Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé, Miluška si to zřetelně užívá, to je tak bezva- žádný soustředěný počítající výraz. Nebylo to super, ale ten zářící ksicht to vynahradil- alesp. mě. A to jí nemusím. ![]()
@Saatine píše:
Je to jen můj dojem, nebo by potřebovala na to tancování pevnou podprsenku? Také jsem dost obdařena a tohle by mi bylo nepříjemné.
Divný ty velký prsa na tanec. Trochu stáhnout by asi neškodily. A jinak se tam mlátila jako vítr v bedně, nepřijde ti? On tančil a ona nestíhala, mi přišlo ![]()
@Hanulínek píše:
Hele- tušíte někdo jak je Miluška stará a jestli má děti??
Před časem se nějak drsně rozvedla, děti nemá a je jí čtyřicet, myslím ![]()
@Hanulínek píše:
Jé, Miluška si to zřetelně užívá, to je tak bezva- žádný soustředěný počítající výraz. Nebylo to super, ale ten zářící ksicht to vynahradil- alesp. mě. A to jí nemusím.
Mám podobný názor. A známky poroty jsou teda někde úplně jinde ![]()
@Hanulínek píše:
Hele- tušíte někdo jak je Miluška stará a jestli má děti??
Je jí 38 let a asi před 2-3 lety se rozvedla s manželem, pt nechtěl děti. Byli spolu asi 12 let a v 35 jí řekne, že nechce děti
Ted má nějakého přítele, co jsem četla na Super.cz
Já nějak vůbec nevím komu v této řadě fandit, není tam nikdo, kdo by mě vyloženě oslovil. Favorité jsou asi Plodková a Piškula, tančí dobře, ale že by mě to nějak nadchlo, to se říct nedá. A dneska podle poroty je asi favoritkou i Šípková, ale já z jejích pohybů pořád cítím ten aerobic, nemůžu si pomoct. Zatím se mi svým projevem nejvíc líbila Miluška, ale zase tanečně to nebylo nic extra.
@MUFICE -dokonalé, děkuji, se přiznám, že mimo nějakého pořadu jsem o Milušce vlastně netušila.
@Hanulínek píše:
@MUFICE -dokonalé, děkuji, se přiznám, že mimo nějakého pořadu jsem o Milušce vlastně netušila.
Nemáš zač ![]()
Ona hrála dřív sestřičku v Ordinačce a tam byla poloviční
Chodila s tím ošklivým doktorem, co se pak dal dohromady s Munzarkou a zmizeli snad někam na Slovensko ![]()
@Hanulínek píše:
Kdysi hrála v Ordinaci.
@KPKristy píše:
A Šípková byla taky parádní! Hlavně ta písnička, to bylo něco!!
Šípková skvělá, ale pokud jí chce porota ještě chvíli vídat, měli by jí dávat míň bodů, tohle jí náš závistivý národ neodpustí a ona si to nezaslouží
neznám moc tak milých a srdečných lidí, jako je ona, přála bych jí, aby se dostala co nejdál.
Leichtová je těžce tuhá, ale myslím, že kdyby nedostala tak prudérního tanečníka, bylo by to lepší, mohla by si to víc užívat, jako třeba Bittnerová, taky to nebude nikdy profesionální tanečnice, ale aspoň je u toho šťastná. Leichtová mi přijde, že s ním trpí a je mi to líto.