Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tomicová super, Šinkorovou nesnáším, mám na ní nějakou averzi, je taková afektovaná, tak jsem zvědavá jak se projeví
co mě teda irituje, že posadili Krainovou hnedka za Ebena, takže člověk furt čučí, respektive na tu hučku co má na hlavě a na to, že si její starej na první přímák vzal džíny, buran jeden - to je nemohli šoupnout někam, kde by mu nebyly vidět nohy…
ježíšmarjá jak furt bulí ta Šinkorová, ona je fakt úplně mimo
@Conulka píše:
co mě teda irituje, že posadili Krainovou hnedka za Ebena, takže člověk furt čučí, respektive na tu hučku co má na hlavě a na to, že si její starej na první přímák vzal džíny, buran jeden - to je nemohli šoupnout někam, kde by mu nebyly vidět nohy…
Tak zase se ukázali v plné „kráse“ …
@IvaB píše:
@majdulacek
Až jsem si říkala, že když se tak (poměrně) narychlo vdávala, jestli třeba není těhotná. Ale to by do prosince neutajili
Napadlo mě to samé, že je možná těhotná a to jsem nevěděla, že se narychlo vdávala. A ona to do prosince tajit nemusí, jen třeba ne hned o tom bude mluvit. Tak to jsem zvědavá.
![]()
@Conulka píše:
Pravdu máš. A on se ještě tváří, jako že ho pouhá přítomnost tam šíííleně obtěžuje ![]()
@Conulka píše:
Té její hučce také nerozumím. Já tedy tuto dámu moc nemusím celkově, ale s tím kloboukem je v přímém přenosu z taneční soutěže dvakrát nesympatická. ![]()
@AninaEli píše:
Té její hučce také nerozumím. Já tedy tuto dámu moc nemusím celkově, ale s tím kloboukemje v přímém přenosu z taneční soutěže dvakrát nesympatická.
taky by to mohlo vadit těm co za ní sedí, trubka