StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
13.10.18 21:25

Arichteva je fakt tvrdá … trošku dřevo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
13.10.18 21:26

@Malaga jj je jak solný sloup :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
13.10.18 21:30

Čug a gek :lol: :lol: kde se na Ebena hrabě nějaký trapný Sokol :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
13.10.18 21:30

Tomicová super, Šinkorovou nesnáším, mám na ní nějakou averzi, je taková afektovaná, tak jsem zvědavá jak se projeví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
13.10.18 21:32

@Conulka ale šaty má krásné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
13.10.18 21:35

@Ennny mně se líbí ty co má ta Lálová se Svobodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
13.10.18 21:36

Tak co myslíte, jak se to spáruje? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
13.10.18 21:37

co mě teda irituje, že posadili Krainovou hnedka za Ebena, takže člověk furt čučí, respektive na tu hučku co má na hlavě a na to, že si její starej na první přímák vzal džíny, buran jeden - to je nemohli šoupnout někam, kde by mu nebyly vidět nohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
13.10.18 21:38

ježíšmarjá jak furt bulí ta Šinkorová, ona je fakt úplně mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
13.10.18 21:38
@Conulka píše:
co mě teda irituje, že posadili Krainovou hnedka za Ebena, takže člověk furt čučí, respektive na tu hučku co má na hlavě a na to, že si její starej na první přímák vzal džíny, buran jeden - to je nemohli šoupnout někam, kde by mu nebyly vidět nohy…

Tak zase se ukázali v plné „kráse“ …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
13.10.18 21:39
@IvaB píše:
@majdulacek
Až jsem si říkala, že když se tak (poměrně) narychlo vdávala, jestli třeba není těhotná. Ale to by do prosince neutajili :mrgreen:

Napadlo mě to samé, že je možná těhotná a to jsem nevěděla, že se narychlo vdávala. A ona to do prosince tajit nemusí, jen třeba ne hned o tom bude mluvit. Tak to jsem zvědavá. :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
13.10.18 21:41
@Conulka píše:
co mě teda irituje, že posadili Krainovou hnedka za Ebena, takže člověk furt čučí, respektive na tu hučku co má na hlavě a na to, že si její starej na první přímák vzal džíny, buran jeden - to je nemohli šoupnout někam, kde by mu nebyly vidět nohy…

Pravdu máš. A on se ještě tváří, jako že ho pouhá přítomnost tam šíííleně obtěžuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
13.10.18 21:42
@Conulka píše:

Té její hučce také nerozumím. Já tedy tuto dámu moc nemusím celkově, ale s tím kloboukem je v přímém přenosu z taneční soutěže dvakrát nesympatická. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
13.10.18 21:44

Ta Dvořákova tanečnice má pěkný nohy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
13.10.18 21:46
@AninaEli píše:
Té její hučce také nerozumím. Já tedy tuto dámu moc nemusím celkově, ale s tím kloboukemje v přímém přenosu z taneční soutěže dvakrát nesympatická. :nevim:

taky by to mohlo vadit těm co za ní sedí, trubka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová