Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holký!
Přidávám se- z Plodkové mám rozporuplné pocity- od pasu dolů dobrý, ale nahoru
-u nás se tomu říká ztuhlá čtenářská záda.
Ušáček- dobrý!!! ![]()
Anna K- jéžiš já se chechtala tomu jejímu výrazu, přiznám, že tanec jsem moc nevnímala. ![]()
Leichtová- bohužel tuhá.
A teď Olga- ty sport. pohyby nezapře a lezou z každého kroku. ![]()
Ale zatím to uzavřu- ach jo- kéž bych se hýbala alesp.tak jako ten nejméně šikovný z nich.
@Hanulínek píše:
Ahoj holký!
Přidávám se- z Plodkové mám rozporuplné pocity- od pasu dolů dobrý, ale nahoru-u nás se tomu říká ztuhlá čtenářská záda.
Ušáček- dobrý!!!
Anna K- jéžiš já se chechtala tomu jejímu výrazu, přiznám, že tanec jsem moc nevnímala.
Leichtová- bohužel tuhá.
A teď Olga- ty sport. pohyby nezapře a lezou z každého kroku.
Ale zatím to uzavřu- ach jo- kéž bych se hýbala alesp.tak jako ten nejméně šikovný z nich.
touhle větou uzavírám každou svou kritiku SD
. Kromě Pavláska teda, to se hejbu líp!! ![]()
A vidíte ty desítky!!!
Proč ten Bank vypadá furt jako vágus? Copak to se hodí k tanci?? ![]()
Šípková to měla dobré a dali jí skoro samé 10, to se v tomhle kole snad ještě nestalo ![]()
@KPKristy píše:
Proč ten Bank vypadá furt jako vágus? Copak to se hodí k tanci??
Třeba dneska vypadne ![]()
Jak tu tipujete kdo vypadne- co říkáte na Ondřeje?- vzhled nic moc, odvázanost nic moc, viditelně se dost stydí. ![]()
@Saatine píše:
Co to má probuh Tománková ve vlasech?
Celkově vypadá jako německá vlajka..
@Hanulínek
Opravuji své předchozí tvrzení - zapomněla jsem na Ondřeje. Takže adepty na vypadnutí mám dnes dva - Ridiho a asi ještě víc Banka.
@Hanulínek píše:
Jak tu tipujete kdo vypadne- co říkáte na Ondřeje?- vzhled nic moc, odvázanost nic moc, viditelně se dost stydí.
Na něj mám specifický názor. Viděla jsem ho onehdy u Šípa a projevil se jako íkvé tykve..
@medunka23 píše:
no, já bych řekla, že by potřebovala někoho kdo nebude tak bazírovat až tak na technice, nerozumí si bych řekla i kvůli tomu na tom videu to bylo vidět
Je bohužel dost vidět, že si jako taneční partneři nesedli
Myslím, že brzo vypadnou.
@IvaB píše:
@Hanulínek
Opravuji své předchozí tvrzení - zapomněla jsem na Ondřeje. Takže adepty na vypadnutí mám dnes dva - Ridiho a asi ještě víc Banka.
Taky tipuju Banka, nemyslím si, že Emanuel vypadne, je celkem známý a sympaták
Z ženských tipuji Leichtovou nebo Milušku ![]()
@Hanulínek píše:
Co jste říkaly na tango Zacha??![]()
Nějak vůbec nevím??
On je dlouhej jako tejden, a to je myslím pro tanec komplikace. Vzpomeň si na Šárku Kašpárkovou, ta se motala jako bidlo..