Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jenny.fields píše:
Třeba má jiné povinnosti?
Kdyby postoupil, tak tančí. Pokud je má, domluvil si je až po vypadnutí.
@Slečna Ferka píše:
Kdyby postoupil, tak tančí. Pokud je má, domluvil si je až po vypadnutí.
No a proč ne. Myslíš, že za dřepění v publiku jsou placení?
Mně je Tomicová sympatická - kdyby byla ještě o pár kg hubenější, tak ten její tanec bude vypadat také jinak. A rozhodně si nemyslím, že by byl její um k zahození. Myslím si, že musí dřít 2× tolik, než ti ostatní sportovci/huběňouři a hlavně bude 2× tolik zlikvidovaná. Nedivím se, že ji lidé podporují, i my ji poslali hlas.
Mně osobně irituje hodně Svoboda - protože mám pocit, že v jejich tancích se většinou buď někde flákají - promenádují, nebo se točí, eventuálně tam vleze jeho bratr, a tak. Což prostě co si budeme, jiní mezi tím mají kroky - a Svoboda má „díru“.
Paradoxně mi přijde, že při tanci se kroky nadře víc Tomicová, než Svoboda.
Jinak, Dvořák bude stoprocentně ve finále. Fér by bylo, kdyby s Arichtevou - tančí oba páry velmi dobře, ale spíš počítám s tím, že tam bude Tomicová. Ta má velmi silnou základnu.
Byla bych radši, kdyby šel Svoboda, tak snad příště
.
@Gituš naprosty souhlas. Jen si myslim, ze to stejne jako Svoboda, dela i Arichteva, minule pulku casu stravila zamotana do zavesu, ted zas sedela u stolu a motala sukni na miste nebo ji tahne pod krkem pres pulku parketu tam a zpatky
Kdyz uz udela kroky, je prkenna a mimo rytmus
Jako ano, zpestreni v choreografii je fajn, ale ocad pocad
Holt nekdo odvadi pozornost. Motani se v zavesu a kolem partnera nepovazuju za tanec, ale zabijeni casu ![]()
@AvajBr píše:
@Gituš naprosty souhlas. Jen si myslim, ze to stejne jako Svoboda, dela i Arichteva, minule pulku casu stravila zamotana do zavesu, ted zas sedela u stolu a motala sukni na miste nebo ji tahne pod krkem pres pulku parketu tam a zpatkyKdyz uz udela kroky, je prkenna a mimo rytmus
Jako ano, zpestreni v choreografii je fajn, ale ocad pocad
![]()
Holt nekdo odvadi pozornost. Motani se v zavesu a kolem partnera nepovazuju za tanec, ale zabijeni casu
Přesně, přijde mi, že tam dělá spoustu tak 1/3 věcí, co nejsou tanec. A to paso tancovala jak Morticie z Adams family, včetně toho výrazu.
Svoboda se mi každopádně taky nelíbí. Takže je mi to jedno, určitě by tam měla být Tomicová a Dvořák a holt třetí - protože to končí 15.12. prý, takže končí ve třech, radši snad Svoboda.
@AvajBr @jenny.fields souhlasím a za mě Dvořák vyhraje a druhá bude Tomicová bojím se že třetí Arichateva ,ale radši bych tam měla Svobodu ,to je aspoň trochu koukatelne oproti Arichtevy
@Ennny Já čekám (doufám), že vypadne Arichteva nebo Svoboda (spíš ona, on svůdně mrká do kamery), a ve finále vypadne Tomicová jako první (bude tedy třetí), a pak finálně vyhraje Dvořák.
@Slečna Ferka myslím že jediný Dvořák má opravdu na to aby vyhrál…no Svoboda je aspoň pěkný chlap ,ale Arichtevu vidím jako arogantní husu co všechno ví a všude byla…
@Slečna Ferka @Ennny taky bych chtěla aby vyhrál Dvořák. Když už mi vyhodili Geňu ![]()
@Ennny píše:
@Slečna Ferka myslím že jediný Dvořák má opravdu na to aby vyhrál…no Svoboda je aspoň pěkný chlap ,ale Arichtevu vidím jako arogantní husu co všechno ví a všude byla…
SOuhlas Arichteva, hrozně nafrněná.
@AvajBr Je fakt, že já mám na Svobodu averzi, takže tomu zkritizuju kde co. Arichtevu, Dvořáka i Tomicovou mám ráda, takže těm promíjim ledascos
. Ale je pravda, že Arichteva měla podobný „vyplnění“ času.
@jenny.fields Tak mně přijde, že šílenější výraz má tedy Dvořák. U Arichtevy mi to k té jejich sestavě sedlo. Přecijen, sejmula ho pak rybou, tak asi se nebude usmívat, že
.
Jinak, já znám Arichtevu z 3v1 a tam ji mám naopak z těch 3. nejraději, nafrněná mi nepřijde, na těch tréninzích se chová vcelku normálně, holt to není úplně skleníková květinka - a dovede se ozvat - to půlka lidí tady na emiminu má za svoji přednost
.
Jinak, Dvořák je prostě charismatickej, takže tomu to 1. místo přeji, na něj se velmi dobře dívá.
@jenny.fields nějaký pořád v rádiu je tam ještě Pártlová a Štíbrová tuším,ale takY nevím o co jde blíž.
3+1 byl porad s Miroslavem Donutilem ![]()
3v1 - ja je znam hlavne jako YT kanal, kde maji vtipna videa ze zivota - jejich humor je mi sympaticky. A tusim, ze pusobi v poradu v radiu, zda to je take s nazvem 3v1, to uz nemam zdani. Ale zrejme asi ano.
@Slečna Ferka píše:
Mně teda přijde hrozně ubohý, že se minulý ani tento týden nedostavil Gondík. Furt ty řeči, jak jsou parta blabla… a pak se vypaří.
Já poslouchám doma frekvenci1 a oni ti vypadnuvsi tam každé pondělí mají rozhovor a on tam říkal, že hraje ve dvou kapelach, začíná režírovat novou hru a ještě zkouší novou hru a ty kapely vyšly na soboty a sice měl záložní plán kdo bude hrát za něj pokud bude postupovat dál, ale vyšlo to přesně že po vypadnutí hned tu další sobotu někde hrál. I tam říkal, že mu chodily po vypadnutí sms jé to je super, takže počítáme s tebou. A říkali tam i se Stodulkovou, že budou spolu tančit na akcích, Stodulkova říkala, že predesli partneři tančit dál nechtěli, tak je ráda, že Gondik ano.