Starý hluboký kočár - pásy, kšíry

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
janibubi
20.10.10 21:40

Stary hl.kocar-pasy

Ahoj,
holky potrebuju poradit,ale nevim jestli se to jeste vyrabi.Pamatujete jak driv byli ke koupeni pro starsi deti do hl.kocaru ty kozeny pasy,ktere se uchytily za kocar a stavilo mimcu na raminka atd,aby nevypadlo…ani nevim jak se to jmenovalo vim,ze sem byla mala,nevite jestli se to da jeste koupit?
Mam golfac,ale na zahradu pouzivam stary hl.kocar,male se v nem dobre spinka,jen se zacala zvedat,tak se bojim,aby mi nevypadla,to je hned…
Diky doufam,ze me nekdo pochopil co chci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
20.10.10 21:42

Myslíš kšíry? Prodávají se samozřejmě, ale nikde jsem neviděla kožené, jen textilní s plastovýma posunovátkama a zapínáním a přišlo mi, že kvalita nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
20.10.10 21:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247

Janibubi zkus na aukru zadat kšíry. Já měla od kamarádky pujčený moderní popruhy, ale nešli mi ke kočárku připnout, ale myslím, že když trošku zapátráš, tak kožený najdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
20.10.10 21:45
Gladys píše:
Myslíš kšíry? Prodávají se samozřejmě, ale nikde jsem neviděla kožené, jen textilní s plastovýma posunovátkama a zapínáním a přišlo mi, že kvalita nic moc

Ja fakt netusim jak se to jmenovalo ,sem byla mala a od te doby nevidela.
Maji to v nejakym supermarketu? Ja musim poslat nekoho z rodiny,nebydlim v Cr a tady to nemaji vis.

• Citovat
  • Upravit
19494

Kup si ksiry na psa, ty jsou kozeny a kvalitne udelany :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906

Jinak my měli podobné textilní, kupovali jsme je normálně v obchodě s kočárkama, a držely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
20.10.10 21:47

Holky diky vsem ,ste mi zachranily zivot,hned obednam,nemusim se uz bat ji nechat spinkat a muzu odejit na wc he he

• Citovat
  • Upravit
4874
20.10.10 23:01

Ahoj, my kupovali textilni s plastovymi prezkami v Tescu… pouztzivame je denne, protoze Majda nesedi, ale v kocaru zasadne stoji nebo kleci… Koupila jsem je pote, co mi u kozenych (tchyne schovavala po svach detech - mem muzovi) praskla kovova karabinka… Takze urcite poridte nove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44174
21.10.10 06:39

Textilní kšíry s umělými přeskami jsou šunty, nám se to uvolnilo a malá mi málem vypadla z kočáru. Ty staré klasické kožené udrží dítě visící hlavou dolů. Jdou koupit, ale hrozně těžko sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák