Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když me prijde, ze tanci skvele vsichni. Dneska me bavil Svoboda, to bylo skvely
Vsichni byli dobri. Ja nemusim Arichtevu, nemam rada lidi, co se moc zerou. Je jak sprtka, moc to žere a pusobi to afektovane. Ale ta jen tak nevypadne
Tri v jednom za ni oroduji na instaci o stosest
Gena byl super, prej AZkviz a Krestansky magazin. Je mi ted lito kazdyho, kdo vypadne. I te Veruny nakonec asi. Posunuli se vsichni. Ja stale drzim Tomicove, Dvorakovi. Pavla dneska vypadala skvele
![]()
@tiny_girl píše:
Holky jsem zahořklá,Geňa tančil skvěleto mě vážně štve…
![]()
No jo, taky bych vyrazila jiné - Písařovicová, Arichteva, Gondík…
Ale holt je to takhle. ![]()
@AvajBr píše:
Když me prijde, ze tanci skvele vsichni. Dneska me bavil Svoboda, to bylo skvelyVsichni byli dobri. Ja nemusim Arichtevu, nemam rada lidi, co se moc zerou. Je jak sprtka, moc to žere a pusobi to afektovane. Ale ta jen tak nevypadne
Tri v jednom za ni oroduji na instaci o stosest
Gena byl super, prej AZkviz a Krestansky magazin. Je mi ted lito kazdyho, kdo vypadne. I te Veruny nakonec asi. Posunuli se vsichni. Ja stale drzim Tomicove, Dvorakovi. Pavla dneska vypadala skvele
![]()
Ta je taaaak nesympatická. Vždycky když ukazujou jak trénují, tak se chová jak kravka ![]()
@jenny.fields no já čekám až tomu tanečníkovi rupnou nervy ,je jak malé děcko
![]()
Arichteva
je skvělá, je krásná a je vtipná. A dneska to bylo ![]()
Mě fascinovala Stodůlková. Když byli jako poslední adepti a moderátoři řekli něco jako „nás opouští“, tak ona regulérně vykročila… si moc nevěřila, teda. Ale já je teda taky tipovala. Gondík mívá blbé body a vůbec nic moc hodnocení - asi ho drží fanynky.
Dneska mě ale naprdlo, jak hodnotili Tomicovou. Přišlo mi, že jak jiným říkají, že je pro ně důležitý výraz a chyby odpustí atd., tak teda u ní to moc neaplikovali.
@Slečna Ferka podle mě je to tím že byla první ,ten první pár ma vždycky takove nijaké hodnocení ,pač neví co můžou čekat dal…
@jenny.fields @Ennny jj, taky me prijde trapna, pusobi fakt neprirozene na tech zkouskach, podle me si ani moc nesedli s tim jejim tanecnikem. Ale me se nelibi ani jako herecka, podle me hraje blbe, a stejne blbe „hraje“ na tech zkouskach. Az moc viditelne prave
![]()
@Slečna Ferka píše:
Mě fascinovala Stodůlková. Když byli jako poslední adepti a moderátoři řekli něco jako „nás opouští“, tak ona regulérně vykročila… si moc nevěřila, teda. Ale já je teda taky tipovala. Gondík mívá blbé body a vůbec nic moc hodnocení - asi ho drží fanynky.Dneska mě ale naprdlo, jak hodnotili Tomicovou. Přišlo mi, že jak jiným říkají, že je pro ně důležitý výraz a chyby odpustí atd., tak teda u ní to moc neaplikovali.
To už bylo nějak poprvé, kdy se oba tvářili, jako že nejsou rádi, že postupují. Ta je mi teda taky nesympatická ![]()
Mě se zdá, že tu Tomicovou někdy chválí, někdy ne, ale známky má pořád spíš malé. Ale stejně mají smůlu, ta to vyhraje ![]()
@Slečna Ferka píše:Že, já na to taky koukal, jak byla vykrocena a celou dobu co zustali v kruhu stát už sami, tak Gondikovi něco říkala a tedy byla hodně překvapená že jde dál.
Mě fascinovala Stodůlková. Když byli jako poslední adepti a moderátoři řekli něco jako „nás opouští“, tak ona regulérně vykročila… si moc nevěřila, teda. Ale já je teda taky tipovala. Gondík mívá blbé body a vůbec nic moc hodnocení - asi ho drží fanynky.Dneska mě ale naprdlo, jak hodnotili Tomicovou. Přišlo mi, že jak jiným říkají, že je pro ně důležitý výraz a chyby odpustí atd., tak teda u ní to moc neaplikovali.
@Fonty píše:
Arichtevaje skvělá, je krásná aje vtipná. A dneska to bylo
Ona je vtipná? Kdy? To jsem nezachytila.
Holky jsem zahořklá,Geňa tančil skvěle
to mě vážně štve…