Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co tam jeste dela Tomicova, to fakt nedavam. Jestli to vyhraje, tak uz se nikdy nebudu koukat. ![]()
Myslím si, že Tomicová je sice nejhorší tanečnicí ve Stardance, ale s Pavláskem bych ji nesrovnávala. To její tancování mě baví.
![]()
@tulipán píše:
Co tam jeste dela Tomicova, to fakt nedavam. Jestli to vyhraje, tak uz se nikdy nebudu koukat.
Mě ta Tomicová taky už štve. Poslední dva díly je - za mě - nejhorší.
@ivašot. píše:
Mě ta Tomicová taky už štve. Poslední dva díly je - za mě - nejhorší.
Fakt je, že poslední dva díly jí to nejde
Tak příští se nevyhazuje, tak uvidíme, co pak.
@jenny.fields píše:
Fakt je, že poslední dva díly jí to nejdeTak příští se nevyhazuje, tak uvidíme, co pak.
meli mín casu na nácvik.. taky ji samozrejme limituji fyzické proporce- ona proste nikdy nemuze tancit jako lanka.. ale pavlasek byl opravdu jinde..
@Ennny píše:
@pazitka a ještě měla něco s rukou sem si všimla…
jj presne tak- asi uz je chudak celkem na pokraji sil..
Ale porad je to soutez, kde se hodnoti tanec, ale sympatie maji navrch. Ja mi mam rada, fandim ji, ze se na neco takoveho dala, rozumim, ze je zdravotne indisponovana, ale mezi ni a Gondikem je Macocha
. Az je mi ji na jednu stranu lito, ted uz tam zustavaji lidi, kteri tancuji obstojne a ona ne, je to hodne videt.
Myslím si, že příště vypadne asi ona. Kdyby ne, tak vůči ostatním by to bylo opravdu nefér.
![]()
@Estu3 píše:
Myslím si, že příště vypadne asi ona. Kdyby ne, tak vůči ostatním by to bylo opravdu nefér.![]()
![]()
To sleduješ letos poprvé?
![]()
V každém ročníku byl nějaký sympatický „outsider“ ![]()
@Estu3 píše:
Myslím si, že příště vypadne asi ona. Kdyby ne, tak vůči ostatním by to bylo opravdu nefér.![]()
![]()
Nefér?? Je to zábavný pořád, kde hlasování ovlivňují fanoušci jednotlivých účastníků.
Ja jsem teda necetla nic moc zpatky, ale co rikate na tu holou p… u Arichtevy? Ustala to s gracii a usmevem, to obdivuji. To ale museli tusit, ze hlavou dolu se ji sukne v toceni sesune nebo ne? Jsem chytra, co, radit umi kazdej.
Nebo mozna zkouseli v jine sukni a nedoslo jim to. ![]()
@tulipán píše:
Ja jsem teda necetla nic moc zpatky, ale co rikate na tu holou p… u Arichtevy? Ustala to s gracii a usmevem, to obdivuji. To ale museli tusit, ze hlavou dolu se ji sukne v toceni sesune nebo ne? Jsem chytra, co, radit umi kazdej.![]()
![]()
Nebo mozna zkouseli v jine sukni a nedoslo jim to.
Holá pr..el vypadá jinak
Prdáky a punčocháče. Jestli to věděli… ![]()
@tulipán píše:
Ja jsem teda necetla nic moc zpatky, ale co rikate na tu holou p… u Arichtevy? Ustala to s gracii a usmevem, to obdivuji. To ale museli tusit, ze hlavou dolu se ji sukne v toceni sesune nebo ne? Jsem chytra, co, radit umi kazdej.![]()
![]()
Nebo mozna zkouseli v jine sukni a nedoslo jim to.
Holá pr..el vypadá jinak
Prdáky a punčocháče. Jestli to věděli… ![]()