Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ennny píše:
@jenny.fields taky sem.mu fandila už jen za tu odvahu![]()
![]()
Já tedy ne, za tu drzost
![]()
Holky, kdo jste z Prahy nebo si chcete udělat výlet, zajeďte do České televize do tzv. Rohlíku (prodejna a galerie ČT), je tam výstava ke Star Dance. Spousta kostýmů, přehled všech soutěžících (na některé už jsem dávno zapomněla, že tam byli), běží ukázky nejlepších tanců všech vítězných párů, pak ještě ukázky dalších párů, nějaké interaktivní kvízy, holčičky a mladé slečny si můžou pár kostýmů vyzkoušet, kostýmy naklíčované na obrazovku si může vyzkoušet každý a můžete se vyfotit s naklíčovanými soutěžícími nebo porotou a fotku si poslat na e-mail. Je to super, nám se tam moc líbilo, strávili jsme tam přes hodinu. Vstup zdarma ![]()
@IvaB píše:
Holky, kdo jste z Prahy nebo si chcete udělat výlet, zajeďte do České televize do tzv. Rohlíku (prodejna a galerie ČT), je tam výstava ke Star Dance. Spousta kostýmů, přehled všech soutěžících (na některé už jsem dávno zapomněla, že tam byli), běží ukázky nejlepších tanců všech vítězných párů, pak ještě ukázky dalších párů, nějaké interaktivní kvízy, holčičky a mladé slečny si můžou pár kostýmů vyzkoušet, kostýmy naklíčované na obrazovku si může vyzkoušet každý a můžete se vyfotit s naklíčovanými soutěžícími nebo porotou a fotku si poslat na e-mail. Je to super, nám se tam moc líbilo, strávili jsme tam přes hodinu. Vstup zdarma
To by se mi moc líbilo, ale momentálně mi nevychází si těch 400 km, co jsem od PHY vzdálena, odskočit
![]()
@Ennny píše:*Akce v galerii
@IvaB nevíš jak dlouho to tam bude?
Od 20. října 2018 do konce dubna 2019 probíhá výstava StarDance, která návštěvníkům nabídne to nejlepší z minulých ročníků této taneční soutěže. Výstava bude koncipována pro malé i velké nadšence tance a této soutěže.
Vstup do Galerie ČT je bezplatný.
Po dobu konání výstavy je otevírací doba 7 dní v týdnu od 10 do 18 hodin.
Ve dnech státních svátků zavřeno.*
(https://www.ceskatelevize.cz/…-a-prodejna/)
@Iv.Sa. píše:
To by se mi moc líbilo, ale momentálně mi nevychází si těch 400 km, co jsem od PHY vzdálena, odskočit![]()
Má to být až do dubna, třeba to stihneš ![]()
@IvaB píše:
Má to být až do dubna, třeba to stihneš
Budu na to myslet, budu si to přát…
Díky za info" ![]()
@IvaB děkuji to je super 15.12 tam máme cestu tak máme aspoň tip. ![]()
@AvajBr píše:
Tak co, jste na znackach??
Ne, děti ne a ne usnout, zase to budu pouštět ze zaznamu se zpožděním
a to jsem dělala psí kusy aby byly hotový a.usnuly hned