Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Myslíš kšíry? Prodávají se samozřejmě, ale nikde jsem neviděla kožené, jen textilní s plastovýma posunovátkama a zapínáním a přišlo mi, že kvalita nic moc
Janibubi zkus na aukru zadat kšíry. Já měla od kamarádky pujčený moderní popruhy, ale nešli mi ke kočárku připnout, ale myslím, že když trošku zapátráš, tak kožený najdeš
Gladys píše:
Myslíš kšíry? Prodávají se samozřejmě, ale nikde jsem neviděla kožené, jen textilní s plastovýma posunovátkama a zapínáním a přišlo mi, že kvalita nic moc
Ja fakt netusim jak se to jmenovalo ,sem byla mala a od te doby nevidela.
Maji to v nejakym supermarketu? Ja musim poslat nekoho z rodiny,nebydlim v Cr a tady to nemaji vis.
Jinak my měli podobné textilní, kupovali jsme je normálně v obchodě s kočárkama, a držely.
Holky diky vsem ,ste mi zachranily zivot,hned obednam,nemusim se uz bat ji nechat spinkat a muzu odejit na wc he he
Ahoj, my kupovali textilni s plastovymi prezkami v Tescu… pouztzivame je denne, protoze Majda nesedi, ale v kocaru zasadne stoji nebo kleci… Koupila jsem je pote, co mi u kozenych (tchyne schovavala po svach detech - mem muzovi) praskla kovova karabinka… Takze urcite poridte nove…
Textilní kšíry s umělými přeskami jsou šunty, nám se to uvolnilo a malá mi málem vypadla z kočáru. Ty staré klasické kožené udrží dítě visící hlavou dolů. Jdou koupit, ale hrozně těžko sehnat.
Ahoj,
holky potrebuju poradit,ale nevim jestli se to jeste vyrabi.Pamatujete jak driv byli ke koupeni pro starsi deti do hl.kocaru ty kozeny pasy,ktere se uchytily za kocar a stavilo mimcu na raminka atd,aby nevypadlo…ani nevim jak se to jmenovalo vim,ze sem byla mala,nevite jestli se to da jeste koupit?
Mam golfac,ale na zahradu pouzivam stary hl.kocar,male se v nem dobre spinka,jen se zacala zvedat,tak se bojim,aby mi nevypadla,to je hned…
Diky doufam,ze me nekdo pochopil co chci