Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medunka23 píše:
Dneska se mi nejvíc líbil Bank a je pravda, že si teda s Evou sedli a vypadá to daleko líp než s Kamilou
To je pravda ![]()
Někdo dnes vypadnou musel. Myslím, že Anně K. v tomto večeru uškodil ten šedivý svetr, ve kterém tančila
. Bank se mi dnes líbil moc.
@IvaB píše:
Ahoj, jste tu?Dnes to konečně sluší Táně DrexlerAle podle mě, Marek tím komentářem o tanečníkovi Jany Plodkové těžce přestřelil
Dobré ráno, co řekl Marek Eben o tanečníkovi Plodkové? Uniklo mi, děkuji.
@EMicina píše:
Dobré ráno, co řekl Marek Eben o tanečníkovi Plodkové? Uniklo mi, děkuji.
jestli nevadí, že chlap co tančí v legínách, učí na 1.stupni ZŠ.
Ale pro přesnou formulaci to budeš muset dohledat na ivysílání.
@Malaga píše:
Bankovi ta změna tanečnice hodně prospěla…
Jeho vystoupeni se mi tentokrat libilo nejvic ze vsech. Nejmin se mi libil Zach, je jako pavouk. Cekala jsem, ze vypadne, ale ani vyrazeni Anny K. me neprekvapilo. Byla nejaka neohebna..
@KPKristy jj, Anna K byla taková málo éterická…
Už jsem to tu psala, že asi fakt moc záleží na tom tanečníkovi, co zvládne vydolovat…
Hodně ty osobní antipatie byly vidět u Kristýny…možná nemakala tak moc jak ostatní a možná je celkově líná, ale třeba to bylo i tím, že jí nesedl ten Václav a prostě se na tréninky netěšila…
Tanec je hodně intimní záležitost a nedovedu si představit, že bych zvládla tančit s kýmkoliv…
Já pořád nějak nevím co o včerejším večeru říct. Podle mne byly tance nehodnotitelné, max líbí-nelíbí.
První tanec jsem bohužel prošvihla, Bank se mi ohromně líbil, moc mu prospěla jiná tanečnice.
Zachův tanec mi přišel tak nějak hektický, Anna K- bohužel-,,cvičme v rytme", Emanuel- nějak nevím, Piškula- hudba a téma sice ohrané, ale tanec moc pěkný.
Ohledně vypadnutí Anny K- ona byla zřetelně ráda, i já byla ráda. ![]()
![]()
@kerrankin píše:
Mně se taky Bank líbil nejvíc, což ale bylo způsobeno především tou úžasnou hudbou a tématemNaopak Piškula se mi líbil, přestože hudba mi přišla nudná a téma R-J trapné… Prostě ten tanec sám byl lepší.
Ja vubec neznam Hru o truny. Knizku, film, ani hudbu, ale Bankovi asi sedlo to, ze nemusel hlidat tanecni kroky, jak rekl nekdo z poroty. Pri salse se uz zase motal jako nudle v bande..
Piskula mi prijde dobrej vzdy. Ale vcera jsme si s muzem rikali, ze je nejaky vecne nasraty. Ten jeho vyraz, vtipu se nezasmeje.. nervozny nebo naserinkanej ![]()
@KPKristy …je nejaky vecne nasraty. Ten jeho vyraz, vtipu se nezasmeje.. nervozny nebo naserinkanej
…
![]()
To jo, bere to vazne, a to je fajn. To mi vubec nevadi! Mozna je to jeho vekem, treba nejaka obrana, nevim, jak bych to popsala.
Nedavno jsem koukla na SD - kolem dokola, priprava na rockove kolo, a ty jeho rockove projevy hranicily uz z silenstvim ![]()
Mi zas přijde, že Eben by si mohl některé informace odpustit. To o těch legínách a učiteli na prvním stupni. Nebo to o té holčičce ve školce.
Naopak se mi líbí ty jeho „toulky čase“, kdy informuje o tom jak to bylo a tak.
Mně přijde, že Eben letos nějak není ve formě
Já ho hrozně žeru, ale letos mu to fakt nejde
![]()
a přiznám se, že Zach mi začíná lézt krkem, vždycky v tom příspěvku sebevědomí na výši, jak se v tom cítí, jak to je jeho parketa - a pak na parketu to nedá
v tom scénickém vystoupení to bylo vidět hodně, ambiciózní záměr a dost nezvládnutý… ![]()
nejvíc se mi líbili Ondra s Evou a Zdeněk s Veronikou ![]()
Zdeněk mi nepřijde naštvaný, přijde mi pekelně soustředěný na výkon
A tančí fakt skvěle.
A včera už zase v bulváru titulek, že spolu na tuty chodí - protože jí před vystoupením dal pusu do vlasů
Všichni se tam pořád cicmají, lezou po sobě a to nikdo neřeší ![]()
Pamatuju, že loni jsem si ke konci SD všimla, že se Marek Zelinka Marie mimo parket téměř nedotýká, a přišlo mi to podezřelé
Vsadím se, že kdyby Zdeněk s Veronikou tutlali vztah, tak by to vypadalo podobně ![]()
@bublinek mě jo, jen nevím, jestli mám už na Zacha alergii, ale zatím se mi líbil nejmíň, ta vozíčkářka tam byla jakoby navíc…
Jinak i když nemusím Emanuela, tak ti se mi i líbili
@Zuziky píše:
Teda, ale Piskulovci byli luxusni
jo, ti jsou skvělí vždy ne? ![]()