Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AvajBr no zrovna ona, si myslím, toho nenechá
ale je už teď fakt ošklivá, takž lepší už to nebude ![]()
@Monchichik píše:
@ivik21 začíná se podobat té 100 x přeoperované kočičí ženě, nevím, proč to tak přehání
ale já jí nemám ráda všeobecně, myslím si o ní, že je hloupá
no z nejchytřejších asi nebude…
sice má asi jazyky, ale nejvyšší její vzdělání je ZŠ a pak teda škola života …
@Malaga mně spíš vadí, že se prezentuje jako bůhví jaká hvězda a topmodelka a to nikdy nebyla ![]()
@Malaga píše:
no z nejchytřejších asi nebude…sice má asi jazyky, ale nejvyšší její vzdělání je ZŠ a pak teda škola života …
Ale ale, jen ZŠ má spousta herců, zpěváků, sportovců a ne všichni jsou deb.ilové. Ale Krainová nepůsobí jako nejostřejší břitva, to je pravda ![]()
@Monchichik píše:
@Malaga mně spíš vadí, že se prezentuje jako bůhví jaká hvězda a topmodelka a to nikdy nebyla
Ta max.ZŠ není ukazatel, jde o tu její prezentaci, to je fakt ![]()
@Malaga píše:
no z nejchytřejších asi nebude…sice má asi jazyky, ale nejvyšší její vzdělání je ZŠ a pak teda škola života …
Ano, právě kvůli té škole života odešla ze SOU… ![]()
Ale u ní jde právě o tu pověst s přefouknutými úspěchy a blablabla kolem ní..
@Monchichik píše:
@ivik21 začíná se podobat té 100 x přeoperované kočičí ženě, nevím, proč to tak přehání
ale já jí nemám ráda všeobecně, myslím si o ní, že je hloupá
No tak ta paní uz se pár let ani člověku nepodobá
hrozné fuj…
@radkka píše:
Ale ale, jen ZŠ má spousta herců, zpěváků, sportovců a ne všichni jsou deb.ilové. Ale Krainová nepůsobí jako nejostřejší břitva, to je pravda
tak o debilech jsem nic nepsala ![]()
@Malaga píše:
tak o debilech jsem nic nepsala
Argumentuješ vzděláním, které u profese, jaké se věnuje ona je nic neříkající, takových je mrak.
Základní vzdělání je pořád jen základní vzdělání
. A profese věšáku na šaty taky nejde dělat moc dlouho.
@radkka mně taky nevadí jen základní vzdělání, když je k tomu selský rozum, pravda je, že základní vzdělání má mezi umělci asi dost lidí
ale ona je u mě prostě blbka , co si na něco hraje a je jednoduchá
a ještě Petra Němcová, ta když začne lovit česká slovíčka, tak bych jí jednu flákla ![]()
@Monchichik píše:
@radkka mně taky nevadí jen základní vzdělání, když je k tomu selský rozum, pravda je, že základní vzdělání má mezi umělci asi dost lidíale ona je u mě prostě blbka , co si na něco hraje a je jednoduchá
a ještě Petra Němcová, ta když začne lovit česká slovíčka, tak bych jí jednu flákla
Tak nějak ![]()
@Malaga píše:
Základní vzdělání je pořád jen základní vzdělání. A profese věšáku na šaty taky nejde dělat moc dlouho.
Ale lékařku asi dělat nebude a přes pracák si něco hledat taky ne…
Vidím to na „věšák“ nebo jméno na vizitce nějaké nadace či modelagentury ![]()
@Monchichik souhlas
, jsou lidé, kteří dlouho žili/žijí v zahraničí a na jejich češtině to nepoznáš a pak jsou rychlokvašky, které už po dvou měsících venku zapomenou mluvit česky…
@Malaga No tak něco si za svůj život vydělají a pak se třeba dobře vdají ![]()