Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anna766 píše:
Ano jmenují. Jsem to nechtěla takhle na plnou hubu…
No hele, ono Kordula nebo Kryšpín…
![]()
@IvaB píše:
No hele, ono Kordula nebo Kryšpín…![]()
No mít dvojčata, hned to dám.
@Jura007 píše:
Ono se u nás říká Semen, ale je to vlastně ruské jméno Semjon - akorát že někteří lidi neumí azbuku ani její anglickou transkripci. Jinak by věděli, že ty „dvě tečky“ na „e“, co z něj dělají dvojhlásku „jo“, se v běžném ruském textu nepíšou - to je jen pomůcka při výuce cizinců. Takže ne Semen, ale Semjon.
A jo, díky! Znám „Aljonku“ vlastně.
Staročeská jména-Slované…
Boreš, Bezmír, Blahosej, Braslav, Byšek, Ctimír, Ctislav, Častava, Čestislav, Domahost, Domaslava, Drahuš, Dražej, Hroznata, Hostislav, Hvězdoň, Chotěbor, Chlumata, Chuděj, Jadruh, Ještitbor, Jitroň, Kazněj, Krabuš, Květava, Liběj, Lstibor, Lučen, Milovan, Milomir, Myslava, Nadslav, Nedabyl, Nezbavěta, Odran, Olech, Ostromir, Prostěj, Petroupek, Stojislav, Svorad, Rodvin, Řehout, Škoděj, Štěta, Třebej, Trubej, Ústoj, Útěch, Velemil, Vitislav, Věromila, Vyšehněv, Zdebor, Znosim, Zvěstoňa, Živena, Života, Žížel, Żalhost.
Prosím vybírejte
![]()
@Anna766 To jsou jména ![]()
Ještě mi tam chybí 3 jména jak v pohádce O třech přadlenách - Mžouralína, Šlapalína a Žvandolína ![]()
@kometa32 píše:
@Anna766 To jsou jména
Ještě mi tam chybí 3 jména jak v pohádce O třech přadlenách - Mžouralína, Šlapalína a Žvandolína
Nejsou tam nemohu sloužit
ovšem takovej Ústoj
pod tím si lze představit…hmm cokoliv ![]()
@kometa32 píše:
@Anna766 To jsou jména
Ještě mi tam chybí 3 jména jak v pohádce O třech přadlenách - Mžouralína, Šlapalína a Žvandolína
mě napadly ty dvě „princezny“ z Princezna ze mlejna - Belzuba a Vodněna
.Jinak Ústoj
. A Šulislav k tomu
![]()