StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
tiny_girl
28.10.18 21:04
@jenny.fields píše: :lol: :lol: :lol: Nakonec byl třetí nebo druhý? Myslím třetí, ne?

Joo ?? To si přesně už nepamatuju ale myslím že tancoval finále… co tancoval kopýtal :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
26574
28.10.18 21:06

https://www.youtube.com/watch?…

On se snažil, ale zdálo se mi, že mu tam snad schválně vždy dávali chůzi, pak to vypadalo, že to prostě neumím. No strýček Festr hadr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.18 21:06

Je škoda, že se nějak neprůměruje hlasování diváků a poroty. Šinkorová si vážně nezasloužila vypadnout tak brzo. Jinak fandím Uragánu Pavle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.10.18 21:07
@tiny_girl píše:
Joo ?? To si přesně už nepamatuju ale myslím že tancoval finále… co tancoval kopýtal :lol: :lol:

třetí
https://www.extra.cz/…nec-bronzovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
28.10.18 21:25
@jenny.fields píše:
třetí
https://www.extra.cz/…nec-bronzovy

Máš pravdu, zase :kytka: :D Taky jsem se vztekala že vyhrála Doležalová nad Schneiderovou , aspoň že Pavlásek teda to finále netančil :cert: :D

• Citovat
  • Upravit
tiny_girl
28.10.18 21:28
@bambusačka píše:
Je škoda, že se nějak neprůměruje hlasování diváků a poroty. Šinkorová si vážně nezasloužila vypadnout tak brzo. Jinak fandím Uragánu Pavle :)
Já též, Tomicová překvapila :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
26574
28.10.18 21:33
@tiny_girl píše:
Máš pravdu, zase :kytka: :D Taky jsem se vztekala že vyhrála Doležalová nad Schneiderovou , aspoň že Pavlásek teda to finále netančil :cert: :D

My se zname? :lol: :lol:

No dolezalova mi tenkrat byla sympatictejsi nez Schneiderova, tak mi to asi nevadilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.10.18 21:35
@tiny_girl píše:
Já též, Tomicová překvapila :potlesk:

Ta si myslim, ze ma realnou sanci to vyhrat. Ma urcite fanynky z nekonecneho serialu. Je to normalni zenska, ktera po tanci nemuze popadnout dech. Je takova lidova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
28.10.18 21:38

@jenny.fields hrozně bych jí to přála už jen za to jak si to užívá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
28.10.18 21:43
@jenny.fields píše:
Ta si myslim, ze ma realnou sanci to vyhrat. Ma urcite fanynky z nekonecneho serialu. Je to normalni zenska, ktera po tanci nemuze popadnout dech. Je takova lidova.

Je boží i ten její smích zbožňuju, na nic si nehraje :D :D :kytka:

Jasně že se známe :lol: určitě ale bydlíš daleko :( jinak bych tě hned vtáhla do naší party :cert: :D :D

• Citovat
  • Upravit
50124
28.10.18 21:48
@tiny_girl píše:
Ty jsi můj klon - příšerný, nevtipný šeredný .. :D taky jsem se hrozně bavila ale jakmile vyřadil i Leoše tak jsem se fakt už modlila aby nevyhrál :cert:

Me to teda tenkrat vytocilo, kdyz vypadl Mares misto Pavlaska :cert: :cert: To bylo snad nejvetsi drevo v teto soutezi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
28.10.18 21:50
@MUFICE píše:
Me to teda tenkrat vytocilo, kdyz vypadl Mares misto Pavlaska :cert: :cert: To bylo snad nejvetsi drevo v teto soutezi :lol:

No konečně, moje KREVNÍ SKUPINA :cert: už jsem se bála že jsem tu jediná :D :D

• Citovat
  • Upravit
26574
28.10.18 21:58
@tiny_girl píše:
Je boží i ten její smích zbožňuju, na nic si nehraje :D :D :kytka:Jasně že se známe :lol: určitě ale bydlíš daleko :( jinak bych tě hned vtáhla do naší party :cert: :D :D
? fakt?

Je fakt dobrá a ten tanečník k ní sedí, není to žádná přelomitelná hůlka, byt má mín kilo než ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
29.10.18 05:40
@jenny.fields píše: ? fakt?Je fakt dobrá a ten tanečník k ní sedí, není to žádná přelomitelná hůlka, byt má mín kilo než ona.

Přesně tak a taková malá poznámka… na jejího tanečního partnera se mi opravdu moc hezky kouká :oops: :D :D

• Citovat
  • Upravit
670
29.10.18 07:33
@tiny_girl píše:
Přesně tak a taková malá poznámka… na jejího tanečního partnera se mi opravdu moc hezky kouká :oops: :D :D

To ano - pokud nemá ten průhledný vršek s rádo by sexy výstřihem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová