StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
14.10.18 10:50
@Monchichik píše:
@Malaga No tak něco si za svůj život vydělají a pak se třeba dobře vdají :lol:

to je v pořádku, i když mě ty astronomické částky pro herce , sportovce a jiné pracovníky v šoubiz přijdou nemravné (nicméně lid si žádá chléb a hry…), ale že by tak rychle zapomněli rodnou řeč? .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32063
14.10.18 10:52

@Malaga no mě to vždycky vytočí, protože když mluví třeba s emigranty, kteří žijou jinde třeba 50 let a mluví jak knihy a takhle blbka modelka po pár letech hledá slovíčka a má cizí přízvuk, to je na ránu :cert: jinak astronomické částky pro sportovce a ostatní ani nekomentuju, protože nevím, za co je mají :( aby měl někdo miliony měsíčně, to nevím, co by musel předvádět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
14.10.18 11:01
@medunka23 píše:
A ještě k Nvotovi, nevím, jestli to je ten samý, co žil s Annou Siskovou, ale jestli ano, tak ten s ní má 2 dcery.
@Malaga píše:
To je jejich nevl. brácha ne?

Já si to taky myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
14.10.18 16:01

Jakub Nvota je syn Juraje Nvoty z prvního manželství. Juraj má z druhého manželství s Annou Šiškovou dceru Terezu. Anna Šišková má ještě dceru Dorotu, kterou Juraj vychovával. Takže tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
14.10.18 16:02

A já fandím Dvořákovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
14.10.18 16:04
@vjerunqa píše:
Jakub Nvota je syn Juraje Nvoty z prvního manželství. Juraj má z druhého manželství s Annou Šiškovou dceru Terezu. Anna Šišková má ještě dceru Dorotu, kterou Juraj vychovával. Takže tak :)

Díky za objasnění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.10.18 16:35
@Monchichik píše:
@radkka mně taky nevadí jen základní vzdělání, když je k tomu selský rozum, pravda je, že základní vzdělání má mezi umělci asi dost lidí ;) ale ona je u mě prostě blbka , co si na něco hraje a je jednoduchá :) a ještě Petra Němcová, ta když začne lovit česká slovíčka, tak bych jí jednu flákla :lol:

To je pravda. Já mám pár přátel, kteří žijí v zahraničí už opravdu dlouho (10 let a víc), česky umí pořád normálně, i přízvuk mají normálně českej 8o člověk by vůbec neřekl, že běžné češtinu nepoužijí. Ale tyhle „hvězdy“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32063
14.10.18 16:38

@radkka no Němcová obzvlášť, to je expertka :cert: , jsou lidi, kteří tam žijí 50 let a nikdo by to nepoznal, no holt ne každému je shůry dáno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
16.10.18 09:47
@Malaga píše:
@IvaB tak on děti nemá ne? Myslím, že si troufne :jazyk:

Tak jsem vyčuchala, že Jakub syna má, 15letého, z prvního manželství. Pak randil s nějakou další, prý ještě před rokem, a hup, všechno je jinak. Teda píše bulvár … :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
20.10.18 18:24

Holky - já se tak těším! Letos na všechny. Stardance miluji :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
20.10.18 20:14

tak kdo dneska poletí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32063
20.10.18 20:15

@bublinek Písařovicová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
20.10.18 20:26

@bublinek já tipuju Arichtevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
20.10.18 20:33
@Fíková píše:
@bublinek já tipuju Arichtevu.

tam si myslim, ze zapracuji fanousci z Prvni republiky (spis fanynky) a taky ti, co jim jí bylo líto, že ji porota tak zadupala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
20.10.18 20:33

Já taky Arichtevu. Uvidíme.
Posíláte hlasy? Já ne, mám tarif přes zaměstnavatele a toto je nám zakázáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová