Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bublinek ja taky ne
Aspon v tom zivem přenosu jsem si teda nevšimla ![]()
Ja pujdu proti proudu. Tomicovou mam rada ve filmech, je mi sympaticka, dre a snazi se, ale ze by byla lepsi nez Genzer nebo Sinkorova? To je sasek, Sinkorova porad byla sama ze sebe dojata
, ale bavilo me na ne koukat.
No tak ja asi taky pujdu proti proudu, ale v tu sobotu jsem si zrovna na zacatku rikala, ze uz se na Genu nedá divat. Tanecne asi ano, ale jinak me prisel uz proste jaksi seslej ![]()
@AvajBr byl na kapačkách zmínila tanečnice, ale není to omluva
@bublinek tak vzhledem k tomu že oni jedou vlastně nonstop jsou v práci a ještě chodí cvičit,tak musí být vyřízení… spíš pochopím vyřízeny pohled Geni než arogantní pohled paní mistr světa amoleta Arichtevy
Kterou očividně nezkousne ani její tanečník..
Tak ja bych vykopla Arichtevu. Ale ne kvuli tanci, ta zenska je strasne nafrnena, trapna a hraje si na vtipnou a desne nad veci. Leze mi na nervy. Fandim Tomicove, Dvorakovi, Genzerovi a libi se mi docela i Svoboda.
@Ennny píše:
@bublinek tak vzhledem k tomu že oni jedou vlastně nonstop jsou v práci a ještě chodí cvičit,tak musí být vyřízení… spíš pochopím vyřízeny pohled Geni než arogantní pohled paní mistr světa amoleta ArichtevyKterou očividně nezkousne ani její tanečník..
ale jo, někdo už psal, že jí nemá rád, i herečka je špatná, mi se nelíbí,
to s těma kapačkama vyznělo asi blbě, jen mi přišlo, že to nemuseli zmiňovat
Tak se mi zdá, že Dvořák mi nějak zestárnul
je to na něm celkem dost vidět. Genzer je tragéd, přijde mi celkem vtipnej, ale vzhledově děs. Něco mezi ježibabou a transvestitou. Nějak tam nemám nikoho, komu bych vyloženě fandila. A v porotě ten Kuneš, ten mi taky nesedí.
@Ennny taky me prijde, ze si s Michalem nesedla. Ja ji fakt nemusim, nepřesvědčila me ani jako herecka a ftipna a ani nad veci mi rozhodne nepřijde.
S tema kapackama je to fakt, ale uz me proste koukatelny neprisel, ani dily predtim.
Samozřejmě mu preju, at je v poradku.
@Monchichik jako vypada blbe no. Ale nejaky leta uz ma a dost zhubnul. To se podepise, prijde mi, ze nema moc oboci.
@Šarlota4 Já si ho pamatuju naposledy asi z pokračování Sanitky, je mi moc sympatickej a teď mě teda překvapil, jak sešel
. No věk nezastaví nikdo, bohužel .
Tak Dvorak ma pro me porad charisma. Genu jsi popsala presne, nemohla jsem najít spravny vyrazy. @Monchichik
Mozna by bylo nacase v jeho veku zmenit uces ![]()
@AvajBr No on s těma kudrnatýma vlasama asi nic moc neudělá, ale zkusit by to mohl, určitě by mu to neublížilo
. Navíc mi přijde, jako když netancuje, ale dělá jenom jako a u toho pořád nějaký ksichty a skopičiny.
Tak Dejdar je taky kudrnatý a vypada to teda v tomhle veku kratky mnohem lip. A s tim tancenim mas recht.
@AvajBr píše:
No tak ja asi taky pujdu proti proudu, ale v tu sobotu jsem si zrovna na zacatku rikala, ze uz se na Genu nedá divat. Tanecne asi ano, ale jinak me prisel uz proste jaksi seslej
Jestli to v mladi bylo lepsi
… Rikali neco o kapackach.
Edit: Uz to docitam, ze to tu psalo x lidi. Uces jak zastydla pberta, nechapu, proc mu nechavaji vlasy rozpustene, je jak Viktorka u splavu.