StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
24.10.16 16:44
@WaIl píše:
Banka mám moc ráda, ale bohužel souhlasím s tou tanečnicí. Taky mi vůbec ničím nesedí. Myslím, že Ondra kvůli ní dopadne jako loni Mareš.

Mně teda taky nesedla, ale nevím čím přesně…Skoro si říkám, kdo ví, jestli důvodem odstoupení byla ta vyhřezlá ploténka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
24.10.16 17:05
@Malaga píše:
Mně teda taky nesedla, ale nevím čím přesně…Skoro si říkám, kdo ví, jestli důvodem odstoupení byla ta vyhřezlá ploténka…

byla, já už v týdnu zaznamenala na FB star dance jejich video jak Bank se učil valčík sám a ona tam jen ležela, stím, že jí bolí záda a je fakt, že jsem si na přenosu všimla, že je dost prkená a snaží se hýbat co nejméně když měli nástupy a podobně.
Jinak mě dostalo, že ty komentáře na fb kde se lidi diví, že neodstoupí celý pár(tak je to párový tanec a v praxi by to tak bylo) najednou zmizeli 8o

Příspěvek upraven 24.10.16 v 21:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
24.10.16 21:22

@medunka23 Bank, prosím. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
24.10.16 21:42

@WaIl :oops: :oops: :oops: já ztoho byla tak vedle že ty komentáře zmizeli… se omluvuju a jdu opravit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.10.16 08:20

Těším se na návrat Evy Krejčířové :palec:. Kamila mi přišla tentokrát nějaká nesvá, tak už vím, proč. Je to blbé, ale horší by byla výměna celého páru. Bank (jakkoli se mi nelíbí) by si nezasloužil teď skončit tímto způsobem. Jen ať pěkně vypadne regulérně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
25.10.16 08:30
@KPKristy píše:
Těším se na návrat Evy Krejčířové :palec:. Kamila mi přišla tentokrát nějaká nesvá, tak už vím, proč. Je to blbé, ale horší by byla výměna celého páru. Bank (jakkoli se mi nelíbí) by si nezasloužil teď skončit tímto způsobem. Jen ať pěkně vypadne regulérně :lol:

I Ty jedna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.10.16 09:29
@KPKristy píše:
Těším se na návrat Evy Krejčířové :palec:. Kamila mi přišla tentokrát nějaká nesvá, tak už vím, proč. Je to blbé, ale horší by byla výměna celého páru. Bank (jakkoli se mi nelíbí) by si nezasloužil teď skončit tímto způsobem. Jen ať pěkně vypadne regulérně :lol:

Doufám, že to nebude dlouho trvat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.10.16 09:51
@radkka píše:
Doufám, že to nebude dlouho trvat 8)

Já taky doufám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.10.16 11:04
@kerrankin píše:
Já si to myslím. Podle mě si Vízkova tanečnice akorát zopakuje vyhazov :think:

Je to možný. Pro mě Bank mohl vypadnout už tentokrát, rozčilují mě ty jeho shnilé vlasy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
29.10.16 18:29

Mě na Bankovi rozčiluje úplně všechno, mohl by dneska jít… :roll:

A Šípková podle mě netancuje, ona cvičí. :mrgreen: Ale fandím jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.10.16 19:51

Dneska tipuji Ridiho. Bank ma vyhodu nove tanečnice, treba je lidi budou jeste nejaky cas chtit videt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.10.16 19:52
@Almondea píše:
Mě na Bankovi rozčiluje úplně všechno, mohl by dneska jít… :roll:A Šípková podle mě netancuje, ona cvičí. :mrgreen: Ale fandím jí.

S Bankem souhlas. U Šípkové je vidět pracovní deformace, když dělá aerobik celý život, tak úplně to asi z toho pohybu neodstraní nikdy, ale líbí se mi, jejich tango bylo nádherné. Na dnešek jsem zvědavá, bohužel to uvidím až zítra :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
29.10.16 20:07

Terezka jako Královna noci. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
29.10.16 20:22

Kristýna moc hezké paso :potlesk: