Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
https://www.youtube.com/watch?…
On se snažil, ale zdálo se mi, že mu tam snad schválně vždy dávali chůzi, pak to vypadalo, že to prostě neumím. No strýček Festr hadr.
Je škoda, že se nějak neprůměruje hlasování diváků a poroty. Šinkorová si vážně nezasloužila vypadnout tak brzo. Jinak fandím Uragánu Pavle ![]()
@tiny_girl píše:
Joo ?? To si přesně už nepamatuju ale myslím že tancoval finále… co tancoval kopýtal![]()
@jenny.fields píše:
třetí
https://www.extra.cz/…nec-bronzovy
Máš pravdu, zase
Taky jsem se vztekala že vyhrála Doležalová nad Schneiderovou , aspoň že Pavlásek teda to finále netančil
![]()
@bambusačka píše:Já též, Tomicová překvapila
Je škoda, že se nějak neprůměruje hlasování diváků a poroty. Šinkorová si vážně nezasloužila vypadnout tak brzo. Jinak fandím Uragánu Pavle
@tiny_girl píše:
Máš pravdu, zase![]()
Taky jsem se vztekala že vyhrála Doležalová nad Schneiderovou , aspoň že Pavlásek teda to finále netančil
![]()
My se zname?
![]()
No dolezalova mi tenkrat byla sympatictejsi nez Schneiderova, tak mi to asi nevadilo. ![]()
@tiny_girl píše:
Já též, Tomicová překvapila
Ta si myslim, ze ma realnou sanci to vyhrat. Ma urcite fanynky z nekonecneho serialu. Je to normalni zenska, ktera po tanci nemuze popadnout dech. Je takova lidova.
@jenny.fields hrozně bych jí to přála už jen za to jak si to užívá ![]()
@jenny.fields píše:
Ta si myslim, ze ma realnou sanci to vyhrat. Ma urcite fanynky z nekonecneho serialu. Je to normalni zenska, ktera po tanci nemuze popadnout dech. Je takova lidova.
Je boží i ten její smích zbožňuju, na nic si nehraje
![]()
Jasně že se známe
určitě ale bydlíš daleko
jinak bych tě hned vtáhla do naší party
![]()
@tiny_girl píše:
Ty jsi můj klon - příšerný, nevtipný šeredný ..taky jsem se hrozně bavila ale jakmile vyřadil i Leoše tak jsem se fakt už modlila aby nevyhrál
Me to teda tenkrat vytocilo, kdyz vypadl Mares misto Pavlaska
To bylo snad nejvetsi drevo v teto soutezi ![]()
@MUFICE píše:
Me to teda tenkrat vytocilo, kdyz vypadl Mares misto Pavlaska![]()
To bylo snad nejvetsi drevo v teto soutezi
No konečně, moje KREVNÍ SKUPINA
už jsem se bála že jsem tu jediná
![]()
@tiny_girl píše:? fakt?
Je boží i ten její smích zbožňuju, na nic si nehraje![]()
![]()
Jasně že se známe
určitě ale bydlíš daleko
jinak bych tě hned vtáhla do naší party
![]()
![]()
Je fakt dobrá a ten tanečník k ní sedí, není to žádná přelomitelná hůlka, byt má mín kilo než ona.
@jenny.fields píše: ? fakt?Je fakt dobrá a ten tanečník k ní sedí, není to žádná přelomitelná hůlka, byt má mín kilo než ona.
Přesně tak a taková malá poznámka… na jejího tanečního partnera se mi opravdu moc hezky kouká
![]()
@tiny_girl píše:
Přesně tak a taková malá poznámka… na jejího tanečního partnera se mi opravdu moc hezky kouká![]()
![]()
To ano - pokud nemá ten průhledný vršek s rádo by sexy výstřihem…
Joo ?? To si přesně už nepamatuju ale myslím že tancoval finále… co tancoval kopýtal