Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím dámy, co dnes říkáte na hudební doprovod? Je to skvěle zazpívané, ale mě to normálně ruší. Soustředím se na hudbu a vůbec ne na tanec ![]()
Me se to libi. Je to jiny, ale jsou skveli
A jako Tomicova je dvojnasobna oproti Arichteve, ale tancila stokrat lip, krasne dlouhy kroky, Veronika hopsala jak kralik. Nechapu to hodnocení poroty ![]()
@AvajBr to neni pravda,tomicova je z nich uz nejhorší,minule hruza a dneska ještě horší vždyť tam normálně klopytala. Arichteva tancuje dobře ![]()
no a mi se zase líbil ,ale je to dobře že každý má ten svůj vkus ![]()
@renap tak to sorry, prvni ceho jsem si hned na zacatku vsimla, ze vůbec nedělala dlouhy kroky, „neplula“ po parketu, jak to ve waltzu ma byt a byla uplne minimalne odklonena. To ho tancila lip i Pisarovicova minule.
A Svoboda super
Spatne vidim na dalku, tak jsem chvili nechapala, jak to ze je tam dvakrat
@Ennny
@Ennny chodili oba stejně
. Ja nehodnozim sympatie,ale čistě tanec,a ta arichteva zatim nejlepší. Gondika jsem neviděla. Jsem zavodne tancovala,dcera taky a zetak,co sedí vedle mě ma mistrovskou třídu a dělá choreografie,tak spíš trochu tlumočim Úplně se shoduje s porotou.
@AvajBr píše:
Me se to libi. Je to jiny, ale jsou skveliA jako Tomicova je dvojnasobna oproti Arichteve, ale tancila stokrat lip, krasne dlouhy kroky, Veronika hopsala jak kralik. Nechapu to hodnocení poroty
Nejdřív arichteva skákala 30 vteřin mezi záclonama, pak ji 10 vteřin točil, pak pár kroků, pak ji točil 15 vteřin. Vidět byly jen punčocháče na zadku, kdyby alespon holý zadek.
@jenny.fields no ale byla nejlepsi
mozna to dava smysl, pac netancila, zatimco se jini snazili
Každopádně Dvorak parada ![]()