Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Januliiik píše:
ty polámané voskovky a vodovky bych překousala, ale víc mě štve ta certifikace hraček![]()
to jsem to rovnou mohla koupit u ťamanů
Co to je presne za hracky? Ja osobne kupuju pokud mozno ceske, pokud to nejde tak overenou znamou zahranicni znacku. I zname overene znacky ale mohou vyrabet v cine. Neznamena to ale, ze jsou nekvalitni. Napriklad RC modely. Vim o jedne velmi zname, kvalitni americke firme, ktera vyrabi v Cine, ale sakramensky si hlidaji kvalitu. Stejne jako kterakol jina zeme dokazi i v cine vzrobyt velmi kvalitni luxusni zbozi, ale i levne sunty. Zalezi na tom co se po nich chce.
jj, to vím, že i kvalitní věci se vyrábí v Číně, krabici s hračkama mám na skříni a teď se mi tam nechce lézt, ale koukala jsem na jejich webovky a u těch hraček co nejsou certifikované tam žádná značka není, tak jak to má pak člověk zjistit, fakt jsem počítala s tím když to nekoupím někde na tržišti nebo u ťamanů, že to prostě bude certifikované a nemám nervy na to, posílat jim ty hračky z5, pochybuju, že by mi uhradili poštovné
No nic proti. U ťamanů taky nekupuju. Ale hračky v obchodě a v marketech jsou stejné kvality jako tady na Fun Kids. A myslím, že na MMB to je to samé. Kvalitní české hračky určitě někde mají, ale určitě za úplně jiné peníze.
Tak jsem před chvílí na Funkids objednala za 13 stovek, tak jsem zvědavá, v jakém stavu to dorazí. ![]()
Tak už mi přišel v noci mejl, že je objednávka vyřízená, ale bez jedný hračky, naštěstí je to taková maličkost, která se dá sehnat v každým hračkářství.
Hlavně že tam budou ty ostatní věci, kvůli kterým jsem nakupovala zrovna tady. Maj to o dost levnější.
ceny jsou fakt super, ale ta komunikace mi přijde na bodě mrazu ![]()
Již nikdy, kromě cen nic pozitivního. Objednal jsem 4 věci poslali 3 a naúčtovali za všechny. Po zavolání, do firmy, že PPL poslala o jednu věc míň, mi byl učiněn dotaz jak mohu vědět že v balíčku něco chybí když jsem ho nerozdělal.(přišel balíček 20×20×40 cm, jen ta nedodaná věc měla 60×40×15 cm). Domluvili jsme se, že balíček přeberu a oni poslední věc dopošlou. Balíček jsem převzal a oni přestali komunikovat. Nemám ani zboží ani peníze.
Já si tam asi před 4 měsíci objednala sedátko do vany od Smoby a ještě nějaké kravinky a vše došlo bez problémů a v celku :-ú)
Reňulík píše:
Já si tam asi před 4 měsíci objednala sedátko do vany od Smoby a ještě nějaké kravinky a vše došlo bez problémů a v celku :-ú)
VZDYT JA TAKY ![]()
Tak za mě teda NEKUPOVAT
. Před 14 dny jsem objednávala hračky k vánocům a jeden dárek k 2. narozeninám pro dcerku sestřenky a byla jsem pěkně nas....., když jsem to rozbalila. Malé jsme objednávali plastový nákupní vozík a normálně nám přišel používaný. Kolečka byla poškrábaná, špinavá od ježdění a ještě byl navíc trochu pokřivený
. Vše mám i nafoceno, kdyby někdo chtěl vidět
. Já myslela, že mě šlehne. On už i ten vozík byl v tom balíku pofiderně zabalený. Nebyl vůbec originál zabalený, ale jednotlivé kusy byly naskládany v igelitkách s jejich logem.
No a u další hračky (garáže Wader) mi přišla jaksi trochu jiná verze garáže, než kterou jsem objednávala a měli ji tam uvedenou. Teď koukám, že už změnili obrázek i popisek. Objednávala jsem tento typ s tunelem a parkovištěm (odkazuji na jiný shop, protože na jejich to mají asi po mém nasoptěném mailu opravené) http://www.logbal.cz/…00694509757/
a přišlo mi toto (úplně stejná verze akorát bez výše uvedených dílů) http://www.funkids.cz/…rahou-50975/
No chápete to? Tohle se mi ještě opravdu nestalo a to na e-shopech či Mimibazaru objednáváme různé věci už pěkně dlouho.
Zkrátka moje počáteční nadšení jaký jsem našla skvělý shop s pěknými cenami upadlo ihned po rozbalení krabice
.
Toť moje zkušenost
, já tam nikdy více již nekoupím…
přesně tak, cena je bezkonkurenční, ale ta kvalita hraček a to co dodávají a jejich komunikace je mizerná. Taky už tam nikdy nic nekoupím
Váhám po diskuzích o e-shopu funkids u nich objednat zboží. Jednak jsem se chtěla zeptat, jak se vám to podařilo? Já jsem to zkoušela po 3 dny a pokaždé, když jsem chtěla zboží vložit do košíku, objevila se hláška - probíhá údržba systému. Psala jsem jim e-mail, jakým způsobem lze i jinak u nich objednat, zda-li e-mailem nebo jinak a bylo mi sděleno, že pouze přes e-shop, a že to mám pořád zkoušet. Když jsem to 4. den opět zkusila a podařilo se mi do košíku vložit cca 10 kusů zboží, tak při 11. se mi opětovně objevila hláška-probíhá údržba systému a pak po opakovaném marném zkoušení se mi košík vymazal. Jak se to podařilo vám?