StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
tiny_girl
24.10.18 07:36
@Iv.Sa. píše:
On se ksichtěním živí, tak je pro něho těžké to ukočírovat do únosné míry. Mám pro něho zvláštní slabost /i nyní ve Stardance/ už z dob, kdy se pořád ptali s Veronikou Žilkovou Cardy Retardy, jestli už má chlapa :mrgreen: a občas si pouštím staré záznamy jeho působení ve skupině UNO, jejich éru jsem milovala. Ovšem Partičku, tu fakt nemusím :? :oops:
To já zas partičku docela ráda ,ale přiznám se že ty nové dílů už taky nesleduji :nevim: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4615
24.10.18 08:25

@Iv.Sa. tak partička to je u nas program čislo 1 ,ale já mám ráad i chmelu a novotného takže pro mě uplně ideální parta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
24.10.18 12:33
@Ennny píše:
@Iv.Sa. tak partička to je u nas program čislo 1 ,ale já mám ráad i chmelu a novotného takže pro mě uplně ideální parta ;)

Mě ty ukázky poněkud odrazují, ale třeba Comeback /z jiného soudku/ mě bavil velice, abych tu nebyla za úplného suchara ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
24.10.18 14:00
@Ennny píše:
@Iv.Sa. tak partička to je u nas program čislo 1 ,ale já mám ráad i chmelu a novotného takže pro mě uplně ideální parta ;)

Chmelu ano, Geňu a Suchoše ještě ano (TOP je Richardova párty :mrgreen: ), Novotného neeee, stejně jako Sokola :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
26.10.18 12:54

Tak už zítra :cert: já se těšííím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6759
26.10.18 14:24
@tiny_girl píše:
Tak už zítra :cert: já se těšííím :mrgreen:

Já se taky těším, ale ze záznamu.
Zítra ráno totiž vyrážíme na celý víkend do Prahy … ne na Star Dance, ale na oslavy výročí republiky. Ve 20.00 budeme stát na Václaváku a sledovat videomapping na zrekonstruované budově Národního muzea. Doufám, že něco uvidíme a nebude lejt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
26.10.18 14:31
@IvaB píše:
Já se taky těším, ale ze záznamu.
Zítra ráno totiž vyrážíme na celý víkend do Prahy … ne na Star Dance, ale na oslavy výročí republiky. Ve 20.00 budeme stát na Václaváku a sledovat videomapping na zrekonstruované budově Národního muzea. Doufám, že něco uvidíme a nebude lejt.

Tak to Vám fakt držím pěstě ohledně počasí, protože to fakt valně nevypadá. :zed: U nás je celý den šeredně :zed: večer se zachumlám s čajem a nějakou pěknou knížkou do postele , už se na to moc těšim :mavam:

Tak já se zítra budu dívat i za tebe :D :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6759
26.10.18 14:36

@tiny_girl
Tak jo, díky :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
26.10.18 19:39

Já zítra taky až ze záznamu. Ale těším se na to už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
27.10.18 21:33

Dneska nikdo nekouká? 8o :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
27.10.18 21:40
@Ennny píše:
Dneska nikdo nekouká? 8o :mavam:

To si piš že koukám :D :D :cert:

• Citovat
  • Upravit
4615
27.10.18 21:42

@tiny_girl gena a Tomicová váleli ještě se mi líbil Dvořák …co tobě,kdo vypadne? Podle mě Pisarovicova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
27.10.18 21:45

me se libila Arichteva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
27.10.18 21:46
@Ennny píše:
@tiny_girl gena a Tomicová váleli ještě se mi líbil Dvořák …co tobě,kdo vypadne? Podle mě Pisarovicova

Mě se líbili všichni :oops: ale podle mě dnes poletí Mišík :cert:

Příspěvek upraven 27.10.18 v 21:50

• Citovat
  • Upravit
tiny_girl
27.10.18 21:49

Genzer Tomicová Dvořák TOP favoriti :oops: :oops: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie