Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jenny.fields
Ano, ve finále bude Dvořák a Tomicová, to říkám už dost dlouho. Stejně jako dlouho říkám, že tam Tomicová dávno nemá co dělat.
@IvaB píše:
@jenny.fields
Ano, ve finále bude Dvořák a Tomicová, to říkám už dost dlouho. Stejně jako dlouho říkám, že tam Tomicová dávno nemá co dělat.
Je to show, je to o sympatiích, fakt to není o bodech a tanečním umění. Nechápu, jak se někdo může divit ![]()
@jenny.fields
chtela jsem napsat to stejne. Ale dneska teda snad ani nemam tip, vuubec netusim ![]()
@jenny.fields
Já se nedivím, jestli sis všimla. Princip soutěže chápu velmi dobře, přesto nevidím nic špatného na tom, pokud tady svůj názor prezentuju, i když třeba není v souladu s tím tvým. A končím dohady s tebou, nehodlám si nadále kazit večer. ![]()
Příspěvek upraven 01.12.18 v 22:08
@IvaB To je v pořádku, ale psát, že tam nemá co dělat-to je trochu o nepochopení té soutěže.
Mně teda přijde hrozně ubohý, že se minulý ani tento týden nedostavil Gondík. Furt ty řeči, jak jsou parta blabla… a pak se vypaří.
@Slečna Ferka píše:
Mně teda přijde hrozně ubohý, že se minulý ani tento týden nedostavil Gondík. Furt ty řeči, jak jsou parta blabla… a pak se vypaří.
Třeba má jiné povinnosti? ![]()
Star dance má jako heslo tanec - noblesa - elegance. Tomicová rozhodně ani trochu nenaplňuje tu noblesu, o eleganci nemluvě. A tanec je už teď taky diskutabilní Mně se to nelíbilo ani trochu. Chlopčík byl dneska nějak úplně mimo.
@AvajBr píše:
@jenny.fields me prislo, jak kdyby ho to uz nebavilo.
To je možný, přeci jen 8 přímý přenos, pořád něco říkat.. placené jistě dobře, ale i tak je to unavující. Ale on je celkově dost kyselý. Viděla jsem ho u Krause a je to podle mne takový nafrněný panák.
https://www.youtube.com/watch?…