StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38751
11.11.18 20:45

@bublinek ja taky ne :think: :mrgreen: Aspon v tom zivem přenosu jsem si teda nevšimla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16381
11.11.18 20:45

Ja pujdu proti proudu. Tomicovou mam rada ve filmech, je mi sympaticka, dre a snazi se, ale ze by byla lepsi nez Genzer nebo Sinkorova? To je sasek, Sinkorova porad byla sama ze sebe dojata :roll: , ale bavilo me na ne koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38751
11.11.18 21:00

No tak ja asi taky pujdu proti proudu, ale v tu sobotu jsem si zrovna na zacatku rikala, ze uz se na Genu nedá divat. Tanecne asi ano, ale jinak me prisel uz proste jaksi seslej :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.11.18 21:10

@AvajBr byl na kapačkách zmínila tanečnice, ale není to omluva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
11.11.18 21:14

@bublinek tak vzhledem k tomu že oni jedou vlastně nonstop jsou v práci a ještě chodí cvičit,tak musí být vyřízení… spíš pochopím vyřízeny pohled Geni než arogantní pohled paní mistr světa amoleta Arichtevy :? Kterou očividně nezkousne ani její tanečník..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.11.18 21:19

Tak ja bych vykopla Arichtevu. Ale ne kvuli tanci, ta zenska je strasne nafrnena, trapna a hraje si na vtipnou a desne nad veci. Leze mi na nervy. Fandim Tomicove, Dvorakovi, Genzerovi a libi se mi docela i Svoboda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.11.18 21:21
@Ennny píše:
@bublinek tak vzhledem k tomu že oni jedou vlastně nonstop jsou v práci a ještě chodí cvičit,tak musí být vyřízení… spíš pochopím vyřízeny pohled Geni než arogantní pohled paní mistr světa amoleta Arichtevy :? Kterou očividně nezkousne ani její tanečník..

ale jo, někdo už psal, že jí nemá rád, i herečka je špatná, mi se nelíbí,
to s těma kapačkama vyznělo asi blbě, jen mi přišlo, že to nemuseli zmiňovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32077
11.11.18 21:25

Tak se mi zdá, že Dvořák mi nějak zestárnul :( je to na něm celkem dost vidět. Genzer je tragéd, přijde mi celkem vtipnej, ale vzhledově děs. Něco mezi ježibabou a transvestitou. Nějak tam nemám nikoho, komu bych vyloženě fandila. A v porotě ten Kuneš, ten mi taky nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38751
11.11.18 21:27

@Ennny taky me prijde, ze si s Michalem nesedla. Ja ji fakt nemusim, nepřesvědčila me ani jako herecka a ftipna a ani nad veci mi rozhodne nepřijde.

S tema kapackama je to fakt, ale uz me proste koukatelny neprisel, ani dily predtim. :nevim: Samozřejmě mu preju, at je v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.11.18 21:27

@Monchichik jako vypada blbe no. Ale nejaky leta uz ma a dost zhubnul. To se podepise, prijde mi, ze nema moc oboci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32077
11.11.18 21:30

@Šarlota4 Já si ho pamatuju naposledy asi z pokračování Sanitky, je mi moc sympatickej a teď mě teda překvapil, jak sešel :( . No věk nezastaví nikdo, bohužel .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38751
11.11.18 21:31

Tak Dvorak ma pro me porad charisma. Genu jsi popsala presne, nemohla jsem najít spravny vyrazy. @Monchichik :mrgreen: :palec: Mozna by bylo nacase v jeho veku zmenit uces :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32077
11.11.18 21:34

@AvajBr No on s těma kudrnatýma vlasama asi nic moc neudělá, ale zkusit by to mohl, určitě by mu to neublížilo :lol: . Navíc mi přijde, jako když netancuje, ale dělá jenom jako a u toho pořád nějaký ksichty a skopičiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38751
11.11.18 21:37

Tak Dejdar je taky kudrnatý a vypada to teda v tomhle veku kratky mnohem lip. A s tim tancenim mas recht.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16381
11.11.18 21:49
@AvajBr píše:
No tak ja asi taky pujdu proti proudu, ale v tu sobotu jsem si zrovna na zacatku rikala, ze uz se na Genu nedá divat. Tanecne asi ano, ale jinak me prisel uz proste jaksi seslej :?

Jestli to v mladi bylo lepsi :mrgreen:… Rikali neco o kapackach.

Edit: Uz to docitam, ze to tu psalo x lidi. Uces jak zastydla pberta, nechapu, proc mu nechavaji vlasy rozpustene, je jak Viktorka u splavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová