Starší partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
20.8.10 14:20

Kubykulo já bydlím momentálně v Nuslích P4,ale budeme na 8 v Ďáblicích. Co plánujete holky na víkendík? Houbařská mánie se rozjíždí :-) Ale chápu,kdo má mimi,nemá čas...... :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.8.10 14:37

farska: Pěkná úrodička a rodinka, to máte doma určo veselo...........Mě někdy příjde,že mladí kluci se tváří unavenějš než o něco starší chlapi. Navíc starší mají víc zkušeností a dle mě jsou už takoví klidnější,alespon to beru dle mě,kdy to mohu porovnat. Se současným partnerem mi je nejlépe,co jsem kdy měla a v intimnostech je nejlepší!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.8.10 18:15

chystáme se s přítelem do Řecka, nikdy jsme v Řecku nebyli,neporadíte někdo? spíš nějaký ostrov s pláží blízko,hotýlek-polopenze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
20.8.10 20:15

Mared, tak to jste kousek od nás…jinak v Nuslích mám tetu, ul v Horkách…:-)
to bysme mohly dát někdy kafe.

jinak v řecku jsme byli dvakrát, jednou na pevnině, ale to nic moc, je tam dost vlhko, letos na Rhodosu a super, byli jsme od Fischeru a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
20.8.10 20:16

jinak na houbách jsme byli minulý týden, zítra se chystáme na chatu k babi, a jedeme brzo ráno, abysme ještě nějaké houbky v lese stihli..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.8.10 18:33

ahoj Kubyk, koukám, že máme podobné akce.....také jsme byli u babičky na víkendík a hledali jsme houby,no a naštěstí našli, jinak bych asi umlátila košíček,se ktrým jsme šla do města haha :-) Do Řecka se těším stašně moc. Přístí týden pujdeme do Cestovky a něco vybereme. Strašně moc se tam těším,no a třeba se zadaří zadělat na mimi. Nehjorší je ta psychika,že já už bych chtěla moc a člověk pak na to myslí i když vím,že lepší je neřešit a ono to přijde samo. No, snažíme se teprv druhý měsíc :-) S kafčem to je dobrý nápad, to bychom někdy mohly skočit. Jinak jsem Jana :o)
A jak jste prožili víkendík u babí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
23.8.10 15:25

jsem Aneta :lol:
na chatě bylo ok, ale kousali tam hrozně komáři, asi díky tomu že lilo a pak bylo hezky, takse přemnoili, nevím, byli jsme i na houbách, ale prd, za dvě hodiny 7 hub, tak slabota…co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
24.8.10 14:25

ahojky Anet, my našli plný košík podhříbků a krásných! :-) včera jsme měli smaženici a dneska ještě řízečky :-) Ale dneska jdu krmit kamarádky kočky(má 3 v bytě) a ona je na dovče,tak asi to na houb. řízečky vypadá až zítra........už se těším do toho Řecka,jen vybrat dobrý zájezd! co dneska s dětičkama děláte? co máš holka-kluk..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
24.8.10 18:26

ahoj jani, mám dva kluky…holčičku bohužel, ikdyž jsme si ji moc přáli…
a kdy chcete frčet? už teď v srpnu, nebo září? Ono taky záleží jaký máš požadavky, ale jistě seženete něco prímovýho..máš fb? mám tam kdyžtak fotečky na mrknutí, kde jsme byli my.
Jinak jsme byli dneska po doktorech, oběhat co bylo potřeba a pak odpo u našich, sjela se tam i ségra, má taky dva kluky, a oba jsou půl roku vždy od mých, tak si spolu vyhrajou a já si v klidu vypiju kafe…:-)
tři kočky, toje mazec, to mají v bytě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.8.10 10:04

to je fuk kluk nebo holka,hlavně ,že jsou čilí a zdraví..no teda můj přítel má z prvního manž. dvě už skoro dospělé holky a celkově v rodině mají holky jeho brácha má 3 holky jeho švára taky holku-prostě všude holky, no a my v rodině krom mé ségry jsou samí klucí. Ségra má 3 kluky..tak by to chtělo, kdybychom měli páreček :-) Bylo by fajn,kdyby se nám to třeba na dovče podařilo. Já furt na to mysli,že už bych chtěla,ale vim,že právě když člověk chce,tak to pak prd vyjde a když na to tak nemyslíš,asi to přijde hned. Chceme jet cca kolem 4. září tak na 10 dní............Kamarádka má 3 kočky v bytě. Dneska jsem spala asi 2 hodiny kvůli nim-pořád po mě lezly a mnoukaly,to se prostě nedalo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.10 17:12

Ahojky.
Mám o 10 let staršího přítele, je mu 46 let a 2 roky jsme se snažili otěhotnět.Prý není kam pospíchat, a že chce děti přirozenou cestou. Má už 2 dospělé dcery, dokonce je už dědečkem. Problém přisuzovali mně. Nakonec jsem nás objednala do Gennetu k Mudr. Brandejské kde zjistili, že jsem naprosto zdravá, bez problémů. Problém je ve spermiích, které fungují pouze na 16%. Teď jsem 14 den po ET 2 embryí s prodlouženou 5ti denní kultivací.Už 12tý den jsem měla všechny testy pozitivní, zítra jdu na kontrolu a modlím se, aby to byla dvojčátka :srdce: ! Můj přítel si totiž před týdnem uvědomil, že už je starý, že už má odrostlé děti a že mi musí stačit jenom jedno dítě, protože už žádné nechce :cry: ! Je mi 36 let a vím, že přirozenou cestou s ním neotěhotním a že naděje na druhé miminko je nulová :cry: ! Proto si strašně moc přeju, aby mi na UZ, kam půjdu asi za 2 týdny řekli, že budu mít dvojčátka :srdce: . Zítra mám kontrolu, tak doufám, že bude vše v pořádku, protože jsem se z této zprávy rozčílila a začala krvácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
26.8.10 20:38
Verunka7737 píše:
Ahojky.
Mám o 10 let staršího přítele, je mu 46 let a 2 roky jsme se snažili otěhotnět.Prý není kam pospíchat, a že chce děti přirozenou cestou. Má už 2 dospělé dcery, dokonce je už dědečkem. Problém přisuzovali mně. Nakonec jsem nás objednala do Gennetu k Mudr. Brandejské kde zjistili, že jsem naprosto zdravá, bez problémů. Problém je ve spermiích, které fungují pouze na 16%. Teď jsem 14 den po ET 2 embryí s prodlouženou 5ti denní kultivací.Už 12tý den jsem měla všechny testy pozitivní, zítra jdu na kontrolu a modlím se, aby to byla dvojčátka :srdce: ! Můj přítel si totiž před týdnem uvědomil, že už je starý, že už má odrostlé děti a že mi musí stačit jenom jedno dítě, protože už žádné nechce :cry: ! Je mi 36 let a vím, že přirozenou cestou s ním neotěhotním a že naděje na druhé miminko je nulová :cry: ! Proto si strašně moc přeju, aby mi na UZ, kam půjdu asi za 2 týdny řekli, že budu mít dvojčátka :srdce: . Zítra mám kontrolu, tak doufám, že bude vše v pořádku, protože jsem se z této zprávy rozčílila a začala krvácet.

Verunko držím moc palečky, aby dvojčátka vyšli, dej nám hned vědět…a nenervuj se, teď to chce klííííd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.8.10 09:43

taky držím palečky. Ale většinou se to podaří a dvojčátka bývají. Třeba budeš překvapená a budou to trojčátka- to se stalo mé sestřence,5 měsíců žila s tím,že to bude jedno mimi, pak do porodnice šla s 2 a odcházela s 3 :-) čekali na mimi 8 let.............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.14 13:33

Starší partner a děti

Ahoj, ráda bych poprosila ty z vás, které máte starší partnery o napsání zkušeností jací jsou to tátové. Zda jsou akční, dětem se věnují. Či jsou naopak pohodlní, zvyklí na svůj klid a pohodu a děti moc neřeší. Mám o 13 let staršího manžela a bohužel mi příjde, že on je ta druhá varianta. Nejprve jeho pohoda, potřeby, zvyky a pak si tedy půjdu pohrát se synem aby se neřeklo. Příjde mi to sobecké. Také s tímto máte zkušenosti??? Či pokud znáte někoho z okolí. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.14 13:36
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda bych poprosila ty z vás, které máte starší partnery o napsání zkušeností jací jsou to tátové. Zda jsou akční, dětem se věnují. Či jsou naopak pohodlní, zvyklí na svůj klid a pohodu a děti moc neřeší. Mám o 13 let staršího manžela a bohužel mi příjde, že on je ta druhá varianta. Nejprve jeho pohoda, potřeby, zvyky a pak si tedy půjdu pohrát se synem aby se neřeklo. Příjde mi to sobecké. Také s tímto máte zkušenosti??? Či pokud znáte někoho z okolí. Děkuji.

nemyslím že by to bylo zásadně o věku..něco podobného jsem měla taky, ačkoli tatínkovi bylo kousíček přes 30. :nevim: je to dost o povaze, přizpůsobivosti, sobectví..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex