StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
11.11.18 22:08

@AvajBr Dvorak je na me starej, ale tak nejak se mi jako chlap libi. Pusobi dobre tim jak mluvi, vypada, tanci.. hezky to do sebe zapada. To Svoboda je zas na me moc “dokonalej” takovej princ krason a pro me uplne asexualni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38773
11.11.18 22:28

@Šarlota4 jj to vidim stejne. Jen vek mi u Dvoraka jeste přijde Ok a žeru jeho hlas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
11.11.18 22:34
@bublinek píše:
Ona je vtipná? Kdy? To jsem nezachytila.

Sleduju 3v1 a vůbec jí jako osobu mám ráda, ať v rozhovorech nebo jinde. . její humor mi prostě sedne..já ji fandím, a vůbec mi nepřijde namyšlená a arogantní ale tak někomu holt ano :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
12.11.18 08:38
@Fonty píše:
Sleduju 3v1 a vůbec jí jako osobu mám ráda, ať v rozhovorech nebo jinde. . její humor mi prostě sedne..já ji fandím, a vůbec mi nepřijde namyšlená a arogantní ale tak někomu holt ano :nevim:

a pokud bys jí brala jen jako herečku nebo teď účastnici tanečních, je vtipná?
To 3v1 si píšou samy nebo jak to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
12.11.18 08:41

@bublinek Ano, to 3v1 si píšou samy a třeba díl Prostřeno mě fakt pobavil. Já mám Arichtevu ráda, je mi sympatická, vůbec na nepůsobí namyšleně ani nijak negativně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
12.11.18 08:57
@Šarlota4 píše:
@AvajBr Dvorak je na me starej, ale tak nejak se mi jako chlap libi. Pusobi dobre tim jak mluvi, vypada, tanci.. hezky to do sebe zapada. To Svoboda je zas na me moc “dokonalej” takovej princ krason a pro me uplne asexualni :lol:

K tomu „starému“ Dvořákovi: je o 2 měsíce mladší než Genzer…????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
12.11.18 09:00

@kometaO5 No jenže Genzer je furt vypasenej, takže nemá moc vrásky, Dvořák jak teď ještě zhubnul, tak už je to moc a vrásky mu holt vylezly. Ale radši Dvořáka s vráskama než Geňu bez :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
12.11.18 11:18
@bublinek píše:
a pokud bys jí brala jen jako herečku nebo teď účastnici tanečních, je vtipná?
To 3v1 si píšou samy nebo jak to funguje?

Jestli je jako herečka vtipná? To záleží co má za roli ;) Jako účastnice Star dance je mi sympatická a dokonce mi přijde pokorná a cílevědomá :nevim: ano 3v 1 si píší samy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
12.11.18 11:27

K tomu Genovi, holky nezapominejte, že on se životní styl věkem každému tak nějak v tom obličeji a vyrazu ukáže, co byste chtěly když chlastal :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16381
12.11.18 11:49

Me Arichteva nevadi, aspon tanci tak, ze se na ni tesim. Jestli je nekdy takova nemastna, myslim, ze je to velkou tremou a nizkym sebevdomim. Ve 3 v 1 ji mam rada, nikde jinde jsem ji nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
12.11.18 12:45

@tulipán jestli máš instagram, koukni na profil, já se občas pobavim a souhlasím, že u ní hodně dělá trema.
Jinak odbočím lehce, ale vsimly jste si, že každou sobotu je tam manžel Tomicovy a kouká dost hrdě a když tam má Arichteva manžela, tak jako teď, tak ten se úplně dmul pýchou, přijde mi to moc pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
12.11.18 13:05

@medunka23 jojo manžel od Tomicove byl i nejednou dojatý k slzám,je fajn že mají podporu,teď někde psali že říkala že si kvůli star dance nechal poprvé v životě ušít oblek jinak si ho celý život půjčoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16381
12.11.18 13:16

@medunka23 Jojo, hezky se kouka na to, kdyz se manzele navzajem podporuji. :palec:

Tomicovou mam rada jako herecku, ale urovni tance bych ji poslala na sedacku. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
12.11.18 13:56
@tulipán píše:
@medunka23 Jojo, hezky se kouka na to, kdyz se manzele navzajem podporuji. :palec:Tomicovou mam rada jako herecku, ale urovni tance bych ji poslala na sedacku. :oops:

Myslím si totéž, ale každý v mém okolí a koneckonců i tady je z ní vedle, tak raději mlčím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16381
12.11.18 13:58
@IvaB píše:
Myslím si totéž, ale každý v mém okolí a koneckonců i tady je z ní vedle, tak raději mlčím :think:

Tak hlavne to sem nepis. :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová