Starší partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.6.14 21:38
@Sailah píše:
No my jsme se seznámili díky hře geocaching na jednom eventu. On stál opřený o barový pult a já zrovna šla na panáka a pak si jen pamatuju jak jsem se mu podívala do očí a v tu chvíli musel kontrolky v elektrárně blikat jako o závod, protože to co přeskočilo nebyla jen jiskra, ale ohňostroj. :)

To. muselo byt nadherne :kytka: A kolik Vam bylo obema?

• Citovat
  • Upravit
323
25.6.14 13:26

Anonymní,
divné to přišlo asi jen mým kamarádkám. Partner své rodině rok či dva mlžil o mém věku :mrgreen: :mrgreen: a moje máma byla nadšená, že mám konečně pořádného chlapa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.14 13:29

V praci, je na manazerske pozici a slintaji po nem kolegyne mladsi o 10 let nez ja. On po mne obcas pokukoval v kuchynce a zajiskrilo to na firemnich horach pri tanci, za mesic spolu jedeme na dovcu, v praci to pochopitelne tajime. Jinak on teda vypada o 10 let mladsi, ja kdybych vedela, kolik mu je, tak s nim na to kafe a pak na veceri nejdu. Na vek prisla rec po prvnim styku… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.14 13:32
@joker.l píše:
Anonymní,
divné to přišlo asi jen mým kamarádkám. Partner své rodině rok či dva mlžil o mém věku :mrgreen: :mrgreen: a moje máma byla nadšená, že mám konečně pořádného chlapa :mrgreen:
:mrgreen: A vypadala jsi starsi nebo mladsi?
  • Citovat
  • Upravit
323
25.6.14 13:40

Je fakt, že 16 mi nikdo netipoval, rozhodně víc, tak 18-19. I partner byl trošku v šoku, když jsem mu řekla svůj věk :mrgreen: a on zas vždycky vypadal na míň. Takže na pohled to do očí moc nebilo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
28.6.14 16:01

Holky přidávám se k Vám, mně bude v listopadu 25 a partnerovi v srpnu 35 let. Takže rozdíl cca 10 let. Ovšem na pohled to není vidět, když jsem ho poznala myslela jsem si že mu více jak 28 nebude a ono ouha. Nemám nic proti věkovému rozdílu je to každého věc i když musím říct že když chlapovi táhne na 60 a dá se do kupy s osmnáctiletou holčinou tak už mi trochu závání pedofilií, ale to je takový extrém. :D Ale nikdy to není o věku, jde spíš o tu jejich duševní vyzrálost, sama jsem poznala kluky, kteří ve dvaceti smýšleli mnohem zodpovědněji a rozumněji než chlapi ve 30. Musím říct že ten můj je duchem pořád mladík, ale v tom dobrém slova smyslu. Život bere tak, že žijeme jenom jednou a musíme si ho náležitě užít. Já nejsem typ, který by seděl doma na zadku ale taky se chci někam podívat a něco zažít, ale musím říct, že on mě v tom mnohem předčí, někdy si říkám že je na mě akční až moc… :lol: a co se týče otěhotnění s tím jsme problém neměli ale bohužel jsem o miminko přišla v pátém měsíci, takže jsem neměla šanci poznat jaký by to byl otec. Ale myslím si že není pro toto určující vztah s rodiči. Já sama jsem neměla ideální dětství a vztahy v rodině máme napjaté, ale řekla jsem si že to chci dělat úplně jinak než moje matka a proto si myslím že i přesto že přítel měl docela těžké dětství by to asi pojal podobně a tomu dítěti by se snažil výchovou dopřát jenom to nejlepší. Ale jak říkám neměli jsme to štěstí si to vyzkoušet, tak to nemůžu tvrdit s jistotou… Ale rozhodně věkový rozdíl není problém, pokud to tak vidí někdo z okolí je to jeho problém a ať se stará o svůj život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
30.7.19 19:29

starsi partner o 18 let

Ahoj holky; ozivuju diskusi. Me je třicet devět ,on má padesát sedm,poznali jsme v praci, on posunovac, já pokladni. Oba svobodni bez závazku. Já už ani o nějakém vztahu neuvazovala☺️.Jenže teď si rikam,že tomu necham volny průběh! Neřeším okoli,spíše se tesim na tu srandu,až to praskne: :D :D :mrgreen: to je tatínek? Ne,to je manžel!! :lol: :mrgreen: Vim,ze v budoucnu zůstanu s deckama sama,kamarád s vyhodami nepřichází v uvahu/oba jsme verici/ je tady někdo s takto starým chlapem? Kdo mi poradi na co se připravit? :lol: :D :mrgreen: Třeba budou i ta dvojcatka :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
30.7.19 19:35

Tobe je 39, našla sis svobodného dědu a čekáš, že budete mít děti? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.7.19 19:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.7.19 19:42

@pikola tak hlavne ze to bere s humorem ne :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.19 20:02

@bony58 Obdivuju tě, mám v práci kolegyni v podobném věku, co taky potkala takhle staršího přítele (jsou věřící), ale odpískala to, že je na založení rodiny starý.

• Citovat
  • Upravit
5653
30.7.19 20:04
@pikola píše:
Tobe je 39, našla sis svobodného dědu a čekáš, že budete mít děti? :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
30.7.19 20:13
@pikola píše:

Se nesměj… :D
V dnešní době mají všichni pocit, že dítě trvá rok a dělá se za mega v CARu.

Ale furt ještě existují báby, co to dají na první šťouch tou starou cestou.

Něco o tom vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76559
30.7.19 20:13
@pikola píše:

a proč by neměla, je tu diskuse jak 42letá s 65letým manželem otěhotněla, když dřív to nešlo ani přes ivf, a teď je těhotná a dá to pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
30.7.19 20:15
@Bábrdl píše:
Se nesměj… :D
V dnešní době mají všichni pocit, že dítě trvá rok a dělá se za mega v CARu.

Ale furt ještě existují báby, co to dají na první šťouch tou starou cestou.

Něco o tom vím.
:mrgreen: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí