Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@IvaB píše:
Patnáctiletý puberťák s vytančenou třídou C v latinskoamerických tancích se kouká povinně, sedmiletá slečna se kouká dobrovolně, ale vydrží tak do devíti, pak odpadá.
Je mi to blbý, ale teda moje 5 letá u toho vydrží a je naprosto uchvácená
Hrozně se jí líbí ty šaty a fakt u toho vydrží
![]()
@IvaB píše:
Patnáctiletý puberťák s vytančenou třídou C v latinskoamerických tancích se kouká povinně, sedmiletá slečna se kouká dobrovolně, ale vydrží tak do devíti, pak odpadá.
![]()
@tiny_girl píše:
Je mi to blbý, ale teda moje 5 letá u toho vydrží a je naprosto uchvácenáHrozně se jí líbí ty šaty a fakt u toho vydrží
![]()
Ta naše taky, ale prostě kolem deváté už padá ze židle a nedokouká. Občas ji bereme na soutěže, tam si to užije taky.
@IvaB píše:
Ta naše taky, ale prostě kolem deváté už padá ze židle a nedokouká. Občas ji bereme na soutěže, tam si to užije taky.
Tak to je super
To my jen takhle v tv a docela sem se divila, naše u ničeho moc nevydrží ale jak jede star dance tak ani nedýchá
![]()
@tiny_girl tak to jsme dvě nezodpovědné matky
moje 5 léta to taky žere a kouká do konce
" mami ,mami ta paní má krásné šaty vypadá jak Elza" ![]()
@Ennny píše:
@tiny_girl tak to jsme dvě nezodpovědné matky![]()
moje 5 léta to taky žere a kouká do konce
" mami ,mami ta paní má krásné šaty vypadá jak Elza"
Děkuji, jsem ráda že v tom nejsem sama !!
![]()
@Ennny píše:
@tiny_girl zrovna na tehle soutěži nevidím nic špatného![]()
Mě šlo spíš o to že vydrží koukat tak dlouho…
![]()
@tiny_girl jojo ,chápu …asi tak pokud kouká a nedělá blbosti nemám s tím problém,jakmile začne dělat blbiny,tak maže spát ,pač to děla že je unavená …ale ona nemá odjakživa problem sedet na zadku když ji jede zajimavá pohádka ,ten mladší toho nebaví ani 10 min dlouhá pohádka ,prostě každé dítě je jiné.
fandím Dvořákovi, Tomicové
Alice mi přijde, že straaašně zhubla, když kdysi tančila s Matějem Ruppertem, tak byla krev a mlíko a teď mi to hraničí s podváhou
jinak naše malá skoro 4letá se dívá taky, u každých šatů zavzdychá
nejradši má modré jako má Elsa (Ledové království).
Na konci to komentuje - Ti byli taky šikovní, že maminko, ty nevypadnou
![]()
a když se rozehrajou, tak volá - Tati, pojď se mnou tancovat, to je valčík, víš
a chlap musí jít nebo by nedala pokoj, řvou u toho jak na lesy, takže slyším každé druhé slovo
Vydrží celou dobu, protože je ještě zvyklá spát po o klidně i dvě hodiny. A aspoň v neděli nevstává v sedm, ale až v osm
@tiny_girl píše:
Holky a komu naopak fandíte ? Já Ríšovi![]()
![]()
Taky fandím Genovi
![]()
@MUFICE píše:
Taky fandím Genovi![]()
Ale ty xichty což ??? To byla lahůdka
hrozně by mě zajímalo co potom říkal nebo jak se tvářil když to viděl v záznamu
![]()
@tiny_girl píše:
Ale ty xichty což ??? To byla lahůdka![]()
hrozně by mě zajímalo co potom říkal nebo jak se tvářil když to viděl v záznamu
![]()
![]()
On se ksichtěním živí, tak je pro něho těžké to ukočírovat do únosné míry. Mám pro něho zvláštní slabost /i nyní ve Stardance/ už z dob, kdy se pořád ptali s Veronikou Žilkovou Cardy Retardy, jestli už má chlapa
a občas si pouštím staré záznamy jeho působení ve skupině UNO, jejich éru jsem milovala. Ovšem Partičku, tu fakt nemusím
![]()