Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fandím Tomicové, navíc bych i výhru přála sympatickému Dědíkovi. Koho poslední dobou nemůžu cítit je tanečnice Lálová.
Na paní Tomicovou jsem zapomněla , tak je též skvělá a její taneční partner pastva pro oči ![]()
@tiny_girl píše:
Holky a komu naopak fandíte ? Já Ríšovi![]()
![]()
Jiříkovi ![]()
@pavla.souku píše:
Fandím Tomicové, navíc bych i výhru přála sympatickému Dědíkovi. Koho poslední dobou nemůžu cítit je tanečnice Lálová.
Mě točí hlavně Alice od Gondíka
, přeji Dvořákovi a Tomicové ![]()
@ivik21 píše:
Mě točí hlavně Alice od Gondíka, přeji Dvořákovi a Tomicové
Alice hodně zvážněla a Lála /Dalibor dříve Neurol/ je jak naspeedovaná veverka, nechápu ovšem z čeho - za jeho vzhledem je velmi přísná strava v podobě samotné zeleniny, žádného masa, soli, sacharidů a dalších pochutin a každodenní patnáctikilometrový běh.
@Iv.Sa. Co jsem četla, tak Alici zemřel tatínek, to celkem i chápu že zvaznela, taky první díl šel před 10ti rokama, to byla mladounky hribatko, přeci jen se člověk chová jinak ve 20ti a jinak ve 30ti
@medunka23 píše:
@Iv.Sa. Co jsem četla, tak Alici zemřel tatínek, to celkem i chápu že zvaznela, taky první díl šel před 10ti rokama, to byla mladounky hribatko, přeci jen se člověk chová jinak ve 20ti a jinak ve 30ti
To jsem netušila, ale přesto mě napadlo, že má nějaké osobní starosti či trápení, kvůli kterým jí není úplně do zpěvu.
@tiny_girl píše:
A koukáte i s dětma ?
Patnáctiletý puberťák s vytančenou třídou C v latinskoamerických tancích se kouká povinně
, sedmiletá slečna se kouká dobrovolně, ale vydrží tak do devíti, pak odpadá.
Jj, nas skorodesetiletej sleduje se mnou.
Ma povolene Ct1 v sobotu vecer - Zazraky prirody, Tajemství tela.. To ho bavi. Jinak ho nenechavame.