Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iv.Sa. tak partička to je u nas program čislo 1 ,ale já mám ráad i chmelu a novotného takže pro mě uplně ideální parta ![]()
@Ennny píše:
@Iv.Sa. tak partička to je u nas program čislo 1 ,ale já mám ráad i chmelu a novotného takže pro mě uplně ideální parta
Mě ty ukázky poněkud odrazují, ale třeba Comeback /z jiného soudku/ mě bavil velice, abych tu nebyla za úplného suchara
![]()
@Ennny píše:
@Iv.Sa. tak partička to je u nas program čislo 1 ,ale já mám ráad i chmelu a novotného takže pro mě uplně ideální parta
Chmelu ano, Geňu a Suchoše ještě ano (TOP je Richardova párty
), Novotného neeee, stejně jako Sokola ![]()
@tiny_girl píše:
Tak už zítrajá se těšííím
Já se taky těším, ale ze záznamu.
Zítra ráno totiž vyrážíme na celý víkend do Prahy … ne na Star Dance, ale na oslavy výročí republiky. Ve 20.00 budeme stát na Václaváku a sledovat videomapping na zrekonstruované budově Národního muzea. Doufám, že něco uvidíme a nebude lejt.
@IvaB píše:
Já se taky těším, ale ze záznamu.
Zítra ráno totiž vyrážíme na celý víkend do Prahy … ne na Star Dance, ale na oslavy výročí republiky. Ve 20.00 budeme stát na Václaváku a sledovat videomapping na zrekonstruované budově Národního muzea. Doufám, že něco uvidíme a nebude lejt.
Tak to Vám fakt držím pěstě ohledně počasí, protože to fakt valně nevypadá.
U nás je celý den šeredně
večer se zachumlám s čajem a nějakou pěknou knížkou do postele , už se na to moc těšim ![]()
Tak já se zítra budu dívat i za tebe
![]()
@tiny_girl gena a Tomicová váleli ještě se mi líbil Dvořák …co tobě,kdo vypadne? Podle mě Pisarovicova
@Ennny píše:
@tiny_girl gena a Tomicová váleli ještě se mi líbil Dvořák …co tobě,kdo vypadne? Podle mě Pisarovicova
Mě se líbili všichni
ale podle mě dnes poletí Mišík ![]()
Příspěvek upraven 27.10.18 v 21:50