Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní,
divné to přišlo asi jen mým kamarádkám. Partner své rodině rok či dva mlžil o mém věku
a moje máma byla nadšená, že mám konečně pořádného chlapa ![]()
V praci, je na manazerske pozici a slintaji po nem kolegyne mladsi o 10 let nez ja. On po mne obcas pokukoval v kuchynce a zajiskrilo to na firemnich horach pri tanci, za mesic spolu jedeme na dovcu, v praci to pochopitelne tajime. Jinak on teda vypada o 10 let mladsi, ja kdybych vedela, kolik mu je, tak s nim na to kafe a pak na veceri nejdu. Na vek prisla rec po prvnim styku… ![]()
@joker.l píše:
Anonymní,
divné to přišlo asi jen mým kamarádkám. Partner své rodině rok či dva mlžil o mém věku![]()
a moje máma byla nadšená, že mám konečně pořádného chlapa
Je fakt, že 16 mi nikdo netipoval, rozhodně víc, tak 18-19. I partner byl trošku v šoku, když jsem mu řekla svůj věk
a on zas vždycky vypadal na míň. Takže na pohled to do očí moc nebilo ![]()
Holky přidávám se k Vám, mně bude v listopadu 25 a partnerovi v srpnu 35 let. Takže rozdíl cca 10 let. Ovšem na pohled to není vidět, když jsem ho poznala myslela jsem si že mu více jak 28 nebude a ono ouha. Nemám nic proti věkovému rozdílu je to každého věc i když musím říct že když chlapovi táhne na 60 a dá se do kupy s osmnáctiletou holčinou tak už mi trochu závání pedofilií, ale to je takový extrém.
Ale nikdy to není o věku, jde spíš o tu jejich duševní vyzrálost, sama jsem poznala kluky, kteří ve dvaceti smýšleli mnohem zodpovědněji a rozumněji než chlapi ve 30. Musím říct že ten můj je duchem pořád mladík, ale v tom dobrém slova smyslu. Život bere tak, že žijeme jenom jednou a musíme si ho náležitě užít. Já nejsem typ, který by seděl doma na zadku ale taky se chci někam podívat a něco zažít, ale musím říct, že on mě v tom mnohem předčí, někdy si říkám že je na mě akční až moc…
a co se týče otěhotnění s tím jsme problém neměli ale bohužel jsem o miminko přišla v pátém měsíci, takže jsem neměla šanci poznat jaký by to byl otec. Ale myslím si že není pro toto určující vztah s rodiči. Já sama jsem neměla ideální dětství a vztahy v rodině máme napjaté, ale řekla jsem si že to chci dělat úplně jinak než moje matka a proto si myslím že i přesto že přítel měl docela těžké dětství by to asi pojal podobně a tomu dítěti by se snažil výchovou dopřát jenom to nejlepší. Ale jak říkám neměli jsme to štěstí si to vyzkoušet, tak to nemůžu tvrdit s jistotou… Ale rozhodně věkový rozdíl není problém, pokud to tak vidí někdo z okolí je to jeho problém a ať se stará o svůj život…
Ahoj holky; ozivuju diskusi. Me je třicet devět ,on má padesát sedm,poznali jsme v praci, on posunovac, já pokladni. Oba svobodni bez závazku. Já už ani o nějakém vztahu neuvazovala☺️.Jenže teď si rikam,že tomu necham volny průběh! Neřeším okoli,spíše se tesim na tu srandu,až to praskne:
to je tatínek? Ne,to je manžel!!
Vim,ze v budoucnu zůstanu s deckama sama,kamarád s vyhodami nepřichází v uvahu/oba jsme verici/ je tady někdo s takto starým chlapem? Kdo mi poradi na co se připravit?
Třeba budou i ta dvojcatka
![]()
Tobe je 39, našla sis svobodného dědu a čekáš, že budete mít děti? ![]()
@bony58 Obdivuju tě, mám v práci kolegyni v podobném věku, co taky potkala takhle staršího přítele (jsou věřící), ale odpískala to, že je na založení rodiny starý.
@pikola píše:
Tobe je 39, našla sis svobodného dědu a čekáš, že budete mít děti?
@pikola píše:
Se nesměj… ![]()
V dnešní době mají všichni pocit, že dítě trvá rok a dělá se za mega v CARu.
Ale furt ještě existují báby, co to dají na první šťouch tou starou cestou.
Něco o tom vím.
@pikola píše:
a proč by neměla, je tu diskuse jak 42letá s 65letým manželem otěhotněla, když dřív to nešlo ani přes ivf, a teď je těhotná a dá to pryč
@Bábrdl píše:
Se nesměj…
V dnešní době mají všichni pocit, že dítě trvá rok a dělá se za mega v CARu.Ale furt ještě existují báby, co to dají na první šťouch tou starou cestou.
Něco o tom vím.
To. muselo byt nadherne
A kolik Vam bylo obema?