Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminy, máte zkušenosti s tímhle eshopem? Chtěla bych tam nakoupit vánoční dárky a nenašla jsem na něj nikde recenzi ![]()
Ahoj,před 3 týdny my přišel balík,bez problémů.V neděli jsem objednala a ve středu tu byl.Mají i dobré ceny.Všechny hračky co jsem pro malou chtěla u nich byly nejlevnější.Dávám ![]()
Nakupovala jsem u nich loni komplet vánoce. Sice mi zaměnili jednu hračku, ale absolutně nebyl problém s výměnou.
Takže za mě taky spokojenost veliká.
Ahojky,mě dnes přišel druhý balík od nich.První v pohodě,ale dnes mi chybí od autíček pohyblivé díly
čekám až se vyjádří…
Ceny mají bezkonkurenční,ale nijak mi nevyšli vstříct,když jsem chtěla počkat na nějaké zboží co nebylo skladem a poslat pak celou objednávku
Musela bych platit 2× poštovné ![]()
To co mají skladem pošlou okamžitě,takže možná že autíčka dopošlou a budu spokojená ![]()
Příspěvek upraven 19.10.10 v 11:39
Ahoj. Teď jsem od nich zrovna objednávala. Super ceny, super výběr a hrozně rychle reagují. V pondělí odpoledne jsem objednávala a v úterý ráno už to měla PPLka v depu. Jediný, co mě štve je, že posílají jen přes tu PPLku - náš místní PPLák je totiž děsně nepříjemnej..
Příspěvek upraven 19.10.10 v 11:40
baghira píše:
Ahoj. Nakupuju tam moc ráda, vždy bez problémů. Super ceny, super výběr a hrozně rychle reagují. Např teď jsem v pondělí odpoledne objednávala a v úterý ráno už to měla PPLka v depu. Jediný, co mě štve je, že posílají jen přes tu PPLku - náš místní PPLák je totiž děsně nepříjemnej..
Jj,my máme taky takovýho exota ![]()
jeeee tak to jste mě potěšily
mě se právě u nich líbí ty ceny, fakt skvělé
takže jdu do toho
já to chtěla hlavně kvůli jedné hračce, ale jak jsem tam více šmejdila, tak už mám seznam hraček pro všechny maloše v rodině ![]()
verenika píše:baghira píše:Jj,my máme taky takovýho exota
Ahoj. Nakupuju tam moc ráda, vždy bez problémů. Super ceny, super výběr a hrozně rychle reagují. Např teď jsem v pondělí odpoledne objednávala a v úterý ráno už to měla PPLka v depu. Jediný, co mě štve je, že posílají jen přes tu PPLku - náš místní PPLák je totiž děsně nepříjemnej..
Nejhorší ze všeho jsou trpaslíci
Ten náš je takovej minichlap, 50 kilo i s židlí … a mě chodí 40ti kilový balíky … když ho pozoruju, jak to vleče od auta k domu… Ale nejhorší to bude teď před Vánocema, on jak je mrňavej, tak je taky cholerickej … minulý Vánoce měl už od listopadu nervy v řiti, v prosinci už to ale nezvládal a jednou jsme se pěkně rafli… po telefonu. Pak naživo zchladnul a byl jako beránek… ![]()
baghira-tenhle je taky prcek
Já jednou nevěděla že nejede výtah tak ho POPROSILA aby mi to dovezl nahoru(krmila jsem prcka v židličce),on vyfuňel 5p.s 20kg pytlem granulí
Myslela jsem že mě zabije pohledem ![]()
verenika píše:
baghira-tenhle je taky prcek![]()
Já jednou nevěděla že nejede výtah tak ho POPROSILA aby mi to dovezl nahoru(krmila jsem prcka v židličce),on vyfuňel 5p.s 20kg pytlem granulí
![]()
![]()
Myslela jsem že mě zabije pohledem
Hele, nejsi Východočeška? Konkrétně okres UO… To bude určitě ten „náš“. A má takovej docela vysokej hlas .....
No já ho jednou taky poprosila, jestli by mi nepomohl - přišel mi myslím sporťák, měla jsem před porodem, břicho jako balon - pomohl, ale frflal ![]()
Jinak taky objednávám granule … normálně mi chodí 3 12ti kilové oytle - minule to ty dobráci svázali do jednoho 36ti kilovýho monstra … ani jsem po něm nechtěla pomoc, prostě jsem do toho kopla, skutálela jsem to po schodech do sklepa a bylo. Ale byla to teda fuška.
Nn,já jsem ze zápádních čech
Asi jsou si kluci dost podobný
Já s více pytlema válím sudy.Teď už granule vozí jíná firma-tak mi to aspoň hodí do výtahu,ale i teď když PPL přiveze hračky tak čumí jak puk ![]()
hOLKY,
FUNKIDS je internetova firma kamenneho obchodu MIKIFUN,coz je bruntalske ooobrovske uzasne hrackarstvi!!!
Muzu oboji vrele doporucit-ta kamenna prodejna je uplne posusnanicko,i kdyz tam tedy ceny maji mnohem vyssi ,nez na netovem FUNKIDS ![]()
Kupuji i objednavam z obojiho a BEZ PROBLEMU (jen mne stve,ze si za netove ceny nemuzem vyzvednout zbozi u nich,mame to kousek a bylo by to bez 100 kacek navic).Ale to DUPLO se vyplati i tak!!!!
Odkaz na kamenny obchod,pro predstavu:
http://www.mikifun.cz/prodejna
Taky jsem tam objednávala. Ale jak psala verenika, že nepočkají na zboží které na skladě zrovna není. Paní mi po telefonu říkala, že to jde a že mi to pošlou celé najednou. Tři věci neposlali vůbec, že došli ten den, co jsem objednávala. A psala jsem, že bych na tě počkala týden. Oni mi odepsali, že zboží v dohledné době nepříjde. No a ten den, co mi přišel balík, tam oni věci už byli
. Jo když už to měli zabalený, tak mi volali, že budu platit dvě pošty, že balík je veliký. Mohli mě na to upozornit a v obchodních podmínkách to taky nemají psané. Takže jednání a komunikace nic moc.
Tak já jsem teď taky objednávala přes Funkids a super, balíček hned přišel, všechno v pořádku a levné. Akorát některé z figurek od Schleicha měly miniaturní flíčky, což bych neřešila, kdyby to bylo pro malýho, ale mám to pro mamku, ona je sběratelka a ze sběratelského hlediska je to blbý. No ale nebyl s tím problém, zavolala jsem jim a byli moc ochotní, že jim to mám poslat a vyměněj mi to. Takže jediné mínus je jak už tu někdo psal, že to posílaj přes PPL, já je taky nemusím. Teda ten co to vozí je ok, ale ten co mi volá, je oprsklej teda šíleně, nevím jestli je to jeden a ten samej, ale je mi divný že do telefonu by byl drzej a osobně pak jako mílius. Jednou mi volal že mi veze balíček, jenže já zrovna přebalovala, tak jsem to nezvedla. Pak jsem mu cinkla, jen třikrát jsem zazvonila a řekla jsem si že asi řídí, tak ho nebudu rušit, tak jsem to položila. No a za chvíli volal zpátky že je hezký že ho prozváním, ale on že si ten telefon taky platí, no znělo to dost nasraně. Tak kurňa, já si platím dopravu, není to nejlevnější a ještě po mně bude štěkat, to je jejich problém jestli si platěj telefon nebo ne, já si platím za to že to doručej, tak to maj doručit a mě by vůbec nemuselo zajímat jak.
A pak jednou mi volal jestli mám někoho doma, že ten balík je těžkej a taky jestli mám přesnou částku na zaplacení, když jsem řekla že ne a že jsem doma sama, tak mě seřval jak malýho fakana, to jsem byla teda taky dost vytočená.
Takže PPL nic moc, ale Funkids je určitě dobrej obchod. ![]()