Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bublinek
Taky jsme nad tím se synem přemýšleli. On tipuje Šinkorovou, Bagárovou nebo Svobodu. Já už raději netipuju nikoho (možná taky Svobodu), protože už jsem si zvykla, že tanec bohužel vůbec není důležitý a rozhoduje mnoho a mnoho jiných kritérií. Mě to trochu mrzí, ale už jsem zde byla utlučena, že je to hlavně šou a ne taneční soutěž
, no tak OK, těžko s tím něco udělám. ![]()
@bublinek píše:
Já taky Arichtevu. Uvidíme.
Posíláte hlasy? Já ne, mám tarif přes zaměstnavatele a toto je nám zakázáno.
Taky to mám blokované, ale nevadí mi to. Jediný, komu jsem kdy poslala pár hlasů, byla Maruška Doležalová ve finále. Jinak to zas tak neprožívám. ![]()
@bublinek
A hlasy budu posílat až ke konci, až opravdu půjde do tuhého.
@pazitka píše:
tam si myslim, ze zapracuji fanousci z Prvni republiky (spis fanynky) a taky ti, co jim jí bylo líto, že ji porota tak zadupala..
Možná jo, já ji moc nemusím, tak by mi nevadilo, kdyby vypadla. U ostatních by mi to bylo víc líto.
Arichteva nesmí vypadnout, já ji fandím a byli super..
p.s. nejsem fanynka z republiky ale miluju tři v jednom a taky teda ona je fakt krásná ![]()
Dneska jedou úplně všichni
![]()
Ale teď z Mišíka jsem na větvi, ten má naprosto latinářskou postavu. Ale ta porota??? ![]()
@IvaB píše:
Dneska jedou úplně všichni![]()
![]()
Ale teď z Mišíka jsem na větvi, ten má naprosto latinářskou postavu. Ale ta porota???
taky jsem ty jejich známky u Mišíka nepochopila, no ale nerozumím tomu, hodnotím jen podle dojmu, že.
Holky, utekl mi zacatek… kdo tancoval? Videla jsem az od Arichtevy… dik ![]()
Podle mě poletí pisarovicova a pak může letět Mišík a Arichateva ty já ale nemám ráda
hlasy neposílám až ke konci.
@Fonty píše:
Arichteva nesmí vypadnout, já ji fandím a byli super..p.s. nejsem fanynka z republiky ale miluju tři v jednom a taky teda ona je fakt krásná
3v1 je fajn, ale zrovna Arichteva mi tam přijde tak jako do počtu, myslím, že by to Martina s Nikol utáhly v pohodě samy.
Gondik supeeer
se tu válím smíchy, jak se pak parodoval, bombaa ![]()
Alice je dost vychrtlá a možná zpychla a už není tak hezká milá, škoda ![]()