Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ennny píše:
@tiny_girl gena a Tomicová váleli ještě se mi líbil Dvořák …co tobě,kdo vypadne? Podle mě Pisarovicova
Ja tipuju Misika. Jinak mam stejne oblibence.
![]()
Arichteva me nebavi. Jezis tak Misik postoupil. To je trapas teda. Me prijde strasnej ![]()
@AvajBr píše:
Ja tipuju Misika. Jinak mam stejne oblibence.![]()
Ted se rozhodne ale nevěřim že by vypadla Šinkorová… tak čumím…
neměla jsem ji ráda ale tančila krásně
Příspěvek upraven 27.10.18 v 21:56
Nechápu. On je drevenej, vubec neni vtipnej. To me mrzí teda ![]()
Me to prijde jako vloni se Sipkovou, ta tančila úžasně a vypadla taky brzo. Je mi ji lito. Lepsi nez Arichteva, Pisarovicova a rozhodne nez Misik!!
@bublinek píše: Šinkorová - čekal to někdo?
Já, je to stejné jako když vypadla Šípková nebo Machálková - tančily hezky, ale chyběl jim pro lidi ten punc humoru a nadhledu, takže po jejich výkonu si lidi řekli „hezké to bylo“, ale málokdo „to je sympaťanda, té musím poslat hlas“.
Dneska jsem tipovala, že vypadne Šinkorová. Nejvíc se mi líbil Gena a Dvořák.
@AvajBr píše:
Me to prijde jako vloni se Sipkovou, ta tančila úžasně a vypadla taky brzo. Je mi ji lito. Lepsi nez Arichteva, Pisarovicova a rozhodne nez Misik!!
Přesně, Šípková tančila krásně
bože Mišík tančí jak Pavlásek, pryč s ním ![]()
@tiny_girl jenže ten byl aspoň vtipný,Mišík jak kůl v plotě
@Ennny píše:
@tiny_girl jenže ten byl aspoň vtipný,Mišík jak kůl v plotě
Pavláskův humor nemusím
bylo mi tehdy strašně líto že vypadl Leoš :/ ![]()
Chtěla jsem, aby vypadla Šinkorová nebo Písařovicová, takže jsem spokojená ![]()
Mišík možná bude mít dost fanynek ![]()
Mým favoritem je od začátku Dvořák a tak už to zůstane
![]()
@zrcadlo píše:
Já, je to stejné jako když vypadla Šípková nebo Machálková - tančily hezky, ale chyběl jim pro lidi ten punc humoru a nadhledu, takže po jejich výkonu si lidi řekli „hezké to bylo“, ale málokdo „to je sympaťanda, té musím poslat hlas“.
Takhle to taky vidím, snaživá šprtka. Podobná je podle mě Arichteva (i když jako herečku ji mám ráda).
Já fandím Tomicové a Dvořákovi, baví mě i Genzer. Jako moderátora mám ráda Gondíka, ale v tom tanci mi to přijde takový neslaný nemastný.