StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32049
14.10.18 09:50

@AvajBr no zrovna ona, si myslím, toho nenechá :lol: ale je už teď fakt ošklivá, takž lepší už to nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
14.10.18 10:02
@Monchichik píše:
@ivik21 začíná se podobat té 100 x přeoperované kočičí ženě, nevím, proč to tak přehání :(
ale já jí nemám ráda všeobecně, myslím si o ní, že je hloupá ;)

no z nejchytřejších asi nebude… :think: sice má asi jazyky, ale nejvyšší její vzdělání je ZŠ a pak teda škola života …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32049
14.10.18 10:04

@Malaga mně spíš vadí, že se prezentuje jako bůhví jaká hvězda a topmodelka a to nikdy nebyla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.10.18 10:07
@Malaga píše:
no z nejchytřejších asi nebude… :think: sice má asi jazyky, ale nejvyšší její vzdělání je ZŠ a pak teda škola života …

Ale ale, jen ZŠ má spousta herců, zpěváků, sportovců a ne všichni jsou deb.ilové. Ale Krainová nepůsobí jako nejostřejší břitva, to je pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
14.10.18 10:14
@Monchichik píše:
@Malaga mně spíš vadí, že se prezentuje jako bůhví jaká hvězda a topmodelka a to nikdy nebyla ;)

Ta max.ZŠ není ukazatel, jde o tu její prezentaci, to je fakt :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
14.10.18 10:18
@Malaga píše:
no z nejchytřejších asi nebude… :think: sice má asi jazyky, ale nejvyšší její vzdělání je ZŠ a pak teda škola života …

Ano, právě kvůli té škole života odešla ze SOU… ;)

Ale u ní jde právě o tu pověst s přefouknutými úspěchy a blablabla kolem ní..

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
14.10.18 10:19
@Monchichik píše:
@ivik21 začíná se podobat té 100 x přeoperované kočičí ženě, nevím, proč to tak přehání :(
ale já jí nemám ráda všeobecně, myslím si o ní, že je hloupá ;)

No tak ta paní uz se pár let ani člověku nepodobá :mrgreen: hrozné fuj…

• Citovat
  • Upravit
26270
14.10.18 10:21
@radkka píše:
Ale ale, jen ZŠ má spousta herců, zpěváků, sportovců a ne všichni jsou deb.ilové. Ale Krainová nepůsobí jako nejostřejší břitva, to je pravda :mrgreen:

tak o debilech jsem nic nepsala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.10.18 10:22
@Malaga píše:
tak o debilech jsem nic nepsala ;)

Argumentuješ vzděláním, které u profese, jaké se věnuje ona je nic neříkající, takových je mrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
14.10.18 10:25

Základní vzdělání je pořád jen základní vzdělání ;) . A profese věšáku na šaty taky nejde dělat moc dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32049
14.10.18 10:25

@radkka mně taky nevadí jen základní vzdělání, když je k tomu selský rozum, pravda je, že základní vzdělání má mezi umělci asi dost lidí ;) ale ona je u mě prostě blbka , co si na něco hraje a je jednoduchá :) a ještě Petra Němcová, ta když začne lovit česká slovíčka, tak bych jí jednu flákla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
14.10.18 10:29
@Monchichik píše:
@radkka mně taky nevadí jen základní vzdělání, když je k tomu selský rozum, pravda je, že základní vzdělání má mezi umělci asi dost lidí ;) ale ona je u mě prostě blbka , co si na něco hraje a je jednoduchá :) a ještě Petra Němcová, ta když začne lovit česká slovíčka, tak bych jí jednu flákla :lol:

Tak nějak :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
14.10.18 10:34
@Malaga píše:
Základní vzdělání je pořád jen základní vzdělání ;) . A profese věšáku na šaty taky nejde dělat moc dlouho.

Ale lékařku asi dělat nebude a přes pracák si něco hledat taky ne…

Vidím to na „věšák“ nebo jméno na vizitce nějaké nadace či modelagentury ;)

• Citovat
  • Upravit
26270
14.10.18 10:37

@Monchichik souhlas :palec: , jsou lidé, kteří dlouho žili/žijí v zahraničí a na jejich češtině to nepoznáš a pak jsou rychlokvašky, které už po dvou měsících venku zapomenou mluvit česky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32049
14.10.18 10:38

@Malaga No tak něco si za svůj život vydělají a pak se třeba dobře vdají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie