, docista usacek. Ale mne se libil, jak hral myslivecka ve Trech bratrech a tady taky mile prekvapil. Asi mu to pujde :palec:

Souhlasim s postrehem, ze Leichtova se svym tanecnikem si nesedli. Neni tam jiskra, jsou spolu divni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.10.16 08:45

Leichtová nic moc, těžkopádná a jak píšete, s tanečníkem si vůbec nesedli :? Nicméně ten medailonek je špatně udělaný a směřuje jen k tomu, aby jim ublížil, nechápu, kdo to tak udělal a proč :nevim:
Už od odhalení účastníků si myslím, že to vyhraje Plodková(i když jí teda nemám vůbec ráda), tak jsem zvědavá, jestli mi to vyjde :D
Zach mi přijde moc urputnej, řekla bych, že chce víc vyhrát, než si to užít. Na Šípkové je vidět deformace aerobikem, ale líbila se mi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.10.16 09:46

Šípková má k tomu tanci předpoklady, myslím, že jí to půjde. Ale Plodková bude určitě elegantnější a já jí fandím. Pro mě je tam jediná ženská (přídavné jméno) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3589
11.10.16 15:26
@radkka píše:
Leichtová nic moc, těžkopádná a jak píšete, s tanečníkem si vůbec nesedli :? Nicméně ten medailonek je špatně udělaný a směřuje jen k tomu, aby jim ublížil, nechápu, kdo to tak udělal a proč :nevim:
Už od odhalení účastníků si myslím, že to vyhraje Plodková(i když jí teda nemám vůbec ráda), tak jsem zvědavá, jestli mi to vyjde :D
Zach mi přijde moc urputnej, řekla bych, že chce víc vyhrát, než si to užít. Na Šípkové je vidět deformace aerobikem, ale líbila se mi :palec:

souhlasím se vším, taky jsem po odtancování Plodkové prohlásila že vyhraje no uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.10.16 20:18

Plodková je výborná. Koukaly jste?? Má šmrnc, moc jí to sluší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
15.10.16 20:22

@KPKristy
jj, krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
15.10.16 20:30