Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já poslala hlas Dvořákovi ( jako obvykle). Já ho prostě žeru… Je to rozený tanečník, tak uvidíme......
@Fíková píše:
Mně se to právě hrozně líbilo, ta hudba k tomu byla zajímavá.
Mě se to nelibilo, přišlo mi to i tak, že ona chtěla ukázat jak ho převálcuje, jako kdyby mu postavila záměrně těžkou choreografii, vubec jim to neladilo
@tiny_girl píše:
Tak teď mi spadl kámen ze srdce![]()
No me taky, uplne. Ale kdo priste? Ted uz jsou tam vsichni, kdo tanci a bavi.. A ta pisnicka na zaver ![]()
@drsňačka no, jako upřímně, Dvořák ale tancival zavodne, nebo alespoň v nějakém tanečním klubu, kdesi jsem narazila na článek o něm a v předchozích řadách se prý nechal slyšet, že on tam ani jít nemůže právě díky své taneční minulosti
@medunka23 píše:
Mě se to nelibilo, přišlo mi to i tak, že ona chtěla ukázat jak ho převálcuje, jako kdyby mu postavila záměrně těžkou choreografii, vubec jim to neladilo
Ze jo? Taky me přislo, ze to prehnala. A Gondik, klobouk dolu, to zvladl. Ale hudba fakt k tomuto desna.
@AvajBr píše:
No me taky, uplne. Ale kdo priste? Ted uz jsou tam vsichni, kdo tanci a bavi.. A ta pisnicka na zaver
Mě osobně neba Svoboda, Písařovicová a Gondík… takže za mě příště je plno adeptů na vyhazov ![]()
@AvajBr píše:
Ze jo? Taky me přislo, ze to prehnala. A Gondik, klobouk dolu, to zvladl. Ale hudba fakt k tomuto desna.
A pak mi přišla ještě zklamaná, že on to dal a porota strhala choreografii
@medunka23 píše:
Já jsem ze zaznamu teprve u polky a ta byla výborná
Polka byla luxusní ![]()
@tiny_girl píše:
Polka byla luxusní
Jo, všichni ji dali skvěle ![]()
@tiny_girl píše:
Polka byla luxusní
A už chápu to nadšení z rozluckove písně…jako tu miluju ![]()