StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
tiny_girl
10.11.18 21:45

Holky jsem zahořklá,Geňa tančil skvěle :cert: to mě vážně štve… :zed: :cert:

• Citovat
  • Upravit
38749
10.11.18 21:55

Když me prijde, ze tanci skvele vsichni. Dneska me bavil Svoboda, to bylo skvely :potlesk: Vsichni byli dobri. Ja nemusim Arichtevu, nemam rada lidi, co se moc zerou. Je jak sprtka, moc to žere a pusobi to afektovane. Ale ta jen tak nevypadne :mrgreen: Tri v jednom za ni oroduji na instaci o stosest :lol: Gena byl super, prej AZkviz a Krestansky magazin. Je mi ted lito kazdyho, kdo vypadne. I te Veruny nakonec asi. Posunuli se vsichni. Ja stale drzim Tomicove, Dvorakovi. Pavla dneska vypadala skvele 8o :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
10.11.18 21:56
@tiny_girl píše:
Holky jsem zahořklá,Geňa tančil skvěle :cert: to mě vážně štve… :zed: :cert:

No jo, taky bych vyrazila jiné - Písařovicová, Arichteva, Gondík…
Ale holt je to takhle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
10.11.18 21:57

@jenny.fields souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
10.11.18 22:01
@AvajBr píše:
Když me prijde, ze tanci skvele vsichni. Dneska me bavil Svoboda, to bylo skvely :potlesk: Vsichni byli dobri. Ja nemusim Arichtevu, nemam rada lidi, co se moc zerou. Je jak sprtka, moc to žere a pusobi to afektovane. Ale ta jen tak nevypadne :mrgreen: Tri v jednom za ni oroduji na instaci o stosest :lol: Gena byl super, prej AZkviz a Krestansky magazin. Je mi ted lito kazdyho, kdo vypadne. I te Veruny nakonec asi. Posunuli se vsichni. Ja stale drzim Tomicove, Dvorakovi. Pavla dneska vypadala skvele 8o :palec:

Ta je taaaak nesympatická. Vždycky když ukazujou jak trénují, tak se chová jak kravka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
10.11.18 22:07

@jenny.fields no já čekám až tomu tanečníkovi rupnou nervy ,je jak malé děcko :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
10.11.18 22:52

Arichteva :srdce: je skvělá, je krásná a je vtipná. A dneska to bylo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.11.18 22:52

Mě fascinovala Stodůlková. Když byli jako poslední adepti a moderátoři řekli něco jako „nás opouští“, tak ona regulérně vykročila… si moc nevěřila, teda. Ale já je teda taky tipovala. Gondík mívá blbé body a vůbec nic moc hodnocení - asi ho drží fanynky.

Dneska mě ale naprdlo, jak hodnotili Tomicovou. Přišlo mi, že jak jiným říkají, že je pro ně důležitý výraz a chyby odpustí atd., tak teda u ní to moc neaplikovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
10.11.18 22:59

@Slečna Ferka podle mě je to tím že byla první ,ten první pár ma vždycky takove nijaké hodnocení ,pač neví co můžou čekat dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38749
10.11.18 23:28

@jenny.fields @Ennny jj, taky me prijde trapna, pusobi fakt neprirozene na tech zkouskach, podle me si ani moc nesedli s tim jejim tanecnikem. Ale me se nelibi ani jako herecka, podle me hraje blbe, a stejne blbe „hraje“ na tech zkouskach. Az moc viditelne prave :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
10.11.18 23:29
@Slečna Ferka píše:
Mě fascinovala Stodůlková. Když byli jako poslední adepti a moderátoři řekli něco jako „nás opouští“, tak ona regulérně vykročila… si moc nevěřila, teda. Ale já je teda taky tipovala. Gondík mívá blbé body a vůbec nic moc hodnocení - asi ho drží fanynky.Dneska mě ale naprdlo, jak hodnotili Tomicovou. Přišlo mi, že jak jiným říkají, že je pro ně důležitý výraz a chyby odpustí atd., tak teda u ní to moc neaplikovali.

To už bylo nějak poprvé, kdy se oba tvářili, jako že nejsou rádi, že postupují. Ta je mi teda taky nesympatická :nevim:

Mě se zdá, že tu Tomicovou někdy chválí, někdy ne, ale známky má pořád spíš malé. Ale stejně mají smůlu, ta to vyhraje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
11.11.18 10:02
@Slečna Ferka píše:
Mě fascinovala Stodůlková. Když byli jako poslední adepti a moderátoři řekli něco jako „nás opouští“, tak ona regulérně vykročila… si moc nevěřila, teda. Ale já je teda taky tipovala. Gondík mívá blbé body a vůbec nic moc hodnocení - asi ho drží fanynky.Dneska mě ale naprdlo, jak hodnotili Tomicovou. Přišlo mi, že jak jiným říkají, že je pro ně důležitý výraz a chyby odpustí atd., tak teda u ní to moc neaplikovali.
Že, já na to taky koukal, jak byla vykrocena a celou dobu co zustali v kruhu stát už sami, tak Gondikovi něco říkala a tedy byla hodně překvapená že jde dál.
Gena mě rozsekal závěrečnou řečí, ale dneska mi přišlo, že byl rád, by mě zajímalo, co mu bylo, že byl na kopačkách.
A asi půjdu proti proudu, Tomicova se mi libila, ale tentokrát mi ten tanec přišel bez šťávy, nevím, asi naživo to vypadalo jinak, ale neskutečně jí to slušelo…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.11.18 20:23
@Fonty píše:
Arichteva :srdce: je skvělá, je krásná aje vtipná. A dneska to bylo :potlesk:

Ona je vtipná? Kdy? To jsem nezachytila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
11.11.18 20:27

@bublinek podle mě spíš trapná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.11.18 20:36
@Ennny píše: